של
קל

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif *-*

שנים שאני מנסה להגיב כאן XD בכל מקרה ! חיי הושלמו XD [ בערך XD] אתמול טום הגיב לחברה טובה [ AKA חנה AKA מנהלת קומונת אול טיים לואו ] אחרי שאני והיא חפרנו בטויטר שהוא בטח שונא אותנו כי הוא לא הגיב לנו בזמן שהוא הגיב לעוד אנשים וחפרנו מליון טויטים עליו ודאגנו לתייג אותו בטויטים כדי שהוא יראה XD וזו התוצאה : TomTheWanted @hanahanaha I do not :( I love all our fans, every last one x @ החסרתי פעימה שהיא אמרה שהוא הגיב לה XD הוא פשוט מושלם *-* [ נכון שלא מבינים מילה ממה שהוא אומר כי יש לו מבטא צפון אנגלי וקשה להבין מה הוא רוצה XD אבל עדיין XD ] חוץ מזה גם מצאנו כתובת שאפשר לשלוח לשם דברים בשבילם D: והחלטנו להכין להם משהו דיי גדול ומצחיק בשבילם XD אהה כן ווידינו עם כמה בנות מאנגליה אם הם באמת מקבלים מה ששולחים וכל התשובות היו חיוביות [ מה גם שג'יי אמר שהוא קורא ומקבל כל מה ששולחים לו XD ] חוץ משני הדברים האלה ג'סטין הוציא אתמול קלי למעריצים עם אחד השירים שאני יותר אוהבת שלו *-* אה כן חיי לא הושלמו לגמרי XD בכל זאת יש כמה דברים שאני צריכה להספיק עד אז = לקבל סנווג מדה וואנטד D: [ = נשיקה על השפתיים ] לפני פחות משבוע הם היו בהחתמות למעריצים [ של פאקינג 6 שעות :O ! ] ולפי מה שהם סיפרו ולפי מה שבנות סיפרו רוב הבנות שם ביקשו סנוג וקיבלו XD וולפי מה שהבנתי ולפי מה שקראתי גם חלק מהבנות החליטו לדחוף את הלשון שלהן ושוב לפי מה שקראתי שמעתי והבנתי הן נורא נהנו ובצדק אהה וגם כל אחד מהבנים[חוץ מסיבה כי יש לו חברה XD ] זרם איתן XDD [עם כל אחת לא משנה מי XD ] להדגמה - תמונה של טום ועוד מישהי סנווגינג D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחח ../images/Emo6.gif

הם באמת הולכים ופשוט מנשקים מעריצות ? XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם לא הולכים XD המעריצות באות אליהםXD וכן הם מנשקים מי שמבקשת XD סרטון להגדמה [ אחד האוהבים והחביבים עליי XD ] http://www.youtube.com/watch?v=y8ch-qO0i1A

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif מי רוצה לשעשע אותי ?

אני ילדה משועממת :( מי רוצה לשעשע אותי במסן *-* ? D:

../images/Emo210.gif עצוב לי :(

הקוקי שלי עזב אותי לשבועיים לחו"ל ועצוב לי ואני מתגעגעת
אני חייבת לצאת מזה ><

למעלה