אווו כולנו מאחוריך ותומכים בך3>
T THai483 New member 21/7/10 #21 אווו ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif כולנו מאחוריך ותומכים בך3>
ד דנדיצקה XP New member 21/7/10 #22 ../images/Emo210.gif אני בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo104.gif אני לא מאמינה... איזה כיף לחזור! פיו, אני רואה שהשתנה המון בפורום בזמן האחרון ואני אנסה להתעדכן כמה שיותר מהר אני אוהבת אותכם פורום מדהים שלי
../images/Emo210.gif אני בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo104.gif אני לא מאמינה... איזה כיף לחזור! פיו, אני רואה שהשתנה המון בפורום בזמן האחרון ואני אנסה להתעדכן כמה שיותר מהר אני אוהבת אותכם פורום מדהים שלי
E e t a New member 21/7/10 #23 ../images/Emo118.gifדנההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif אהה סופסוף.. התגעגענו תתמקמי לך בארץ ואז בואי לחפור לנו
../images/Emo118.gifדנההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif אהה סופסוף.. התגעגענו תתמקמי לך בארץ ואז בואי לחפור לנו
A animfanatic New member 21/7/10 #25 ../images/Emo83.gif ברוכה השבה דנדי ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif כמה שהתגעגעתי אלייך גברת - כ"כ כיף לראות שחזרת סופסוף אוהבת אותך המון המון המון
../images/Emo83.gif ברוכה השבה דנדי ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif כמה שהתגעגעתי אלייך גברת - כ"כ כיף לראות שחזרת סופסוף אוהבת אותך המון המון המון
T Tommy89 New member 21/7/10 #26 ../images/Emo205.gifחזרתי. תמונות בפייס. נמאס לי מתפוז. שבוע טוב. >_>
E e t a New member 21/7/10 #27 ../images/Emo118.gifאבלאבל אני לא נכנס לפייס ../images/Emo10.gif בבקשה תשימי לנו קצת פה
A animfanatic New member 21/7/10 #28 ../images/Emo83.gif תומי תומי תומי תומי ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif ברוכה השבה גברת התגעגעתי
../images/Emo83.gif תומי תומי תומי תומי ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif ברוכה השבה גברת התגעגעתי
T Tommy89 New member 22/7/10 #29 ../images/Emo205.gifתווודה יקיריי! דני - חמש פעמים נסיתי לכתוב לכם חפירה על כל השבוע בגרמניה ותפוז הבן זבלבלה הזה לא נתן לי. אם אני אנסה להעלות תמונות הצד המרוקאי שלי יצא על המחשב וזה לא יהיה מחזה נעים. אז כנס לפייסבוק תהילולי - תודה יקירתי D: אה, והתגעגעתי אל שניכם.
../images/Emo205.gifתווודה יקיריי! דני - חמש פעמים נסיתי לכתוב לכם חפירה על כל השבוע בגרמניה ותפוז הבן זבלבלה הזה לא נתן לי. אם אני אנסה להעלות תמונות הצד המרוקאי שלי יצא על המחשב וזה לא יהיה מחזה נעים. אז כנס לפייסבוק תהילולי - תודה יקירתי D: אה, והתגעגעתי אל שניכם.
E e t a New member 22/7/10 #30 ../images/Emo118.gifחחח עצה שלי../images/Emo43.gif תמיד כשאתן כותבות הודעה ארוכה בתפוז, תכתבו אותה קודם במסמך טקסט או וורד על המחשב, ואז תעתיקו ותדביקו אותה ^^ (אהםאהםחפירהאהםאהם)
../images/Emo118.gifחחח עצה שלי../images/Emo43.gif תמיד כשאתן כותבות הודעה ארוכה בתפוז, תכתבו אותה קודם במסמך טקסט או וורד על המחשב, ואז תעתיקו ותדביקו אותה ^^ (אהםאהםחפירהאהםאהם)
T Tommy89 New member 23/7/10 #34 ../images/Emo205.gifזה עדיין לא פוסל את העובדה שאתה צריך להתפייסבק...
K KameaChan New member 22/7/10 #31 ../images/Emo221.gif שואו-אוף התגובות האולטימטיבי! XD כרמל עשתה לי חשק לעשות קולאז' של התגובות שקיבלתי מאנשים מכל רחבי יוטיוב!
../images/Emo221.gif שואו-אוף התגובות האולטימטיבי! XD כרמל עשתה לי חשק לעשות קולאז' של התגובות שקיבלתי מאנשים מכל רחבי יוטיוב!