Spring

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאעאע... אני בלחץ מטורף ../images/Emo178.gif ../images/Emo70.gif

יש לי מחר בגרות במתמטיקה ואני כ"כ בלחץ - כי את ממש סתומה במקצוע הזה
כאילו, הציונים שלי דיי גבוהים, ואני כבר 3 שבועות חורשת על הנושאים האלו, ולומדת עד שעות מאוחרות. אבל אני עדיין בלחץ - ולמרות שאני יודעת שיהיה טוב ויהיה קל, אני לא מצליחה להירגע
בכל מקרה - שיהיה בהצלחה לכל מי שניגש מחר לבגרות
דרך אגב, שמעתם על המקרה שבו הבגרות הודלפה לאינטרנט ? XD [למרות שמחר תהיה אחרת כמובן ><]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאוווה, תהילולה.../images/Emo23.gif

את תותחית, אין מצב שלא תצליחי כמו גדולה. כבר אמרתי לך! המון-המון בהצלחה!!
וכעע שמעתי אל זה, בוואלה חדשות ולא היה לי כוח להכנס חח.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifקטן עלייך תהילול../images/Emo70.gif למדת קשה וזה ישתלם

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifבהצלחה קטנה D:

את עוברת את זה בלי בעיות. אוהבת אותך 3>

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני לא ניגשת, אבל אני בטוחה

שתצליחי לעבור אותה! 33333>

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמשמרת הכי גרועה בעולם... -_______-

אני פשוט לא מאמינה. הלך לי כ'כ טוב בהתחלה! ואז התחילו הבחילות... ודי הסתדרתי איתן עד הנסיעה הרביעית בערך.. ואז לקחנו איזה אישה זקנה מלוד.. והיו לי בחילות מטורפות וכמעט הקאתי והחובש שהיה איתי הוציא לי שקית הקאה והיה נוראי..
לא שהקאתי, לא יצא כלום כי לא אכלתי כלום באותו יום. אבל זה היה פשוט נורא.. :( אז עכשיו אמא שלי אמרה לי שיש כדורים נגד בחילות והיא תנסה לראות מה זה אומר. כבר הייתי בראש של "אני לא אוכל לעלות על אמבולנס יותר.." אוף..

e t a

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo24.gifאל תדאגי.. בבחילות קל לטפל ../images/Emo8.gif

כשהייתי קטן היו לי מלא בחילות.. צריך פשוט למצוא את הכדור הנכון. אגב, זה לא סתם תרופת סבתא, אם יהיה לך לימון בתיק שתוכלי להריח מדי פעם זה באמת עושה את רוב ההבדל, יותר מתרופה.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ואייי שמעתי על זה!

למרות שאני לא כל כך בנאדם של בחילות, אבל לימון אני יודעת שזה אחלה דבר! :) תומי, תרגישי טוב אהובה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאהה!

מסכנונה. ): לפחות זה מרזה.
חח סתם. אז את כאילו מתנדבת בהמבולנסים וכאלה? מגניב. ויש באמ תכדורים ודברים שיעזרו לך לעבור את זה ואז תכלי להמשיך. D:

Tommy89

New member
../images/Emo205.gif*אמבולנסים חחחח

אני צריכה לקבוע תור לרופא ונקווה שהכל יעבור.. :) חח ולא באמת הקאתי. זה היה סתם רפלקס.. אבל התחושה הייתה תחת.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אהה חח.

גמאני פעם נסתי באמבולנס.XD באילת, שירדו כאילו ילדים שעושים כמוך וחלק חולי סכרת וכו'. ואז כולנו בלינו באילת.XD ותרגישי טוב. D: אני מקווה שכדור יעזור לך.^^

למעלה