Spring

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif עם כל ה- דר לטצה ליאד... ../images/Emo10.gif

הכנסתם אותי לשראייי טור לייב, ועכשיו אנוכי צופה ב-WNMG ומתחרטת שלא הכרחתי איזה מישהו לבוא ולקחת אותי לאיזו הופעה בסיבוב הזה, הוא באמת היה אחד הסיבובים ושום סיבוב לא יחליף אותו. בזה אני בטוחה לגמרייי
נכון?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif WTF !?!??

למה הבגרות אתמול הייתה כל כך קשה !?!?!? אני ב4 יח' ועשיתי אתמול את שאלון 005 נתחיל בזה ששלחתי למורה שלי אסאמאס אם זה נדחה בשעה או לא והוא לא החזיר לי תשובה אז אני וחברה שלי הלכנו חצי שעה לפני 6 [ השעה שהייתה אמורה להתחיל בה הבגרות ]ואז כולם אמרו שזה מתחיל ב7 [כמעט כל הביה"ס שלנו עשה את 005 - אלה שב5 יח' בכיתה י' ורוב השכבה שלי -רובם ב4 ] אז חיכינו שם שעה וחצי עד שיתחיל ובזמן הזה כל הבוחנים יושבים להם בסבבה והיה לפנינו את שאלון 003 או 002 לא ממש הבנתי וגם את 006 אז כל הבוחנים עם כל הטפסים ואיזה פחד XD ואלה שעשו את 006 גולם עוד שנייה בוכים שהלך להם גרוע אלה שעשו את 002 ו 003 אמרו ש003 היה קשה [זה הכי קשה שלהם - 3 יח' ] וראיתי מלא אנשים בוכים ואז 15 לפני הבגרות החלטנו לעלות לכיתה שעשינו בה ובדרך ראינו את המורה שאמר לנו ש007 ו 004 היו קשים ברמות מטורפות וגם 006 הוא אמר ש002 ו 003 לא היו נוראיים כל כך ואז הלכנו לכיתה והתחלנו 10 ד' לפני כולם בערך XD [בעשרה ל7 ] אז היה לנו בונוס כזה ואז חשכו עיני כל התלמידים XD 5 סעיפים באלגברה ! WTF והניסוח לא היה מובן ב-כלל ! ואז גיאומטריה היה נראה זוועה בסוף שלאה אחת מתוך 2 הייתה ממש קלה והשנייה קשה אז עברתי להסתבות [אני לא עושה הסתברות בחיי היום יום ] ופאק ! היה נוראי ! לא היה מובן שם כלום ! פשוט כלום ! סעיפים ג,ד היו פשוט מזוועים ! אף אחד לא הבין מה הם רוצים שמעתי מהרבה שהם לא עשו אלגברה בכלל כי לא הבינו מה רוצים מהם והרבה מהם עשו את 2 השאלות בגיאומטריה אבל לא הצליחו לעשות כל כך טוב את השאלה השנייה בגיאומטריה [ הקשה יותר ] ואלה שעשו הסתברות אמרו שהם לא הצליחו להבין את ג,ד . ואנשים שהוגשו על 100 יצאו בוכים / צורחים שזה היה קשה בטרוף וברחו הביתה לפי מה שהבנתי המורים לא הצליחו לפתור את השאלה בהסתברות ובאלגברה . ומי שחשב שאפשר לעשות בגרות משעה 7- 9 בערב - טועה ובגדול כי אי אפשר וFML היה נוראי והיום כולם נרשמו למועדי ב' [גם באנלית - סתם כדי לנסות כי לכולם יש טעות 1-2 וגם במתמטיקה] ומליוני דפי הרשמה היו מלאים זה היה פשוט מזעזע XD והמנהלת באה ועושה כזה " באיזה מהירות אתם כבר באים ונרשמים למועד ב' " והיא כולה מאושרת XDD ועכשיו יש לי שיעור נהיגה [ שיעור 12 D: ] ו
לגלי [glee] ראיתי עכשיו את הפרק ששודר אתמול בארה"ב [פרק מספר 20 ] ופאק הם הרגו אותי מצחוק - כל הבנות וקורט לבשו שמלות של ליידי גאגא XD והם עשו קאבר ממש יפה לבאד רומנס :O והיה קטע ממש עצוב עם פין קורט ואבא של קורט [ פין ואמא שלו עברו לגור אצלם והוא ישן בחדר של קורט ביחד איתו והוא צעק עליו שהוא פאג וכאלה ואז אבא של קורט ביקש ממנו לעזוב את הבית כי המשפחה שלו זה לפני הכל וכו] והיה גם קטע עצוב עם אמא של רייצ'ל ורייצ'ל - הם פגשו אחת את השנייה אבל חשבו שזה יהיה אחרת ואז לקרת הסוף הן החליטו להתרחק כזה והן שרו את פוק פייס ופאק זה היה קאבר מדהים פשוט ! ודיי היה פרק עצוב :( ושבוע הבא הפרק האחרון לעונה :(((

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifדווקא אצלנו אמרו שהיה סביר עד ממש טוב

ומצד שני יש כאלה שאמרו לי שהם בכלל לא ניגשים למועד א' מוזר... אניוואי, אני מקווה שילך לך טוב במועד ב'... ובהצלחה וזה

למעלה