סקר חדש סקר חדש

הייזל

New member
../images/Emo119.gifסקר חדש סקר חדש../images/Emo119.gif

בעקבות המאמר ב YNET הנה סקר חדש. תגובות נא לשרשר כאן.
ותודה לדרגורן על ההשראה. כיפק היי
כייפק היי

trillian

New member
אוף!!! איזו התלבטות!!!!!!!

אני יושבת כאן עם מדחום בפה שכל הזמן מחליק, ולכן קשה לי קצת להקליד... אבל בכל אופן, צימצמתי את האפשרויות לסטאר וורס ועולם הדיסק (כי פשוט חלק אני עדיין לא מכירה [לחם אני יודעת, אבל בזמן האחרון פשוט אין לי זמן לקרוא!!!! :(]). בסוף החלטתי על סטאר וורס, כי: א. אהבתי הראשונה במדע הבדיוני (בערך מאז שנולדתי, תודות לאחיי היקרים שהביאוני עד הלום). ב. איך לא?!! ג. כל השאר בכל זאת לא הלהיבו אותי מספיק, אבל ביקום של לוק,לי´ה, צ´ואי, האן וכל השאר מאז ומתמיד חלמתי להיות בו. אפילו לבקר רק פעם אחת... אחח....... הלוואי :).

Ergil

New member
זאת בדיחה???

עם בוהן, מגבת והמדריך עצמו, אי אפשר לבקר את המסעדה שבסוף היקום? שערורייה!!!

ובכן, לא הבחירה הראשונה שלי

לו היתה אפשרות, הייתי כמובן בוחרת ביקום של בבילון. מה הייתי נותנת בשביל לגור באיזור הכחול (או הירוק) של התחנה? בכל אופן, אם אני כן צריכה לבחור, הייתי בוחרת ביקום של סטארגייט, לא כי אני מחוברת לסדרה מי יודע מה, אלא אך ורק משום שג´ק אוניל (רוצ´רד דין אנדרסון) נמצא בו. ובאשר הוא יילך - אני שם... סוזן

blackwolf

New member
הוא עכשיו באי אקס אן

עובר את מסך הברזל בעזרת חבל, סא"ל חרדלי במטבח. רגע , המשחק הלא נכון. בכל מקרה אי אקס אן משדרים מקגייור בכיכובו. דרך אגב, מה היה בפרק של יום שבת? פיספסתי אותו.

לא רק שאני יודעת

ומקפידה לצפות ולהקליט בכל ערב, אלא גם שבמסגרת עבודתי אני צופה בפרקים!! :) ועוד משלמים לי על זה! סוזן

ואפרופו מקגייוור

(אהוב נעוריי) חדשות טובות: ערוץ AXN הישראלי רכש את זכויות השידור של העונה החמישית. כעת כל שנותר הוא להפעיל לחץ כדי שירכשו את שתי הנותרות. ואגב, אני מקווה ששמתם לב שהסרט הראשון מקגייוור "אוצר אטלנטיס", שודר ביום א האחרון. בקרוב הסרט השני, trail to doomsday. סוזן

blackwolf

New member
הוא עכשיו באי אקס אן

עובר את מסך הברזל בעזרת חבל, סא"ל חרדלי במטבח. רגע , המשחק הלא נכון. בכל מקרה אי אקס אן משדרים מקגייור בכיכובו. דרך אגב, מה היה בפרק של יום שבת? פיספסתי אותו.

preacher

New member
ספוילרים לסטארגייט האחרון

שבוע שעבר שטפו לטיאלק את המוח? אז עכשיו לקח להם פרק שלם להחזיר אותו, ע"י ברא-טק ופלאשבקים לעבר שלו. נקודת אור - הפלאשבקים לא היו מפרקים קודמים אלא משהו חדש שלא ראינו על איך שהוא נהיה יד ימינו של אפופיס והפסיק להאמין בו כאל. סה"כ פרק סביר אבל לא מותח או משהו, הסוף היה ברור מראש כמובן.

blackwolf

New member
ואני קיוותי

שהוא ישאר קצת רע, למעש קיוויתי שזו לא תהיה שטיפת מוח אלא האמת ( גם אם זה לא הגיוני מבחינת העלילה בעונות הקודמות ). הסדרה הזאת מתדרדרת באופן רציני וקבוע. הפרק של שבוע שעבר בעיקר. אני יודעת שכל גיבורי סדרות האקשן ממשיכים לחיות ולשרוד אחרי שכולם מתים, או שהם מתים וחוזרים לחיים לפחות פעם בעונה, אבל זה כבר באמת מוגזם. וההסברים שלהם, כל כך לא מספקים. כמו כן הסרקאופג ( ככה הוא נקרא? ) מתחיל להיות פיתרון קל מידי, כל פעם שמישהו מת הם פשוט חודרים לספינה של אפופיס ומחיים את המת.

Boojie

New member
אני מוחה! איפה היקום של בבילון 5?

טוב, האמת שלא היה עולה בדעתי ללכת לטייל ביקום הזה - יותר מדי מלחמות ודרכים מגעילות למות... בגלל זה בחרתי ביקום של היינליין. אמנם אני ארגיש שם נורא מכוערת, טיפשה, חלשה וענייה יחסית לאנשים שמאכלסים בדרך כלל את היקום שלו, אבל לשוטט בין היקומים במשך חיי נצח נשמע דווקא כמו רעיון בכלל לא רע, וחדרי האמבטיות שם נשמעים כמו משהו שהייתי שמחה לעבור לגור בו...

למה? נשמע לי יקום מושלם

חלוקה ברורה, פחות או יותר, לטובים ורעים. ברור לי שאני הייתי נלחמת בצד של שרידן נגד קלארק, אבל לא כחיילת אלא אולי כרופאה. כמובן שאין שום דבר רע במעמדי כסגנית הראשונה שלו.... :) סוזן

preacher

New member
כתיירת, את אוהבת לבקר באזורי מלחמה?

אני יכול להציע לך חבילות מפתות מאוד לאפגניסטן... אבל באמת, ביקום של בבילון אין שום דבר ממש *כיף* בשביל אנשים נורמליים. אולי אפשר לארגן טיול למזוכיסטים: ביקור במרתפי העינויים של משמר הלילה, אח"כ טיפול מהאינקוויזיטור הוורלוני, מסז´ ע"י SHADOW ולבסוף מתנת פרידה - השתלת WATCHER.

תלוי איפה אתה נמצא

אני למשל, מוצאת את החיים בתחנה מרתקים. אין רגע דל. תמיד קורה משהו. אוקיי, לא הייתי רוצה להיות נארנית תחת הכיבוש הסנטאורי, ולא הייתי רוצה לחיות בכדור הארץ תחת הרודנות של קלארק, אבל לשרת בסגל הפיקוד הבכיר בתחנה נראים לי חיים מרתקים! אבל אולי זו רק אני. סוזן

אם כך הרשי לי ל"ברך" אותך ב"ברכה"

סינית עתיקה... העצוב הוא שאת עלולה לחשוב שאכן מדובר בברכה.

snift

New member
אני חושב שחסרים מספר יקומים\עולמות

מתוך הרשימה הקיימת בחרתי כמובן בעולם הדיסק. אבל לדעתי יש כמה מקומות הרבה יותר מגניבים לבקר בהם. למשל : 1. הארץ התיכונה. 2. קריין - הגיבורים שתפגוש אומנם שטוחים, אבל הנוף מכוסה הדרקונים אמור להיות מדהים. 3. פרן. 4. ההגמוניה - בתקופה הטובה. ועוד ועוד רבים ומעניינים.

למעלה