e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

שרשור
להנאתכן ^^ שבוע טוב

e t a

New member
../images/Emo118.gifמחכה לפירוט.. ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אוהב אותך לול.. לא יכול לראות אותך עצובה כבר יומיים

e t a

New member
../images/Emo118.gifמפגש של קומונת All Time Low

היום אני ותומר הלכנו לקניון עזריאלי, וקפצנו לבקר את הבנות במפגש של ATL. אמרנו שלום והכל, אבל פתאום קלטתי משהו. בדיוק כמו שבאותו רגע עמדו לפניי המון המון בנות שקטנות ממני בצורה מטרידה, זה מה שהולך להיות במפגש
למרות שאיתכן אני מקווה שזה יהיה שונה.. בכל זאת, מכיר אותכן, ואוהב אתכן (רובכן
) חוץ מזה... אני בריב עם ההורים שלי. נמאס לי שאני היחיד שמטפל בכלבה שלנו, מוציא אותה שלוש פעמים ביום, מאכיל אותה, מטפל בדגים - ואז טוענים שאני לא עוזר בבית כי "טיפול בחיות זה לא נחשב". קיצר אמרתי להם שזה לא ימשך ככה ושאני פשוט מפסיק להוציא אותה בצהריים ושישברו את הראש. מגיע להם. בכל מקרה, הם בריב איתי עכשיו.. לא כל כך אכפת לי, חוץ מזה שאין לי כח לדבר איתם עכשיו על לקנות עדשות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מקווה שלפחות נהנת ../images/Emo24.gif

ואל תדאג, במפגש שלנו זה יהיה אחרת - אני בטוחה בכך ! ובקשר לחלק השני, אני ממש מבינה אותך

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif אל תדאג היופי במשפחה שהם תמיד מאחוריך

הם תמיד תמיד אוהבים אותך וזה יסתדר... לא כמו ריב עם חברים... ככה שממש ממש אין לך מה לדאוג... תמיד יש אי הבנות וחילוקי דעות

THai483

New member
ננסה את השרשור הזה O:

הממ היום אני ועוד שתי חברות שלי הלכנו לקנות מתנה לחברה אחרת שלנו, כי יש לה יומולדת. אז אחרי שלושה סיבובים בסנטר והרבה כאבי בטן, קנינו לה חולצות ולעצמי קניתי משקפי שמש עם הדפס מזובר, את Zimmer 483 וScream. נחמד לי

Michal PRS

New member
../images/Emo118.gifהיית היום בסנטר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חח גם אני.. קטע
יש מצב שראינו אחד את השני ולא שמנו לב
ואגב.. אחלה בחירה של מתנות
^^

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח זה דני כתב..

כרגיל מיכל שכחה לצאת מהשתמש שלה ><

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אפשר גם ?

קודם כל היום הייתי במפגש של אול טיים לואו מוזמנים להיכנס לקרוא את החפירות בקומונה היה קורע XD ולפני כמה ימים שחשבתי שהכל אבוד וטאנר בוגד בי XD הגיע הרגע ! XD אחרי סינונים רבים מצידו הוא הגיב לי סופסוף ! XD הנה : [זה עשה אותי כל כך מאושרת XD ] carmelXP @DCtannerHO I'm tired but I'm not sleeping I've got this headache too how about you ? :D@ [זה חלק מהשיר החדש שלהם ammunition - אחד השירים *-* ] וזו התגובה שלו D: DCtannerHO @carmelXP yes I am tired and not sleeping haha @ ואז שוב אני : @DCtannerHO can i get a #tweetkiss and a #tweethug ? :D והוא : DCtannerHO @carmelXP #tweethug anddddd #tweetkiss ואני: @DctannerHO have i already said that I♥YOU ? [ האיילאב יו היה TT אז הייתי חייבת XD ] והוא : DCtannerHO @carmelXP I <3 you too! אהה כןןןן ! ובאותו יום גם אחת הלהקות החדשות שאני אוהבת [ דה וואנטד ] רשמתי אותם יום לפני [ שישי ] בפולו פריידי אז הם כתבו לי [ולעוד כמה בנות - העיקר שאני שם גם - בזכותם עוד להקה של חתיכים עוקבת אחריי עכשיו - ובוא נתעלם מזה שאיזה זמר בלונדיני חתיך עוקב אחריי גם XD ] thewantedmusic @jess1408 @TrishW_ @Mezii_JellyJLS @codiegladwell @meganJLS_DV @stephanieNDUBZ @carmelXP @donnamcnamara @SophieJLS_x Thanks for the #ff! התרגשתי :> XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נשמע ממש נחמד ../images/Emo45.gif

טגב, תזכרי על מה דיברנו - ועל תשכחי את הנבוט

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif מה הולך עם האיומים בפורום הזה ?

אני חוששת לחיי XDDD אני חושבת שאני אזמין לעצמי שומר XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

אני כבר הזהרתי אותך - עוד יהיו לך סיוטים בגללי

e t a

New member
../images/Emo118.gifדכדוך..

בקושי היה לי חשק אפילו לשים את ה-
בכותרת
למה
לאדע.. אני מרגיש שאני רוצה לעזוב הכל, פשוט הכל - את העבודה, את התוכניות לאוניברסיטה, את התוכניות לצבא - הכל, ופשוט ללמוד מהבוקר עד הערב שפות, אולי גם בחו"ל. הבעיה
כסף. בעיקר כסף. וביל הזה.. למה הוא צריך להיות כל כך מושלם וחמוד
? למה הוא חייב לגרום לי לרצות לזרוק הכל ולעלות על מטוס לגרמניה
בעע איתו ועם האנורקסיה המושלמת שלו. אני אמור להיות שמח.. התקבלתי לתפקיד ממש טוב בעבודה שלי שרציתי. סופסוף יש מפגש לפורום. יומולדת מתקרב. יש לי את החברה הכי מושלמת בעולם. הפסיכומטרי מאחוריי. אבל.. אני רוצה ללמוד שפות. ואת ביל. אם מישהו בכל העולם הזה יבין אותי במצב הזה.. זה מעריצי ט"ה

למעלה