חתימות קשוחות אפלות ומגניבות

Tashkin

New member
רעיון ענקקקק

אמממ join HIM in the Resurrection-1470 taste HEs sweet 1470 get close to the flame with HIM-1470 גם אנחנו מקשיבים לHIM 1470 פעמים ביום join our path in 1470 love HIM like we do in 1470 =)

miss red rose

New member
וואי אפשר לגנוב אותה גם?!:)

באקשהההה מתחננתת~~!! חחח תגידי לי אם לא אני יחליף למשהו אחר

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif עוד אחד...

אני לא בטוחה שזה נכון בניסוח כי האנגלית שלי לא משהו... 1470reasons to love HIM

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif הנה עוד כמה

Sing Me Your Beautiful Song 1470 Times A Day We Know Where We Are Belong - 1470 No One Could Save Us but HIM - 1470 [His Infernal Majesty is everywhere... We Love HIM [1470 Love Is Insane and We are Too – 1470 Welcome to our Sweet Pandemonium - 1470 טוב נראה לי שזהו, אולי אני אחשוב על עוד אח"כ.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

milkshakit

New member
הממ ../images/Emo12.gif

בסוף אחרי מאמצים קשים.. בחרתי את החתימה שלי ואני משאירה אותה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אממ חבר'ה?

הרעיון של משפט מאגד זה שהוא יהיה אחיד, שלכל חברי הפורום יהיה אותו משפט שהם החליטו עליו. חח ובמקרה שלנו כל אחד פשוט בוחר ממה ששמנו ומוסיף אותו, ואז הרעיון של המשפט המאגד קצת מאבד פואנטה, לא?
אז אתם רוצים משפט מאגד או לא?

דווקא לא. ../images/Emo12.gif

אצלנו בפאוור יש משפט אחד של כולם (פורום פאוור כי אנחנו היחידים שעושים פוגו עם חרבות) וכל אחד שם או אותו או משהו שהוא המציא בעצמו. כמוני.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif נו ברור../images/Emo3.gif

ברור שזה לא חובה לשים את המשפט [אם יפול על מישהו פסנתר בגלל שאין לו את המשפט בחתימה - תזכרו שלי אין שום קשר לזה
]. אבל כאן אין אפילו שני אנשים עם אותה חתימה
. אז תהיתי לי אם אתם רוצים משפט מאגד או סתם שכל אחד יבחר משהו מהרשימה המושי מושלמת?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifפסנתר יותר כבד../images/Emo11.gif

האמת שכל אחד בוחר את מה שהוא אוהב

אני חושבת... למשל לך ולקארין יש משהו שאתן אוהבות. לנועה (לא נוקי) יש. לי יש. וזה תמיד שונה. אז.. לא יודעת, אם נגיד מישהו לא יסכים עם המשפט שייבחר? הוא יצטרך לחיות איתה לנצח, או לעזוב את הפורום בגלל זה ואישית [אם משאירים אותו אחרי זה] אני מעדיפה צ'לו מרחף שייפול לי על הראש

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif לקחתם רציני את

הקטע של המשפט, הא? אנחנו לא ננדה אף אחד שלא יהיה לו את המשפט בחתימה, הבטחה שלי
. אבל בכיף, גם חתימות שונות זה נחמד
.

darklighter

New member
יש לי גם משפט../images/Emo121.gif

Join me in 1470 האמת הכי אהבתי את האחד לפני אחרון של milkshakit

למעלה