אני ^^~ שם: קורל חור(עיר): גבעת שמואל מסנג'ר: buchkoral@hotmail.co.il
C coral chan New member 31/3/06 #19 אני ^^~ ../images/Emo210.gif שם: קורל חור(עיר): גבעת שמואל מסנג'ר: [email protected]
A Adi Chan New member 31/3/06 #20 מיאו~ שם(לאחובה :X): עדיץ' דס~ עיר: אשקלון איסי\מסג'ר(P:,לא זו לא טעות חח^^):[email protected]
M Mrs Puff New member 31/3/06 #22 I want to ^^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif My name: Rotem City: Shoham, like half of the people here. Messenger: [email protected] sorry if I had mistakes somewhere. I hate grammer. And I hate my computer.
I want to ^^ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif My name: Rotem City: Shoham, like half of the people here. Messenger: [email protected] sorry if I had mistakes somewhere. I hate grammer. And I hate my computer.
B BlackEyedSpirit New member 1/4/06 #25 אניאני !~!~ שם: ברע עיר: שוהם, כמו חצי מהאנשימ פה מסנ: [email protected] תצרפו, אנשים "
V Violettecat New member 1/4/06 #26 ניא! שם: טוראית אתי (עוד חודש זה רב טוראי אתי) עיר:מעבר לראשון יש עיר כזו - רחובות מסנג'ר: [email protected]
ניא! שם: טוראית אתי (עוד חודש זה רב טוראי אתי) עיר:מעבר לראשון יש עיר כזו - רחובות מסנג'ר: [email protected]
S spinel New member 1/4/06 #27 נמ.. נגיד ש.... שם: יעל או יול או מה שאתם לא רוצים X_X עיר: ירושלים, עיר מתפוררת מסן: [email protected] אייסיי: מוחרם ^_^
נמ.. נגיד ש.... שם: יעל או יול או מה שאתם לא רוצים X_X עיר: ירושלים, עיר מתפוררת מסן: [email protected] אייסיי: מוחרם ^_^
G Goggle Girl New member 1/4/06 #28 נאם שם: רב טוראית עדי (אתי, תראי לי חוגר) עיר - ראשון מסנג'ר - [email protected]
S Sevri New member 1/4/06 #31 ניאאו!|חתול שם: קראו לי ולרי.ניאו.או אז'ני. עיר:קרית אונו. שלרובכם זה אומר בערך כלום. ליד רמת-גן. איפהשהו מסנג'ר: [email protected]
ניאאו!|חתול שם: קראו לי ולרי.ניאו.או אז'ני. עיר:קרית אונו. שלרובכם זה אומר בערך כלום. ליד רמת-גן. איפהשהו מסנג'ר: [email protected]
ר ריי מיסטריו New member 1/4/06 #32 הנה שלי: שם: נועם מסנג'ר: אני חושב ש[email protected] אבל אני ממש לא בטוח, פתחתי אי מייל רק בשביל המסנג'ר אז אני לא ממש זוכר. עיר: מודיעין
הנה שלי: שם: נועם מסנג'ר: אני חושב ש[email protected] אבל אני ממש לא בטוח, פתחתי אי מייל רק בשביל המסנג'ר אז אני לא ממש זוכר. עיר: מודיעין
T Takashi Tomoko New member 1/4/06 #34 ../images/Emo34.gif ^__^ שם: מטופלת מס' 1371 טומוקו טאקאשי עיר: החור שבקצה הסרגל שולם מתעקשים לקרוא לו עיר. [נו, עפולה. לכו תלמדו גיאוגרפיה X=] מסן: [email protected]
../images/Emo34.gif ^__^ שם: מטופלת מס' 1371 טומוקו טאקאשי עיר: החור שבקצה הסרגל שולם מתעקשים לקרוא לו עיר. [נו, עפולה. לכו תלמדו גיאוגרפיה X=] מסן: [email protected]