חתימות קשוחות אפלות ומגניבות

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifחתימות קשוחות אפלות ומגניבות

אוקיי זה הולך ככה: מי שרוצה מוזמן לחבר משפטים שייצגו את הפורום, נאסוף את כל המשפטים ואז נשים אותם בסקר ואת המשפט שייבחר נשים בחתימה ^^ דוגמה: גם אני שרה את Join My של HIM 1470 פעמים ביום! (
מסר סמוי בתוך המשפט...) קיצר אז בהצלחה צאו לדרך ^^

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif

אהה והשם של ההודעה זו לא אני זו ענבלירון.... ><"

milkshakit

New member
מממ צריך לחשוב על זה טוב

מה שענבלירון שמה לדעתי מצויין: I'm Killing Loneliness With HIM 1470 Times A Day ורעיונות: Come And Play Our Wicked Game 1470 Times A Day I Love HIM 1470 Times A Day Rip Out The Wings Of A Butterdly 1470 Times A Day Death Is In Love With Us 1470 Times A Day When Love And Death Embrace, We Join HIM At 1470 Forum 1470 - ?Does My Heartagram Look Big In This

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אהבתי את זה:

Forum 1470 - ?Does My Heartagram Look Big In This
[והתחדשי על החתימה, היא כה מגניבה!]

milkshakit

New member
כן גם אני אהבתי, מעניין למה ../images/Emo6.gif

תודה חמדתי, חשבתי על הכל בעצמי

milkshakit

New member
זה לא יעשה קישור לבד ../images/Emo8.gif

אתה צריך לעשות ואז לשים את הכתובת, ואז אתה עושה וזה עושה לך קישור

את יודעת שאומרים

when love and death embrace, we'll join HIM נכון? חח ואני הייתי אומרת במקום at 1470 in 1470 ways או משהו בסגנון [הערות באיחור!
]

milkshakit

New member
חח, כן אבל זה בעתיד! ../images/Emo3.gif

ואני התכוונתי בהווה. כאילו.. הבנת?

milkshakit

New member
וכשאני רואה עכשיו

At 1470 זה באמת דפוק חח עדיף לשים קישור במקום זה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שם מגניב,הא?../images/Emo6.gif

ההצעות שלי: I'm Killing Loneliness With HIM ואז קישור לפורום [כמו בחתימה שלי] Join Us - 1470 When Love and Death Embrace - 1470 Sing me your beautiful song [וליודעת איך לשלב את הפורום. אפשר סתם את המספר או בלע] In 1470 ways, I love HIM ליודעת. ממש שלפתי כמה, אז אני אחשוב טיפה יותר לעומק אחרי שאני אסיים ללמוד [
]

milkshakit

New member
../images/Emo45.gif, למרות שאני אישית אהבתי את

When Love And Death Embrace, We Join HIM ואז הקישור, כי לדעתי צריכים לשים קישור ולא את המספר.

למעלה