גללל וולקאם באק מה שלומך? לאן נעלמת לנו?
E e t a New member 27/6/10 #17 ../images/Emo118.gifגללל../images/Emo70.gif וולקאם באק ../images/Emo24.gif מה שלומך? לאן נעלמת לנו?
S SpongBobit New member 29/6/10 #22 נשמות ../images/Emo23.gif האמת היא שעכשיו נגמרו לי הבגרויות לשנה [ סיימתי עם לשון והיסטוריה לכל החיים !!|זולל| ] ואני תקועה במפגשי פולין,אבל אני אשתדל להפגין יותר נוכחות. חופש מקסים!!
נשמות ../images/Emo23.gif האמת היא שעכשיו נגמרו לי הבגרויות לשנה [ סיימתי עם לשון והיסטוריה לכל החיים !!|זולל| ] ואני תקועה במפגשי פולין,אבל אני אשתדל להפגין יותר נוכחות. חופש מקסים!!
A animfanatic New member 27/6/10 #19 ../images/Emo83.gif שלום גולי ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif ברוכה השבה
K KameaChan New member 27/6/10 #18 ../images/Emo221.gif Wo sind eure Hände ../images/Emo128.gif סורי טומי, אבל את Vergessene Kinder אני לא מעיפה בשום אופן! אחד מהשירים הכי יפים ועצובים שיש באלבום ♥ שיר קשה, אבל הוא מחבר אותנו למציאות.
../images/Emo221.gif Wo sind eure Hände ../images/Emo128.gif סורי טומי, אבל את Vergessene Kinder אני לא מעיפה בשום אופן! אחד מהשירים הכי יפים ועצובים שיש באלבום ♥ שיר קשה, אבל הוא מחבר אותנו למציאות.