tribe spirit

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif../images/Emo118.gif

רוק העצמאות!!!!!!! מי בא???בטוח/סימני שאלה... בא לכמ להפגש????תציעו איפה ומתי!!!!!! אז בכולופנ,אני באה!!!!ייייייש!!!!!!ואינ לי שומ הצעה...בחיימ לא הייתי שמ...שרשרו בהמוניכמ!

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gifב"ה../images/Emo164.gif../images/Emo29.gif

ואני גם רוצה שנפגש
עדיפות בהופעה של סאבלימינבלאט

the king 25983

New member
חחח...סאבלימינבלאט, אהבתי!../images/Emo66.gif

אה... החליפו ל
מקום... עכשיו הוא למטה וה
למעלה... אבל אם מישהו מתכוון להיות מקדימה, או אפילו סתם בכל מקום, הוא יאבד את המקום שלו, לא
או שתסבירו לי כי אני לא הייתי שם בחיים...

מובן וכמובן שאני... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

וברור שניפגש.., אבל אני דיי מתכוון להיות מקדימה.., אז לפני שיתחילו ההופעות או קצת אחרי.., נראה כבר....

i c y

New member
יאיי, הרשו לי..^^../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif

אז אני מניחה ש..
אני אני אני!!!
רותם! כבר קניתן כרטיסים?

tribe spirit

New member
אוקיי...../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

ומה,זה כל האנשימ???לא טוב... אני אישית מעדיפה בהופעה של ימח שמו והצל,כי לא נראה לי שממש משנה לי איפה להיות...וחבל סתמ לעמוד שנה דחוסה עמ עוד מליארד אנשימ רק בשביל לראות איזה שתי הופעות שאני ממש רוצה...אני רוצה יותר,כמובנ,אבל לא שווה לסבול כלככ בשביל זה...מישהו יודע מתי בערכ מגיעות לשמ ההסעות?ומתי הנ יוצאות משמ?

tribe spirit

New member
אמממ......./images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

אני יודעת שבירושלימ יש...(בקלעימ:כרטיס+הסעות-150 שקל)...אבל אני מניחה שיש גמ בעוד מקומות...

Just Adi

New member
היה פיגוע בטיילת... ): אני בשוק

צירפתי את הקישור של הכתבה תודה לאל שהמאבטח לא נתן לו להיכנס, יש שלושה הרוגים ו55 נפצעו יהיה זיכרם ברוך

אני עושה על הגג בבית!!!

יאאלה שיפודים סטייקים צ'וריסוס בלאגנים!!! [אה וכמובן איך שכחתי את הסלט חסה והדיאט קולה
]

אני מבינה את זה יפה מאוד

אבל מה לעשות,אנחנו למעלה למעלה בשרשרת המזון,וזה טעים

צ'וריסוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo168.gif

טטטטעעעעעעעייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםם ליטל את ארגנטינאית ולא ידעתי?!?!?!?!?!?!?!?!

אני צריכה להיות ארגנטינאית בשביל

לאכול צ'וריסוס? חוצמזה שאייייןןן על אסאדו!

למעלה