בגלל שממש משעמם לי ס.ס;

Hell Dragon

New member
נהמע!! חידון *_____*

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? אפס ~.~ היו לך פעם משקפיים/יש לך? לא!! כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? לא יודעת.. מקל בצבע- שאלה מפגרת אני רואה פה? מאחורי המחשב יש לך- קיר -_-" היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- אממ... נראה לי שהייתי בחוץ. לא בטוחה.. היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? הייתי בעצרת!! וגם בטקס בית ספר הדפק הזה. השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? NOP. דברת היום בטלפון? כה.. כמה זמן בערך? פחות מדקה. דברת היום בנייד? אין לי נייד >< כמה זמן בערך? ~~~~ באיזה גיל את/ה רוצה להיות? כמו שאני :] 12 הכי טוב! משהו שריגש אותך היום- כלום. משהו שהצחיק אותך היום- שחברה שלי אמרה לי שנעתיק אחת מהשניה במבחן באנגלית. זה דבילי אבל זה קרע אותי. חבקת מישהו/י היום? לא. מה הדבר הכי חדש שקנית? לא זוכרת. מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? פוסטרים !!! והרבה מהם ^.^ ביום שישי- איפה תהיה/י? מי יודע?~ הצבע של המקלדת שלך- לבן... חום.. סתם מלוכלך כזה.. הצבע של העכבר- גם לבן. הצבע של המסך- אפור. יש לי מסך שטוח D: יש לך מחשב משלך? באאאאארור !! בעיקרון הוא שלי ושל אח שלי הגדולגדול אבל הוא עזב את הבית אז עכשיו יש לי מחשב רק שלי ^-^ יש לך מסך שטוח? כן -.- שמעת היום מוסיקה? כן. איזו מוסיקה שמעת? שירים של נארוטו. זה ממכר. ידיעה משמחת מהיום- אין. תקעת היום ברז למישהו/י? NOP. ביקשת היום עזרה במשהו? NOP. המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- מאוד נחמד ^_^ כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- חברה של ילדה מהבית ספר שלי! תשובה דבילית. חובות להיום- אין. דברים להספיק למחר- להגיד לאימא ואבא לעזור לי עם השורשים אחרת מורה להבעה ולשון תחנוק אותי. משהו יושב לך על הכתפיים? כן, השטן ^.~ את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. יופי. הטיול האחרון בו היית- הטיול בני מצווה. זכרון טוב מהטיול הזה- אממ.. לא יודעת.. סתם היה צחוקים כאלה.. משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- לא קרה משו מיוחד. קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? כן. אתמול. מאח שלי. פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? לא ^^" למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? אני מתגעגעת לשקט. אימא שלי בדיוק הגיעה והיאכל הזמן מקשקשת.. מה את/ה רוצה לארוחת ערב? המבורגר *נסקלת על ידי הצמחונים פה* יש לך דפים במדפסת? כה. יש לך דיו במדפסת? כה. יש לך מדפסת?! מן הסתם.. כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? אפס. החברות שלי לא יודעות אנגלית טוב אז ני לא יכולה למכר אותם.. יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? כמה מורים מסוימים.. יש לך סמיילי מאומץ? NOP. מה הוא? --- מה שמו? --- ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- לא יודעת.. אבל זה בטח נכשל אומשהו.. אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? אני לא אומרת שאני אוטאקו יא אנשים ~~ לדר בטעם מישמיש זה- WTF?!?! למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לנהמע, כמובן ^.^ לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? ^-^ כי הוא הכייייי חמוד! "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? "Hell Dregon, בואו לבחור חבילת פינוק..." כמה תמונות יש לך במחשב? הרבה -.- בן כמה המחשב שלך? לא כל כך הרבה... אבל מי באמת סופר?.. יש לו שם? אממ.. אידיוט. יש לו פיצולישיות? כשמתחשק להם. אייסי זה[חוותדעת]- פא~סה ! מסן זה[חוותדעת]- נחמד. לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- *________* ני רוצה!! לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- ...I dont give a shit עט, עפרון או עטעפרון? עט. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד! האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? חיפשתי חיפשתי וחיפשתי ניק ו.. בסוף מצאתי את הניק הכי אידיוטי בעולם. את/ה כותב/ת באחדאחדים? NOP. כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? לא.. לא... יודעת. נכון שנהמע משועממת?~.~ בטח!

Vivi Sparrow

New member
אני O.O

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? 0 ;.; היו לך פעם משקפיים/יש לך? יש לי D: כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? לא קיבלתי בוחעחעח מקל בצבע- ירוק !!!!11 O: מאחורי המחשב יש לך- כבלים O.O היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- לא הייתה לי הפסקה שנייה, היו לי רק 4 שעות היום XDDD היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? הייתי בעצרת שהתקיימה ביום שבת, ובטקסים השנתיים בבית הספר XP השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? הופעתי בטקס אחד ביסודי XP דברת היום בטלפון? כן כמה זמן בערך? 3 דקות בערך דברת היום בנייד? כן כמה זמן בערך? 5 דקות אולי O.O באיזה גיל את/ה רוצה להיות? חסרת גיל, צעירה לנצח! בוחעחעחעח. X] משהו שריגש אותך היום- רשומה בבלוג בתפוז [הרשומה נמצאת במומלצים], ברשומה מספר אחד על איך הוא גילה שהוא גיי ואיך המשפחה והחברים שלו הגיבו לזה. משהו שהצחיק אותך היום- הילי-צ'אן שהתלהבה מזה שיש לה Silver Chaos XDDD חבקת מישהו/י היום? כן מה הדבר הכי חדש שקנית? צ'יטוס
מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? עוד צ'יטוס
ביום שישי- איפה תהיה/י? כנראה שאלך לבית הספר בבוקר, אחזור הביתה לאחר חמש שעות, אלך לחרופ, אתעורר, אחרופ שוב, אתעורר ואחרופ שנית וכו' וכו' DDD: הצבע של המקלדת שלך- לבן עם סמל COMPAQ אדמדם בצד ^_^ P: הצבע של העכבר- לבן ואפור עם ספל MICROSOFT אפרפר למטה [חוי O:] הצבע של המסך- הוא מחליף צבעים! הו לא! O: יש לך מחשב משלך? אני עליו רוב הזמן אז אפשר להגיד שהוא שלי O: יש לך מסך שטוח? כן שמעת היום מוסיקה? איך אפשר שלא T_T כן, הקשבתי למוזיקה איזו מוסיקה שמעת? ג'יירוק וטורי איימוס וגם סתם רוק כבד אקראי OO" ידיעה משמחת מהיום- יש להילה סילבר כאוס @@" תקעת היום ברז למישהו/י? לא היה למי XP ביקשת היום עזרה במשהו? לא המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- למעשה מנהלת, למרבה ההפתעה O: כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- קפלה ואשוחה ^_^ חובות להיום- ללכת לישון D: דברים להספיק למחר- לסדר את התיק, להעתיק את השיעורים לפני תחילת השיעור ולחרופ בזמן שהמורה לתנ"כ מרצה על ספר מלכים א' X.x משהו יושב לך על הכתפיים? שיערי החום הבוהק והגולש DDD: את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. אני משערת שעליי לדלג על שאלה זו. הטיול האחרון בו היית- אתמול, "טיול" [סיור] במוזיאון הפלמ"ח ^_^ זכרון טוב מהטיול הזה- היה ממש יפה ^_^ משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- יש לי משהו לספר אבל הוא לא מהיום אלא מאתמול; ציירתי בשיעור מתמטיקה את מיאבי, ופתאום הערסים הקיפו אותי ואמרו לי שאני מציירת יפה OO" קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? מכת שמש ;; פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? יאפ ^.^ למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? להילי-צ'אן... אל-ו ;; מה את/ה רוצה לארוחת ערב? את אנבי *O* אבל היא בטיול ;; [סתאאם XD] אזאז~ פסטה *______* יש לך דפים במדפסת? כן יש לך דיו במדפסת? כן יש לך מדפסת?! כן XP כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? שניים. יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? הרבה
יש לך סמיילי מאומץ? כן מה הוא? |צובי| מה שמו? צובי !!!!!!11111אחדאחד ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- נובאמת XP אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? אז זהו שאני לא אומרת
לדר בטעם מישמיש זה- סולם בטעם פירותי @@" למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לאזוכרת ;; לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? מהסה? XDD "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. שיסקלו את הליאור הזה ;; אצלך? "Vivi Sparrow, נגן MP3 במתנה...", טוב שנזכרו, אחרי שאבא שלי קנה לי MP3, לפני שבועיים XP כמה תמונות יש לך במחשב? אני מעריצה [גרר שונאת את המילה הזו] של ג'וני דפ כבר שלוש שנים, במשך הזמן הספקתי לצבור יותר מ20,000 תמונות של החבוב. חוץ ממנו יש גם את טורי איימוס, גאקט, מיאבי ושאר ירקות. בן כמה המחשב שלך? שלוש וחצי @@" יש לו שם? "מחשב" יש לו פיצולישיות? לא ממש, אולי כשהוא נהיה מניאק ויוצא לי מכל התוכניות כשאני מורידה אנימות ;; אייסי זה[חוותדעת]- חראאאאאאא :X מסן זה[חוותדעת]- שליט"א ^_^ לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- נחמד ^_^ לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- גרביים D: עט, עפרון או עטעפרון? לצייר עם עפרון, לכתוב בעט ^_^ כמה ניקים יש לך בתפוז? הרבה :X האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? הסיפור הוא ארוך מאוד, אז אני אגיד בקצרה: כשראיתי POTC החלטתי שיקראו לי Sparrow מקפטן ג'ק [ג'ונע *O*], החברים הקרובים קוראים לי ויוי. D: את/ה כותב/ת באחדאחדים? כההה!!1111אחדאחד כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? *בודקת* 117 [זה כלום ;;] נכון שנהמע משועממת?~.~ we all are. ^_~

Vivi Sparrow

New member
OMFGackt זה נהרס T_T *תיקון!!!*

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? 0 ;.; היו לך פעם משקפיים/יש לך? יש לי D: כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? לא קיבלתי בוחעחעח מקל בצבע- ירוק !!!!11 O: מאחורי המחשב יש לך- כבלים O.O היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- לא הייתה לי הפסקה שנייה, היו לי רק 4 שעות היום XDDD היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? הייתי בעצרת שהתקיימה ביום שבת, ובטקסים השנתיים בבית הספר XP השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? הופעתי בטקס אחד ביסודי XP דברת היום בטלפון? כן כמה זמן בערך? 3 דקות בערך דברת היום בנייד? כן כמה זמן בערך? 5 דקות אולי O.O באיזה גיל את/ה רוצה להיות? חסרת גיל, צעירה לנצח! בוחעחעחעח. X] משהו שריגש אותך היום- רשומה בבלוג בתפוז [הרשומה נמצאת במומלצים], ברשומה מספר אחד על איך הוא גילה שהוא גיי ואיך המשפחה והחברים שלו הגיבו לזה. משהו שהצחיק אותך היום- הילי-צ'אן שהתלהבה מזה שיש לה Silver Chaos XDDD חבקת מישהו/י היום? כן מה הדבר הכי חדש שקנית? צ'יטוס
מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? עוד צ'יטוס
ביום שישי- איפה תהיה/י? כנראה שאלך לבית הספר בבוקר, אחזור הביתה לאחר חמש שעות, אלך לחרופ, אתעורר, אחרופ שוב, אתעורר ואחרופ שנית וכו' וכו' DDD: הצבע של המקלדת שלך- לבן עם סמל COMPAQ אדמדם בצד ^_^ P: הצבע של העכבר- לבן ואפור עם ספל MICROSOFT אפרפר למטה [חוי O:] הצבע של המסך- הוא מחליף צבעים! הו לא! O: יש לך מחשב משלך? אני עליו רוב הזמן אז אפשר להגיד שהוא שלי O: יש לך מסך שטוח? כן שמעת היום מוסיקה? איך אפשר שלא T_T כן, הקשבתי למוזיקה איזו מוסיקה שמעת? ג'יירוק וטורי איימוס וגם סתם רוק כבד אקראי OO" ידיעה משמחת מהיום- יש להילה סילבר כאוס @@" תקעת היום ברז למישהו/י? לא היה למי XP ביקשת היום עזרה במשהו? לא המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- למעשה מנהלת, למרבה ההפתעה O: כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- קפלה ואשוחה ^_^ חובות להיום- ללכת לישון D: דברים להספיק למחר- לסדר את התיק, להעתיק את השיעורים לפני תחילת השיעור ולחרופ בזמן שהמורה לתנ"כ מרצה על ספר מלכים א' X.x משהו יושב לך על הכתפיים? שיערי החום הבוהק והגולש DDD: את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. אני משערת שעליי לדלג על שאלה זו. הטיול האחרון בו היית- אתמול, "טיול" [סיור] במוזיאון הפלמ"ח ^_^ זכרון טוב מהטיול הזה- היה ממש יפה ^_^ משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- יש לי משהו לספר אבל הוא לא מהיום אלא מאתמול; ציירתי בשיעור מתמטיקה את מיאבי, ופתאום הערסים הקיפו אותי ואמרו לי שאני מציירת יפה OO" קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? מכת שמש ;; פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? יאפ ^.^ למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? להילי-צ'אן... אל-ו ;; מה את/ה רוצה לארוחת ערב? את אנבי *O* אבל היא בטיול ;; [סתאאם XD] אזאז~ פסטה *______* יש לך דפים במדפסת? כן יש לך דיו במדפסת? כן יש לך מדפסת?! כן XP כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? שניים. יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? הרבה
יש לך סמיילי מאומץ? כן מה הוא? |צובי| מה שמו? צובי !!!!!!11111אחדאחד ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- נובאמת XP אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? אז זהו שאני לא אומרת
לדר בטעם מישמיש זה- סולם בטעם פירותי @@" למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לאזוכרת ;; לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? מהסה? XDD "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. שיסקלו את הליאור הזה ;; אצלך? "Vivi Sparrow, נגן MP3 במתנה...", טוב שנזכרו, אחרי שאבא שלי קנה לי MP3, לפני שבועיים XP כמה תמונות יש לך במחשב? אני מעריצה [גרר שונאת את המילה הזו] של ג'וני דפ כבר שלוש שנים, במשך הזמן הספקתי לצבור יותר מ20,000 תמונות של החבוב. חוץ ממנו יש גם את טורי איימוס, גאקט, מיאבי ושאר ירקות. בן כמה המחשב שלך? שלוש וחצי @@" יש לו שם? "מחשב" יש לו פיצולישיות? לא ממש, אולי כשהוא נהיה מניאק ויוצא לי מכל התוכניות כשאני מורידה אנימות ;; אייסי זה[חוותדעת]- חראאאאאאא :X מסן זה[חוותדעת]- שליט"א ^_^ לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- נחמד ^_^ לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- גרביים D: עט, עפרון או עטעפרון? לצייר עם עפרון, לכתוב בעט ^_^ כמה ניקים יש לך בתפוז? הרבה :X האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? הסיפור הוא ארוך מאוד, אז אני אגיד בקצרה: כשראיתי POTC החלטתי שיקראו לי Sparrow מקפטן ג'ק [ג'ונע *O*], החברים הקרובים קוראים לי ויוי. D: את/ה כותב/ת באחדאחדים? כההה!!1111אחדאחד כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? *בודקת* 117 [זה כלום ;;] נכון שנהמע משועממת?~.~ we all are. ^_~

Jifannit

New member
יא חבורת חנפנים!! >.<

לאף אחד אין פה אומץ לומר, שאני זבלנית עם פעמון על הנעל?! נוטוב, יש לכם סיבה ^_______^ מוחעחעחע גרביים XD נכון XD אתאת! O: בא לך להיות בבעלותי?

Vivi Sparrow

New member
^O^

שמחה שהבנת את ה"גרביים", אני שנונה ^O^ אני לא אתנגד להיות בבעלותך ^_^"

Pukapukit

New member
נייי סאן!!

אל תתגעגעי אליי ;; תציפי אותי מבסן ואני אתן לך לאנוס אותי D: לא להיות עצובע ניי סאן ;; יש לי סילבר כאוס O: כלומר.. מחר כי המחשב שלי דפוק ואח שלי אפילו יותר ;;

Jifannit

New member
אזאז גם אני ^____^

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? 15 ^^" היו לך פעם משקפיים/יש לך? יש לי ^^ כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? כלומ. [: מקל בצבע- סגול? ירוק? כחול? ^^" מה זאת השאלה הזאת?! מי שכתבה את השאלון הזה פסיכית @.@; מאחורי המחשב יש לך- הרבה מאוד חוטים וכבלים שמסתבכים אחד בתוך השני. אתם לא רוצים לראות את זה @.@; היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- ירדתי למטה למדשאות הקטנות וצפיתי בכל הכרמיוספניקים משחקים "בלופ למים", ונשענתי על יעל. היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? בשניים [: בבצפר ובכפר. השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? שרתי בטקס של הכפר. דברת היום בטלפון? אהא ^^ כמה זמן בערך? 3 שעות? ^^" אולי יותר. דברת היום בנייד? לע :X כמה זמן בערך? פסיכיתתת, אמרתי שלא דיברתי! O: באיזה גיל את/ה רוצה להיות? אממ, בינתיים אני שמחה עם הגיל שלי^^ משהו שריגש אותך היום- כלומ >.> משהו שהצחיק אותך היום- השיחה שלי עם רינת, גילי וגפן בשיעור ציור XDDDD חבקת מישהו/י היום? אמממ, לא שזכור לי ס.ס; מוזר, אני ילדה חבקנית ס.ס; מה הדבר הכי חדש שקנית? טוב ששאלת! D: שרשרת פיס מאאאאגניבה. ^^ מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? נעלי בלוך, כי נמאס לי מנעלי ג'אז ~.~ ביום שישי- איפה תהיה/י? בחווה ואז ברחובות, או פשוט רק ברחובות ^^ הצבע של המקלדת שלך- שחור כסוף מגעיל. הצבע של העכבר- לבן אדום מגעיל. הצבע של המסך- לבן מגעיל. יש לך מחשב משלך? לאאאא, ואני רוצה אחדדד;; יש לך מסך שטוח? לא >: שמעת היום מוסיקה? הרבה ^^ איזו מוסיקה שמעת? ג'יירוק, מטאל, ו...KC, NB, סג ידיעה משמחת מהיום- אמא מסכימה לי לעשות שטיפע, ביומראשון אולי יש צורב דיוידי ^^ תקעת היום ברז למישהו/י? למי כבר אפשר לתקוע ברז? |: ביקשת היום עזרה במשהו? לא ^^ המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- בבעלותי.
וגם פאקצע! D: כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- *טםטם* אני! O: סתמ. היא פשוט כוסע ובבעלותם של המוןהמון. חובות להיום- שיעורים? ^^; דברים להספיק למחר- שורשים[שלא התחלתי], ושיעורים ב..ב..אין לי! O: משהו יושב לך על הכתפיים? ג'יפי שלי נחשבת? ;; את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. *פורקת את ג'יפי?* ;; הטיול האחרון בו היית- טיול סוכות של התנועה! D: זכרון טוב מהטיול הזה- גדעון מנסה להפיל אותי למים ונופל בטעות בעצמו XD משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- היה לי מבחן קל במתמטיקה. לא אמרו שזה צריך להיות מעניין;; קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? כע, ביום שני, בהיפהופ, נתתי בום עם הרגל יותרמדי חזק ^^" וגם בהיפהופ ביום שני כשיש את הירידה הזאת לקטע ברצפה, בום עם היד. אבל לא כאב לי ^^; פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? אתמול ^^" למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? לכפכפיםםםם T.T מה את/ה רוצה לארוחת ערב? כבר אכלתי [: יש לך דפים במדפסת? לא, אבל בידיוק אמא הביאה ^___^ יש לך דיו במדפסת? לא ^^" יש לך מדפסת?! כן. >.> כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? 2 נראה לי יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? כן ^^; יש לך סמיילי מאומץ? לא, אני לא אהיה אמא טובה >.> מה הוא? אבל אין לי!!11 מה שמו? >.< פסיכית! ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- המפ. 98.89 *נסקלת* אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? "מה" לדר בטעם מישמיש זה- שליטעעעעע *O* למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לי, באקות מתוקות שלי, לי ;; ואף אחד לא ידע את זה למרות שאני מנג'סת לכם על זה בשכל? ;; לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? הא, אני יודעת מה זה סמיילי מסומן! D: נראה לי שאני ברגע זה לא מכורה לאף אחד. או בעצם לכולם ^^" "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? עדיין ליאור ^^" כמה תמונות יש לך במחשב? לא יודעת, פחות מ300. *הבושה, הבושה* בן כמה המחשב שלך? ד', ה', ו'... זאת השנה הרביעית שלו אתי [: יש לו שם? צ'ארלי!! DDDD: יש לו פיצולישיות? דווקא לו אין Oס אייסי זה[חוותדעת]- איכ מסן זה[חוותדעת]- איכ, אבל יותר טוב מאייסי לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- שולט!11111 לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- שולטטט T.T עט, עפרון או עטעפרון? עפרון [: כמה ניקים יש לך בתפוז? 2, בראשון השתמשתי רק במשך שבועיים האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? ג'יפנית זאת הכלבה שלי, שאני אוהבת אותה הרבה יותר מדי. את/ה כותב/ת באחדאחדים? כעע!!1111111111 *אחדאחד* כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? 357, זאת ההודעה ה358. נכון שנהמע משועממת?~.~ נכון, כי היא עונה על שאלון של איזו פסיכית >>

JeeChan

New member
תורי לענות :]

|הגדש|כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? הרבה :] קרוב ל40 דיסקים :] היו לך פעם משקפיים/יש לך? לצערי כן *בועט במשקפיים :]* כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? להפתעתי קיבלתי היום שיעורי בית :] מהחוג יפנית :] לקרוא דף ביפנית וללמוד אותיות :] מקל בצבע- שחור *_* מאחורי המחשב יש לך- קיר *_* ומאחוריו מעבדה סודית, בואהאהאהאה :] היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- כנראה ראיתי אנימה :] *נסקל על ידי התלמידים בפורום* היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לצערי לא, מחוסר לימודים אין לי מושג מתי מה, רק בטלוויזיה ראיתי את זה. השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא, אני לא בבית ספר יותר :/ דברת היום בטלפון? כן :] כמה זמן בערך? 5-6 דקות S:. דברת היום בנייד? כן ^^ עם קיפי האדומה צ'אן :] כמה זמן בערך? 4-5 דקות. באיזה גיל את/ה רוצה להיות? 13-14 משהו שריגש אותך היום- פרק 58 *__________________* משהו שהצחיק אותך היום- פרק 58 *____________________* חבקת מישהו/י היום? את אחותי ואת אמא :] מה הדבר הכי חדש שקנית? מהכסף שלי ? אממ מנגה של Fma כרך שלוש :] (זה היה רגע לפני ההתרוששות). מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? מתנה לבאקי צ'אן ולחבר שלי :] ביום שישי- איפה תהיה/י? בבוקר אני אפגוש אחות קטנה, ועוד אנשים ונלך לחנות מנגה *_* :] אני מכור D:, בערב אני אלך ליומולדת של חבר בבאולינג :] הצבע של המקלדת שלך- מין לבן אפור מוזר S: הצבע של העכבר- לבן מלוכלכך DDDD: הצבע של המסך- אפור :] יש לך מחשב משלך? לשמחתי כן ^-^ יש לך מסך שטוח? כן D: שמעת היום מוסיקה? כן DDDDD: יפנית :]]]] איזו מוסיקה שמעת? יפנית *________* D: בעיקר ג'ייפופ. ידיעה משמחת מהיום- פרק 58 *________________* סיים להוריד לי. תקעת היום ברז למישהו/י? לא S: חס וחלילה. ביקשת היום עזרה במשהו? כן :] לא הבנתי מה כתוב בטקסט שהייתי צריך לקרוא בשיעור ביפנית :]. המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- אני באקה עד עכשיו לא הבנתי מה זה [לא השמ!] אממ אני מקווה שבסדר :] כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- אחות קטנה וחמודה :]]]] שכולם אוהבים DDD: חובות להיום- לראות עוד אנימה, להוריד אנימה ולתרגל קצת יפנית. דברים להספיק למחר- ללכת לחנות המנגה, לפגוש את לירון צאן *_* שמנהלת איתי את פורום סאקורה טסובאסה ואממ זהו :] משהו יושב לך על הכתפיים? לא |: את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. XDDD הטיול האחרון בו היית- עם המשפחה בלונדון בחופש הגדול, אבל זה לא נחשב, אז אממ טיול שנתי לכינרת שנה שעברה, אני מתגעגע לטיולים שנתים ;; ;-; ;; ;-; ;; ;-; ;; ;-; ;; ;-; ;; ;-; ;; ;-; זכרון טוב מהטיול הזה- נפלתי מהבננה (סירה בצורה בננה) אל תוך המים :] פעמיים D: משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- ראיתי פרק 58 וצרחתי כמו מטורף וצחקתי ונהניתי כל כך, זה היה מושלם *_*, והצבא שוב אמרו שמזמנת תורים לויעדה הרפואית נמצאת ביום חופש, מעניין שהיא ביום חופש כבר שבוע ויומיים S: קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? לא |: פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? כן D: אתמול :] למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? לתקופה שהייתי ילד קטן ולכל מי שחשוב לי :] מה את/ה רוצה לארוחת ערב? פיצה D: יש לך דפים במדפסת? לא המדפסת אצל אח שלי S:, אבל יש שם דפים D: יש לך דיו במדפסת? יש לו דיו אני חושב ^_^ יש לך מדפסת?! לא P= לאח שלי יש D: כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? אממ בערך 3. יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? כרגע לא :] יש לך סמיילי מאומץ? לא D: אבל אני נוטה להשתמש ב DDDDDDDDDDDDDD: ו ^______________^ ו *___________________* ו =]]]]]]]]]] ולפעמים כי אחות קטנה נעמה צ'אן ביקשה אז ב ^-^ מה הוא? DDDDDDDDDDDDDD: ו ^______________^ ו *___________________* ו =]]]]]]]]]] ולפעמים כי אחות קטנה נעמה צ'אן ביקשה אז ב ^-^ מה שמו? זה סוד :] אפילו אני לא יודע מה הוא :] ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- בערך 8.2, אני די באקה :] אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? מגניב גם אני :] מה זה ?_? לדר בטעם מישמיש זה- אין לי מושג *_* למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לאחת והיחידה נעמה צ'אן :] לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? מה זה מסומן :] ? "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? JeeChan, ובהיריון? מניקה? כמה תמונות יש לך במחשב? לא הרבה, קרוב ל600. בן כמה המחשב שלך? קרוב ל4 וחצי, אבל הוא אצלי רק כמה חודשים, לפני זה הוא היה בחברה של אבא שלי. יש לו שם? אולי, אם כן אני כמו קנפאצ'י ואני לא יכול לשמוע אותו D: יש לו פיצולישיות? לא שמתי לב :] אייסי זה[חוותדעת]- תוכנה שצריך למחוק מפני האדמה =] מסן זה[חוותדעת]- תוכנה מעולה *_* לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- חוויה מושלמת *_* רק שאף פעם לא ניסיתי ;; לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- מגניב D: כי אחות קטנה יודעת לרקוד היפהופ :] עט, עפרון או עטעפרון? אף אחד :] עטעפרוןמחק כמה ניקים יש לך בתפוז? שלוש, אחד היה אור פרלמן, חשף יותר מדי מידע עליי וקרה איתו משהו שקיפי תדע מה קרה :] שששש לא לספר D: השלישי הוא JiiChan כי לא רציתי שיגנבו את הכינוי הזה, אז שמרתי אותו לעצמי :] והשני הוא JeeChan *_* כי עילגות = אני D: האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? זה סיפור ארוך :] אבל בקצרה ידידה החליטה שזה הכינוי שלי :] ובאתי לרשום ג'יצ'אן אבל בגלל שאני עילג לא רשמתי JiiChan אלא JeeChan :] את/ה כותב/ת באחדאחדים? בכינוי אור פרלמן רשמתי, סיפור ארוך.. עכשיו לעיתים רחוקות :] כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? *הולך לנוח ניהול ובודק* 372הודעות :] כולל ההודעה הזאת זה יהיה 373 D: נכון שנהמע משועממת?~.~ לא :] נעמה צ'אן נחמדה ומתחשבת והתאמצה לכתוב לנו שאלון כיפי D: תהנו? XD נהניתי :]

ShuNka

New member
למרותשאנילאקשורה ../images/Emo11.gif

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? 0? D: היו לך פעם משקפיים/יש לך? כן :p כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? אני לא יודעת XXD מקל בצבע- בורדו מאחורי המחשב יש לך- אבק? D: היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- הייתי בכיתה ציירתי עיוות :p היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? כן השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לע דברת היום בטלפון? כן כמה זמן בערך? שתי דקות בערך:p דברת היום בנייד? לא כמה זמן בערך? 0 דקות בערך באיזה גיל את/ה רוצה להיות? אני רוצה להיות 18 אבל אז אני אפסיד ארבע שנים מהחיים שלי :p משהו שריגש אותך היום- כלום OO משהו שהצחיק אותך היום- הרבה דברים חבקת מישהו/י היום? כה מה הדבר הכי חדש שקנית? חולצה מזניבה! מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? מקל בצבע בורדו ביום שישי- איפה תהיה/י? אצל סבתא שלי
הצבע של המקלדת שלך- לבן הצבע של העכבר- שחור הצבע של המסך- אפור יש לך מחשב משלך? לא ^^; יש לך מסך שטוח? לא ;; שמעת היום מוסיקה? כה!!1 איזו מוסיקה שמעת? יפנית ורוק D: ידיעה משמחת מהיום- ... תקעת היום ברז למישהו/י? תקעתי עיפרון במישהו
ביקשת היום עזרה במשהו? לה המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- בת? כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- חמודה, יפה וחכמה? D: חובות להיום- אינ! ניהיהיהיהי!!! דברים להספיק למחר- אינ! ניהיהיהיהיהיהי!!!!1 משהו יושב לך על הכתפיים? OO; את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. נמי. הטיול האחרון בו היית- בשל"ח :p זכרון טוב מהטיול הזה- אינ! ניהיהיהיההי! משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- צחצחתי שיניים D: קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? בר חנקה אותי >.> פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? מעולם לא פגשתי את אתי צ'א! למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? *אינתגובה* מה את/ה רוצה לארוחת ערב? אכלתי אוכל סיני!!! עם מקלות וזה כיף כי אני עקומה XDD יש לך דפים במדפסת? כה יש לך דיו במדפסת? כה יש לך מדפסת?! לא
כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? אממ רגע.. 3!! יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? כנ.. רותמנ!!!!!!!11 ניהיהיהיהיהי! יש לך סמיילי מאומץ? לא ממש
מה הוא?
מה שמו? נחום! ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- אממ לא יודעת :p אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? אני לא אומרת אוטאקו D: לדר בטעם מישמיש זה- לא אכלתי שנימ! למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לרנג'י אחרי שאני אטפל בו
לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? מזה מסומן? אני מכורה לסמיילים כפי שאפשר לראות בהודעה הזו ^^; "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? אהההההה. מהה. כמה תמונות יש לך במחשב? לא הרבה.. לא ספרתי בן כמה המחשב שלך? שנתיים בערך יש לו שם? נחום יש לו פיצולישיות? הוא מוסר שלא. כן. לא. אייסי זה[חוותדעת]- קרחי? XP מסן זה[חוותדעת]- נחמד לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- נחמד לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- נחמד עט, עפרון או עטעפרון? נחמד. אופס, עפרון. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? זה סתם כינוי שחברה שלי המציאה .. חי D: את/ה כותב/ת באחדאחדים? אני כותבת באחדות! כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? 17 XD נכון שנהמע משועממת?~.~ לונורא ^^ תהנו? XD לאא! :p אני שני.. ואני מכורה לסמיילים
. הנה עוד אחד
! המ מתרבים!~ *אוהבים~אותך~שני* מ"ס הנכס"ה!! מכורים סמיילים האאא ננס סוס הפצ'י!!

Pukapukit

New member
גמניגמני D:

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך?-- אפס @.@ היו לך פעם משקפיים/יש לך?-- לאאא! ניחיחי ^__^ כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]?--מממ.. גם אם קיבלתי כבר שחכתי ואני במילא לא עושה שיעורים ^^" מקל בצבע- נמ... מחליף צבעים D: מסגול לשחור וכחול וירוק וגם טיפי חום כי הוא שאקסע D: מאחורי המחשב יש לך- נמ כמה טונות של קורי עכביש ואבק 3: היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- בכיתי כי ניי סאן אנסה אותי ;; היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? של בצפר 3: השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא... >_>" דברת היום בטלפון? לא זכור לי. כמה זמן בערך? >_>" דברת היום בנייד? *שאין לי* כמה זמן בערך? V.V מישו כאן זורה מלח על פצעיי באיזה גיל את/ה רוצה להיות? נממ... 31 D: ואז אני בגיל של ריו צ'אן בעלי החמיוט 3: משהו שריגש אותך היום- כשהגעתי הביתע וגיליתי שסילבר כאוס עדיין לא ירד אז התרגשתי כי הייתי צריכה להרביץ למחשבי אבל לא יכולתי וניקרעתי במפנוכו אבל אני במילא קורע אז זה לא השפיע הרבה ^^ משהו שהצחיק אותך היום- נמ, הכול. אני במצב כפית תמידי O: חבקת מישהו/י היום? את ויוי צ'אן D: כשהיא אנסה אותי ;; מה הדבר הכי חדש שקנית? בטריות לאמפי שלי D: מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? מגילת קיר של אדו קון *O* ביום שישי- איפה תהיה/י? בדוכן של גיא (ויוי אני אמורה להגיד לך שאת באה אבל שחכתי אז את באה) הצבע של המקלדת שלך- אפור
הצבע של העכבר- אפור
הצבע של המסך- אין לי שמץ O: יש לך מחשב משלך? לא TT.TT יש לך מסך שטוח? לא TT.TT שמעת היום מוסיקה? כמובן
איזו מוסיקה שמעת? שירים של פמ"א ובליץ' D: וגם טיפע גראווי כי זה מה שתקוע לי אחרי השירים של פמ"א ובליץ' D: ידיעה משמחת מהיום- קונים לי מגילת קיר של אדו קון!!!! D:::: תקעת היום ברז למישהו/י? לא D: אני חמיוטה אז לא D: ביקשת היום עזרה במשהו? לא שזכור לי.. המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- אנש כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- אנשה חובות להיום- ללכת לשון V.V דברים להספיק למחר- להתעורר >_>" משהו יושב לך על הכתפיים? לא D: את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. לא D: הטיול האחרון בו היית- טיול לבית של גאיע צ'אן וחזרה D: זכרון טוב מהטיול הזה- ראיתי כמה בישים עושים ספורט בפארק
משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- אני מורידה סילבר כאוס *O* קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? כע ;; קיבלתי מכה מהסנדוויץ' המרושע שלי בארוחת עשר ;; פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? לא.. למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? ניי סאן! D: מה את/ה רוצה לארוחת ערב? אכלתי כבר
יש לך דפים במדפסת? כבר לא V.V יש לך דיו במדפסת? תמיד D: יש לך מדפסת?! כמובן ^^ כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? כמה וכמה (שניים שלושה) יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? כמובן D: (עמוסו קון! אוהב יאוי מושבע לעתיד D:) יש לך סמיילי מאומץ? לא ;; מה הוא? ;; מה שמו? ;; ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- נמוך D: אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? "מזה?! מה אמרת?! מזה אוטאקו..?" לדר בטעם מישמיש זה- משו שכנראה בטעם מישמיש D: למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לוידעת... לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל?
"Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? --מר שניצל ז"ל היה פה~~ אבל אכלתי אותו .____. אחים והורים זה דבר מפגר-- כמה תמונות יש לך במחשב? ג'יגה ומשו D: בן כמה המחשב שלך? כמה שנים טובות יש לו שם? מחשב באקה (ככה אני תמיד קוראת לו.. >_>") יש לו פיצולישיות? כנראה.. לפעמים הוא ממשממש אוהב אותי.. ולפעמים לא ;; אייסי זה[חוותדעת]- עוצבון >< מסן זה[חוותדעת]- המצאה גאונית! D: לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- חביב D: לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- מה..? עט, עפרון או עטעפרון? עטעפרון D: כמה ניקים יש לך בתפוז? 1.. האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? כע! D: זהו שמי. את/ה כותב/ת באחדאחדים? לאלא ^^ כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? רק פורומנו יודע D: נכון שנהמע משועממת?~.~ כנראה D:

Violettecat

New member
עונה.

1. אני בטוחה שהרבה יותר מ 10 דיסקים..... 2. יש לי משקפיים 3. אני לא תלמידה יותר 4.מקל בצבע סגול! 5. מאחורי המחשב יש לי קיר 6.אני לא תלמידה 7. לא השתתפתי בטקס לזכרו של יצחק רבין 8. אני מדברת כל יום בטלפון,ככה זה שיש חבר, אני לא בודקת זמנים ודיברתי גם בנייד. 9.אני בת 18 שמתגעגעת לגיל 16. 10.ראיתי פרק 58 היום,זה ריגש אותי והצחיק אותי 11. אני זונת חיבוקים ברור שחיבקתי מישהו היום. 12.הדבר הכי חדש שקניתי זה מחזיק מפתחות אדוארד 13. אני רוצה פלושי רנג'י!!!!!!! 14.ביום שישי אני הולכת לחנות המנגה ברחובות. 15.הצבע של המקלדת שלי שחור 16.העכבר אפור 17. המסך גם אפור וממש כמוני,הוא לא שטוח XD 18. אני ואחותי חולקות מחשב 19.התעוררתי לצלילי הוקי בושי 20.היום המדיח פעל! חדל תורנות שטיפת כלים לאתי! 21.אני לא מבריזה לאנשים זה ההפך..... 22.ביקשתי עזרה בזריקת זבל,זה נחשב? 23.המנהל שלנו הוא - אונייסאמה החמוד!!!!!!!!!! 24.כותבת השאלון הזה היא חמודה 25.חובות להיום- הלכתי לעבודה ,סיימתי את הפיק של אינויאשה 26. חובות למחר - שיעור נהיגה, לקחת את הצ'ק מבית ספר, לסדר את החדר דחוף! 27. לא ראיתי המון אנשים מאז סיום התיכון וזה מעציב אותי 28.הטיול האחרון שהייתי בו היה טיול מסיבת הסיום לכנרת אני וידיד שלי דיברנו כל הלילה על הספר המדהים - מחזור כישור הזמן 29.כשאני ואחי הלכנו מכות לאחרונה, חטפתי מכה מהדלת. 30. פגשתי את אתי לאחרונה, לא הייתה לי ממש ברירה ,אני והיא חולקות את אותו הגוף אז אנחנו נפגשות יום יום במראה. 31. כרגע אני מתגעגעת ממש לגד שלי 32.אני רוצה פסטה לארוחת ערב! 33.יש לי דפים במדפסת,אין לי דיו שחור ,רק כחול. 34.יותר מדי אנשים מכורים לאנימה/מנגה בגללי, אני מגיפה על שתיים 35.אין לי קורבנות עתידיים,כל החברים הנורמליים שלי התגייסו. 36.אין לי סמיילי מאומץ,יש לי אווטאר מאומץ ואני קוראת לו "רנצ'אן בחופשה (מי שמדבר איתי במסנג'ר מכיר אותו) 37. הממוצע שלי היה 93 ,הייתי מקום שביעי בכיתה שלי. 38.אנשים מנחשים שאני אוטאקו עוד לפני שאני אומרת משהו,אחרי הכל אני מסתובבת בראש חוצות עם חולצה של "אל תגידו דה תגידו נה נו דה" 39.אני יודעת שלנעמה יש קוקיות בגוון כזה ואני חושבת שגם לי יש ^^ 40.אני מכורה לסמיילי הזה- ^___^ 41.אצלי רשום- אתי צ'אן כאן ויאללה באלגן 42. יש לי מעל 1000 תמונות על המחשב, 200 מהן של בליצ' 43. המחשב שלי בן שלוש, קוראים לו קומפיאתי ולפעמים קומפירותי 44.אייסי זה -קבר , מסנג'ר זה- אהובי הנצחי 45.לרכוב על סוסים זה- מסוכן ,לרקוד זה- מסוכן אך מלהיב 46. עיפרון שולט!!!!!! אפילו אישידה הוא עיפרון! 47.יש לי ניק אחד בתפוז ויש לו סיפור מעניין. עקרונית לקבוצה שלי בשומר הצעיר, קוראים "חתול מופשט" ולכל אחד מהאנשים אצלנו בקבוצה יש כינוי שקשור לחתול , הכינוי שלי נובע מזה שאני מכורה לצבע סגול. 48.אני כותבת באחד אחד אחד ,בטעות כשאני מקלידה מהר. 49.אני אדומה, תאמינו לי ,יש לי מספיק הודעות כדי להצדיק את התואר 50.כן,נעמה את משועממת ,אך חמודה. נ.ב המספרים הם בלי קשר ולא עניתי לכל השאלות ,נראה לי...

Violettecat

New member
-תיקון שאלון ,תפוז ה@#%&

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? הרבה, יותר מ10 זה בטוח... היו לך פעם משקפיים/יש לך? יש לי וגם לאישידה יש אז זה נהדר! כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? לא תלמידה מקל בצבע- סגול!!!!!! מאחורי המחשב יש לך- קיר ^^ היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- לא תלמידה היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא דברת היום בטלפון? כן,ככה זה שיש חבר כמה זמן בערך? לא בדקתי , אבל בערך רבע שעה דברת היום בנייד? כן כמה זמן בערך? בערך רבע שעה גם באיזה גיל את/ה רוצה להיות? 16! למה כולם רוצים להיות בני 18? משהו שריגש אותך היום- פרק 58! משהו שהצחיק אותך היום- פרק 58! חבקת מישהו/י היום? אני זונת חיבוקים ברור שכן מה הדבר הכי חדש שקנית? מחזיק מפתחות של אדוארד מפ"מא מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? פלושי רנג'י! ביום שישי- איפה תהיה/י? חנות המנגה של רחובות הצבע של המקלדת שלך-שחור הצבע של העכבר- אפור עם הסמל של מיקרוסופט הצבע של המסך- אפור גם יש לך מחשב משלך? לא ממש ,הוא גם שייך לאחותי יש לך מסך שטוח? המסך ממש כמוני,לא שטוח XD שמעת היום מוסיקה? כן איזו מוסיקה שמעת? הוקי בושי שאיתו התעוררתי ושלל שירי ג'יי פופ ומטאל ידיעה משמחת מהיום- המדיח חזר והוא פועל ,חדל תורנות שטיפת כלים לאתי! תקעת היום ברז למישהו/י? לא, בדרך כלל מבריזים לי... ביקשת היום עזרה במשהו? בלזרוק את הזבל,הוא כבד... המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- אוניי סאמה החמוד! כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- מתוקה! חובות להיום- ללכת לעבודה לסיים פאנפיק של אינויאשה דברים להספיק למחר- שיעור נהיגה, גביית צ'ק מבית ספר ,סידור החדר שלי דחוף! משהו יושב לך על הכתפיים? בתור מטאפורה? , עקרונית עצוב לי שחברות שלי הלכו לצבא את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. אמרתי את זה ועכשיו אני מרגישה יותר טוב הטיול האחרון בו היית- טיול סיום י"ב לכינרת זכרון טוב מהטיול הזה- הייתה לי שיחה עם ידיד שלי על הספר "מחזור כישור הזמן" משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- סיימתי את הציור של נארוטו! קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? כשהלכתי מכות עם אחי נחבטתי בדלת פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? אין לי ברירה , אנחנו חולקות את אותו גוף, כל פעם שיש מראה- הופ ! אני פוגשת אותה. למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? לגד!!!!!! גדי נו באקה בוא אל אתי! מה את/ה רוצה לארוחת ערב? פסטה,עם רוטב פיטריות! יש לך דפים במדפסת?כן יש לך דיו במדפסת? רק בצבע כחול יש לך מדפסת?! כן, אבל היא נובית כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? יותר מדי יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? לא, כולם הלכו לצבא יש לך סמיילי מאומץ? יש לי אווטאר מאומץ מה הוא? תמונה של צ'יבי רנג'י שיוצא לחופשה מי שמדבר איתי במסנג'ר מכיר מה שמו? רנצ'אן בחופשה! ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- 93 הייתי מקום שביעי בכיתה אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? אני לא צריכה לומר, יש לי חולצה של "אל תגידו "דה" תגידו "נה נו דה"" שאומרת הכל. לדר בטעם מישמיש זה- מוזר O0 למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לנעמה צ'אן וגם לי הא! לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? לזה: ^__________^ "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? "Violettecat, והגיע הזמן להתפתח!" ואני תוהה אם הם חושבים שאני סוג של פוקימון.... כמה תמונות יש לך במחשב? 1000 ומשהו בן כמה המחשב שלך?3 יש לו שם? קומפיאתי יש לו פיצולישיות? קומפירותי אייסי זה[חוותדעת]-קבר מסן זה[חוותדעת]- אהובי הנצחי לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- מסוכן לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- מסוכן אך מלהיב עט, עפרון או עטעפרון? עיפרון גם אישידה כזה!!!! כמה ניקים יש לך בתפוז?1 האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? לקבוצה שלי בשומר הצעיר, קוראים "חתול מופשט" ולכל אחד מהאנשים אצלנו בקבוצה יש כינוי שקשור לחתול , הכינוי שלי נובע מזה שאני מכורה לצבע סגול. את/ה כותב/ת באחדאחדים? רק כשאני מקלידה ממש מהר כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? 281 כי אני לא עושה ספאם רוב הזמן נכון שנהמע משועממת?~.~ כן,אבל היא חמודה

גמלי משעמם.

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? 0 היו לך פעם משקפיים/יש לך? נופ כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? 0 מקל בצבע- ? מאחורי המחשב יש לך- אני מפחדת לבדוק XD היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- לא הייתי בבצפר היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? נופ דברת היום בטלפון? יאפ כמה זמן בערך? 10דק' אולי... דברת היום בנייד? כה כמה זמן בערך? אולי דקה..מאיפה לי. באיזה גיל את/ה רוצה להיות? 15. משהו שריגש אותך היום- תקראו לי סנילית- אבל אני לוזכרת כבר. משהו שהצחיק אותך היום- כנ"ל חבקת מישהו/י היום? לא מה הדבר הכי חדש שקנית? המ בובה של בארט סימפסון. מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? אני מתכננת ביקור קטן בחנות ההיא בת"א. אני כ"כ רוצה בובה של מירוקו ורנג'י וכמה מנגות טובות! ביום שישי- איפה תהיה/י? אין לי מושג. הצבע של המקלדת שלך- לבן הצבע של העכבר- שחור הצבע של המסך- סגול עם כוכבים ירוקים
יש לך מחשב משלך? כן. יש לך מסך שטוח? כן. שמעת היום מוסיקה? בוודאי. אין יום שעובר אצלי מבלי לשמוע מוזיקה. איזו מוסיקה שמעת? המון! ואני אפילו זוכרת...סקס פיסטולז, ניו יורק דולז, המי, קינקס, אופת', וולווט רוולוור, שיר הפתיחה של אלפן ליד, ועוד כל מיני להקות פאנק בשפות שונות, אה ו-הביטלז. *חייבתלהפסיקלשמועמוזיקהשלהיפים* ידיעה משמחת מהיום- יצא פרק 58 הוריי! תקעת היום ברז למישהו/י? כה לבצפר ביקשת היום עזרה במשהו? לא המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- חובות להיום- חובות? מה זה בכלל? דברים להספיק למחר- לסיים אלפן ליד ואולי אם יהיה לי זמן עוד כמה דבריםP: משהו יושב לך על הכתפיים? לויוש את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. הטיול האחרון בו היית- בעכו...בסוכות... זכרון טוב מהטיול הזה- הראש המת של הכבש XD זה לא זיכרון טוב- אבל זה עדיין זיכרון. משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- אכלתי סופגניה!!!11 קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? כן בברך. אני תמיד מקבלת. פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? לא למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? לקארטמן מסאות' פארק ולחברות שלא ראיתי עידנים. מה את/ה רוצה לארוחת ערב? טוסט ^__^ יש לך דפים במדפסת? אה-הא יש לך דיו במדפסת? אה-הא יש לך מדפסת?! כן...שתיים! כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? מכרתי את חברה שלי לבליץ' ול- RG VEDA, זה גם נחשב? יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? אוהו! יש לך סמיילי מאומץ? אולי מה הוא? |רנג'י| מה שמו? נחשו לבד ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- אין לי מושג. אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? אהה נכון! זה השם של החנות! לדר בטעם מישמיש זה- לדר בטעם מישמיש כמובן. למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לי! לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? P: "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? איפה? כמה תמונות יש לך במחשב? לא יודעת בן כמה המחשב שלך? אתמול חגגנו לו במסיבת הפתעה יומולדת שנה. יש לו שם? כן. "באקה" יש לו פיצולישיות? לזה לא. אבל לאחיו הגדול יש! אייסי זה[חוותדעת]- בסדר מה מסן זה[חוותדעת]- אני תמיד שוכחת את הסיסמאXD לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- בסט. לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- היפהופ יענו ברייק-הד? פעם אני וחברה שלי ניסנו לעשות את זה, אבל כולם הסתכלו עלינו מוזר. נו מה כושים אנחנו לא. עט, עפרון או עטעפרון? האחרון כמה ניקים יש לך בתפוז? הרבה...אבל כרגע רק הנוכחי בשימוש. האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? ובכן, יש שיר אחד של הסקס פיסטולז שנקרא, "מי הרג את במבי?" ויש שם שורה שג'וני רוטן שר- Never trust a hippie- 'Cause I love punky Bambi וזה שעשע אותי מאוד. את/ה כותב/ת באחדאחדים? המ? כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? אין לי מושג. נכון שנהמע משועממת?~.~ בואי נקים מועדון ביחד נה?

רצוי להתעלם מהשעה ../images/Emo3.gif

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? 0 היו לך פעם משקפיים/יש לך? יש לי כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? 0 מקל בצבע- נהמה ראש כחול! אה, זה רק אני והשעה >.>;; מאחורי המחשב יש לך- הדברים האלה שתמיד מצטברים על שולחנות עבודה והם רק גדלים. היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- הייתי בבית היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? השנה? לא השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? ^ דברת היום בטלפון? שיחות סטייל "היי" "אמא / אבא בבית?" "כן", נחשבות? כמה זמן בערך? כמה שניות דברת היום בנייד? לא. וזה מסרטן >< כמה זמן בערך? ^ באיזה גיל את/ה רוצה להיות? 12 זה נחמד משהו שריגש אותך היום- הכלבה שלי החליטה שאני לא בכושר, ולעשות משהו בנוגע לזה. אי לכך, כשבאתי להכניס אותה למחסן למשך הלילה, היא ברחה ממני ואילצה אותי לרדוף אחריה. לא שרדפתי אחריה באמת >>; מי רודף אחרי כלב ב11 בלילה? משהו שהצחיק אותך היום- נובים, היענים שיש לנו לייד הקיבוץ חבקת מישהו/י היום? לא ;; מה הדבר הכי חדש שקנית? לא זוכרת מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? כלום? ביום שישי- איפה תהיה/י? אין לי מושג הצבע של המקלדת שלך- לבן הצבע של העכבר- כסוף עם אורות אדומים ביונים P: הצבע של המסך- כסוף יש לך מחשב משלך? לא יש לך מסך שטוח? כן שמעת היום מוסיקה? לא איזו מוסיקה שמעת? ^ ידיעה משמחת מהיום- אין תקעת היום ברז למישהו/י? איפה? םם; טוב לא ביקשת היום עזרה במשהו? לבקש מאבא שלי להסיע אותי לראשון / להסכים לי ליסוע לשם באוטובוס נחשב? >< המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- הזוי כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- חמודה ^^; חובות להיום- הרשימה ארוכה דברים להספיק למחר- ללכת לישון. היום כבר מחר משהו יושב לך על הכתפיים? מאטפורית? םם; את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. ההורים שלי מעצבנים. הטיול האחרון בו היית- לשדה של הקיבות וליענים לידו זכרון טוב מהטיול הזה- היען מנסה לנקר לי את העין? משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- אבא הסכים לי ליסוע לראשון, ומחר הוא כבר ישכח מזה ויאמר שזה בעייתי D: קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? נפשית או פיזית? מנטלית - אפשר לומר. פיזית - לא פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? לא למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? גל צ'אן, חנ, כמה חברות שלא פגשתי כבר חודשים ורובן גם שנים. מה את/ה רוצה לארוחת ערב? כבר אכלתי. קצת דג מת וסנדוויץ' ריבה. מאוד מעניין יש לך דפים במדפסת? כן יש לך דיו במדפסת? כן יש לך מדפסת?! כן, אותה מכונה בעלת התודעה התבונית הפוטנציאלית. היא שואפת לנקמה. ואני צריכה להפסיק להזות מעייפות וללכת לישון כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? 0. אלא אם לבנדר שמבדוי תתמכר לזה בסוף אחרי היורוסוי שטחנתי לה בשכל P:. וגם מישהו שעצר אותי פעם באמצע טיול עם הכלבה ושאל אם באמת יש לי מנגות םם; יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? ^ ואולי אופיר שמבדוי יתקין סופסוף ריל פלייאר במחשב שלו >>; יש לך סמיילי מאומץ? לא. היה פעם מה הוא?
מה שמו? לא הענקתי לו שם ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- מי זוכר מה היה בכלל בכיתה א'? אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? אין תגובות, כי אני לא אומרת את זה. אבל בהחלט הסתכלו עלי מאוד מוזר כשקשקשתי בהתלהבות שיש לי את ווליומים אחת ושמונה של בליץ'!!1 לדר בטעם מישמיש זה- לדר?? למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לא יודעת לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? אין "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? "מלפפון ים, ועכשיו יש לך סיכוי גדול יותר לזכות בשברולט" כמה תמונות יש לך במחשב? לא ספרתי... בן כמה המחשב שלך? כמה חודשים יש לו שם? לא יש לו פיצולישיות? לא אייסי זה[חוותדעת]- היה לי ומחקתי. הוא לא כ"כ נוח מסן זה[חוותדעת]- המצאה גאונית P: לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- כיף לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- משהו שאני לא עושה עט, עפרון או עטעפרון? עיפרון ועל זה עט כמה ניקים יש לך בתפוז? 5? האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? פעם מצאתי מלפפון ים חי על חוף הים, הוא היה ממש מכוער P: את/ה כותב/ת באחדאחדים? לחנ יש המון מחלות מידקות, זו אחת מהן כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? 588 נכון שנהמע משועממת?~.~ כנראה

coral chan

New member
אני D:~

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? 0 םם; היו לך פעם משקפיים/יש לך? לא היו,ומקווה שלא יהיו כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? שלושה תרגילים בגיאומטריה ;;~ מקל בצבע-סגול~תכלת מאחורי המחשב יש לך- המון חוטים בלתי מזוהים OO היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- ניסיתי להיזכר איך עושה סוס ובעקבות כך גרמתי לחצי כיתה לעשות קולות של חיות OO; זה היה מטריד. (XDD) היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא :X דברת היום בטלפון? מממ..לא כמה זמן בערך? דברת היום בנייד? לא כמה זמן בערך? באיזה גיל את/ה רוצה להיות? 14 לנצח משהו שריגש אותך היום- לא היה אחד כזה. משהו שהצחיק אותך היום- שחצי כיתה ניסיתה לעשות קולות של סוסים. חבקת מישהו/י היום? כן מה הדבר הכי חדש שקנית? חרוזים לצמידים ^^ מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? לפלוש על דוכנסופשנה של גיא ביום שישי- איפה תהיה/י? רוצה להיות בדוכנגיא ;;~ הצבע של המקלדת שלך- לבן הצבע של העכבר- כסוף הצבע של המסך- כסוף יש לך מחשב משלך? לא יש לך מסך שטוח? כן שמעת היום מוסיקה? שומעת,יפנית D: איזו מוסיקה שמעת?..^ ידיעה משמחת מהיום- עושים עונש קולקטיבי על העתקות במבחנלשון T^T תקעת היום ברז למישהו/י? לא,ההסעה תקעה לי ברז של שעה ¬¬ ביקשת היום עזרה במשהו? אממ..לא.. המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- חלק מהצי של השטן T^T כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- ג'ינג'ית קטנה וחמודה ^^ חובות להיום- לסדר חדר דברים להספיק למחר- ללמוד למבחנים T_T משהו יושב לך על הכתפיים? פעם זה היה אודי,היום כבר לא ;; את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. מיאו? ס.O הטיול האחרון בו היית- גיחה ^________________^ זכרון טוב מהטיול הזה- גיחהגיחהגיחהאממ..שישנו על דשא במקום אבנים? O: אה,ואני היחידה שנרדמתי,כולם הלכו לעשות מקלחת אדים בגלל הקור XD וישנתי ממש טוף םם; משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- נכשל בהיסטוריה? ;; קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? כן,היום,תקעו לי מרפק בעין בכדורשת X_X פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? במפגש.. למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? מיאו? ^^ מה את/ה רוצה לארוחת ערב? פיצה *-* יש לך דפים במדפסת? האי יש לך דיו במדפסת? האי יש לך מדפסת?! האי? O: כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? אפלאחד יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? לא יש לך סמיילי מאומץ? לא מה הוא?לאלאלא מה שמו?לאלאאלאלא ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- 96 םם; אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? "זה שוב היפנית שלך?" =.= לדר בטעם מישמיש זה-מיאו םם; למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לילילי! D: לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל? ^^ "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? "בעע אני לא מצליחה למצוא מתי יש רכבות ><" כמה תמונות יש לך במחשב? לויודעת בן כמה המחשב שלך? לויודעת יש לו שם? לא ;; יש לו פיצולישיות? כן אייסי זה[חוותדעת]- חלק מהצי של השטן מסן זה[חוותדעת]- אניס *-* לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- קפל ואשוח P: לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- מוזר םם; עט, עפרון או עטעפרון? עפרון D: כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? קורל צ'אן,מה יותר ברור? םם; את/ה כותב/ת באחדאחדים? לא כלכך כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? 180 ומשו נכון שנהמע משועממת?~.~ האי תהנו? XD האי!! DDD:

../images/Emo15.gif באיחור אבל עונה

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך? אף אחד><; היו לך פעם משקפיים/יש לך? יש לי! ואני גאה בם! כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]? נאמ... גיאומטריה פיכסה מקל בצבע- תכלת! מאחורי המחשב יש לך-קיר. למרות שאני מחביאה שם מסמכים סודיים שמראים את הכניסה לסול סוסאיטי ושביקשו ממני לא לספר עליהם לאף אחד. היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- עם אח שלי, מחוץ לבצפר! הברזתי היום. היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? כע... זה עצוב *צמרמורת* השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? לא דברת היום בטלפון? כע כמה זמן בערך? 10 דקות דברת היום בנייד? לא כמה זמן בערך? באיזה גיל את/ה רוצה להיות? אמ... 10~! חהחה אנוכי לחיות בהכחשה! משהו שריגש אותך היום- הפרק של פרוטס משהו שהצחיק אותך היום-הפרק של בליץ' חבקת מישהו/י היום? כן מה הדבר הכי חדש שקנית? נעלי בית מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב? כלום ביום שישי- איפה תהיה/י? בבית הצבע של המקלדת שלך- לבן כזה מלוכלך הצבע של העכבר- אפור הצבע של המסך- לבן מלוכלך יש לך מחשב משלך? כע יש לך מסך שטוח? לע שמעת היום מוסיקה? כע איזו מוסיקה שמעת? ג'י רוק! ידיעה משמחת מהיום- אמ... מיאו? תקעת היום ברז למישהו/י? למורה לטימטומתיקה ביקשת היום עזרה במשהו? לא המנהל שלנו הוא[לא השמ!]- מנהלת. והיא מעצבנת כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]- משועממת? חובות להיום- שיעורים ועבודה דברים להספיק למחר- עבודה משהו יושב לך על הכתפיים? את מתכוונת לבובת באקויה? את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ. הטיול האחרון בו היית- למרינה זכרון טוב מהטיול הזה- מלא דגים
משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- אממממ? קיבלת מכה כלשהי לאחרונה? חבטתי תבוהן בקיר... פגשת את אתי צ'אן לאחרונה? לא. אבל דיברתי איתה במסן! למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע? לאח שלי מה את/ה רוצה לארוחת ערב? סלט יש לך דפים במדפסת? כע יש לך דיו במדפסת? כע יש לך מדפסת?! כע כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות? אמ... בערך 5 יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים? כעעעעעע יש לך סמיילי מאומץ? אהא מה הוא?
מה שמו? באגי ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- לא זוכרת ולא אכפת אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו? "די לקשקש על זה@!" לדר בטעם מישמיש זה- מוזר למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? לאיצ'יגו מומימיה מטוקיו מיו מיו לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל?
"Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך? "אלונית 2006, תוכנית המנויים מחלקת 100 מכוניות בחודש" כמה תמונות יש לך במחשב? 1000 בערך בן כמה המחשב שלך? שלוש יש לו שם? באקה יש לו פיצולישיות? כע אייסי זה[חוותדעת]- בעעעעע מסן זה[חוותדעת]- יאאאאאא לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]- כיפ לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]- נחמט כל עוד אפחד לא רואה עט, עפרון או עטעפרון? אמ.. עיפרון כמה ניקים יש לך בתפוז? הפסקתי לספור אחרי השישי האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו? שומדבר את/ה כותב/ת באחדאחדים? כע!!!אחדאחד כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט? איך יודעים? נכון שנהמע משועממת?~.~ כע!

Fox360

New member
חוחיט

כמה דיסקים אור טאיצ'ו צרב לך?0.. פגשתי אותו פעם אחת לשתי דקות XD היו לך פעם משקפיים/יש לך?אין לי.. כמה שיעורי בית קיבלת היום[לתלמידיםבינינו]?היום יומשישי ואני לא לומדת D: מקל בצבע-ירוווווווווווווווווק מאחורי המחשב יש לך-לוח מודעות.. בדיוק? רשימת פרקים של נארוטו ס.ס היום בהפסקה השניה[לתלמידיםבנינו] את/ה- בטח ראיתי פרק 58 (שובב..) או הסתובבתי ברחבי ראש העין היית בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל? בטקס בב"ס._. השתתפת בטקס כלשהו לזכרו של יצחק רבין ז"ל?זה לא אותו דבר? והשאלה אם הקראתי משהו.. לא דברת היום בטלפון?ברור O: כמה זמן בערך?תלוי עם מי דברת היום בנייד?ברור עוד יותר O: כמה זמן בערך?תלוי מי שוב באיזה גיל את/ה רוצה להיות?3~!!! משהו שריגש אותך היום-הדוכן של גיא D: וסידור הפוסטרים החדש בחדר והמגילת קיר של צ'י ופריה משהו שהצחיק אותך היום- ולרי. כרגיל. חבקת מישהו/י היום?את מיי הרבה מ-א-ו-ד מ-א-ו-ד פעמים D: וכל מני אנשים בערים מה הדבר הכי חדש שקנית?ממ דברים בדוכן אבל בעיקרון הדבר הכי חדש? מחזיק מפתחות של אד מה את/ה מתכנן/ת לקנות בקרוב?מנגות DDDD: ביום שישי- איפה תהיה/י?היום יומשישי - בדוכן של גיא.. הבא? בבית בתקווה שעם נהמע הצבע של המקלדת שלך-אפור הצבע של העכבר-אפור עם עיין ירוקה D: הצבע של המסך-אפרפר עם מדבקות פרפרים יש לך מחשב משלך?איזו מן שאלה? O:: יש לך מסך שטוח?לא ._. שמעת היום מוסיקה?איזו מין שאלה? O::::::: שמעתי שוב בלופים את פרח בודד איזו מוסיקה שמעת?יפנית, נייטוויש, אוונסנס, וכל מני שירים לא מזוהים ידיעה משמחת מהיום-מגילת קיר מדהימה על הקיר D: ומיי עם פלאפון יצאה מהבית D: תקעת היום ברז למישהו/י?בערך.. *מרגישה רגשות אשם* אבל זה לא היה באשמתי ._. ביקשת היום עזרה במשהו?ממ... במציאת כזה לפאלפון של יורואיצ'י? המנהל שלנו הוא[לא השמ!]-אוני סאןןןןןן ~ ^_^ כותבת השאלון הזה היא[לא השמ!]-אחות O: מבחינה טכנית. חובות להיום-כלום דברים להספיק למחר-שיעורים במחשבים.-. משהו יושב לך על הכתפיים?כןןן D: לא סתם את/ה רוצה לפרוק את זה? XDD סתמסתמ.כןןןן D: הוא כבד ._. הטיול האחרון בו היית-ממ, טיול בראש העין D: זכרון טוב מהטיול הזה-חיבוק מדומה של שייז דרך השער? משהו שקרה היום ואת/ה רוצה לשתף- מממ מגילת קיר של צ'י ופריה D: שני פוסטרים חדשים D: לא התאפקתי וקניתי פוסטר של בליץ' ._. למרות שיש לי שניים קיבלת מכה כלשהי לאחרונה?ממ...לא פגשת את אתי צ'אן לאחרונה?אוקי.. סליחה על זה.. מי זאת? למי את/ה ממש מתגעגע/ת כרגע?לשייז הנורמלית. מה את/ה רוצה לארוחת ערב?אכלתי כבר D: ועכשיו באלי גלידה יש לך דפים במדפסת?לא יש לך דיו במדפסת?שחור לא יש לך מדפסת?!כן D: כמה אנשים מכרת לאנימות ומנגות?1 בדרך.. יש לך קורבנות עתידיים פוטנציאלים?האחת שבדרך D: יש לך סמיילי מאומץ?לצערי לא אבל בא לי לאמץ את שושי..~ מה הוא?סמיילי עם פרצוף מטומטם מה שמו?שושי D: ממוצע ציונים[נובאמתס.ס;]- בטח 50. אילו תגובות את/ה מקבל כשאתה אומר שאתה אוטאקו?אני לא אוטאקו. אז למה שאני אומר את זה? ס.ס לדר בטעם מישמיש זה-משהו.. מוזר? למי יש קוקיות בצבע שיער של רנג'יD:? שאלה טובה.. אני רוצה מישהו כזה ס.ס אני אאנוס אותו לאיזה סמיילי מסומן את/ה מכור/ה, אם בכלל?אממ.. ל- ס.ס ול- סס. וזהו בתקופה הזאת זה משתנה "Jifannit, ליאור רוצה לשלוח לך תמונה" זה מה שכתוב כרגע אצלי. אצלך?Fox360, ו10000$ במתנה! אני רוצה ס.ס כמה תמונות יש לך במחשב?אין לי בקושי כלום. צרבתי הכל. בן כמה המחשב שלך?בטח שנה וחצי יש לו שם?ממ... שפריציק יש לו פיצולישיות?דריציק ואיציק (מבטא גרמני כבד) אייסי זה[חוותדעת]-רעעע! רעעעעעעע! רעעע! מטומטם!! מסן זה[חוותדעת]-סגיד...!!!!!!!!!1 לרכוב על סוסים זה[חוותדעת]-ממש כיף חבל שאין לי כבר זמן. לרקוד היפהופ זה[חוותדעת]-אין לי שמץ O: עט, עפרון או עטעפרון?עט דקיק D: כמה ניקים יש לך בתפוז?1 האם מאחורי הניק שלך עומד סיפור או הסבר? XD אם כן, מהו?מממ אהבה שלי לשועלים fox תפוס והמספר 360 נתקע לי בראש את/ה כותב/ת באחדאחדים?מה? כמה הודעות יש לך בפורומנו הקט?לא יודעת O: נכון שנהמע משועממת?~.~נכון אבל היא גם חמודה והיא עומדת להיות אצלי ביום שישי *מבט תמים*

למעלה