איכסה!קניבלים
ר רותמיקה New member 2/5/03 #21 איכסה!קניבלים../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo29.gif
S Subconscious Terror New member 2/5/03 #22 קניבל התכוונת אני לא רואה פה עוד בן אדם שכתב שהוא אוכל איזשהו סוג של בשר או במילים אחרות ל-א לכתוב לי לא לקשר אותי ולא להגיב להודעות שלי תודה יום טוב!
קניבל התכוונת אני לא רואה פה עוד בן אדם שכתב שהוא אוכל איזשהו סוג של בשר או במילים אחרות ל-א לכתוב לי לא לקשר אותי ולא להגיב להודעות שלי תודה יום טוב!
ר רותמיקה New member 2/5/03 #24 י'פגרת תלמדי לקרוא תגובות../images/Emo29.gif כתבתי את זה לחן ואל תגיבי את להודעות שלי
S Subconscious Terror New member 2/5/03 #23 חנצייייי אוכלים אצלך גם ניוקי? אני מתההההה על זה!!!! *פרצוף מורעב*
M MiStEr G u I t A r New member 3/5/03 #25 כככככככככככןןןןןן!!! ../images/Emo168.gif יייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממממממממממממממממממממממייייייי בואי אליי לארוחהההההההההההההההההההההה
כככככככככככןןןןןן!!! ../images/Emo168.gif יייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמממממממממממממממממממממממממממממממממממממייייייי בואי אליי לארוחהההההההההההההההההההההה