חשוב!
> > > >קיבלתי את ההודעה הזו מאדם שבאופן ודאי יש לו כוונות טובות עבורי. אין לי מושג >אם זה יעבוד, יחד עם זה אין לי דרך לנבא מראש שזה לא יעבוד... אז למען הסיכוי >שבכל זאת משהו טוב יכול לצמוח מזה, אני מעביר אליך את ההודעה... את התוכן >תרגמתי מאנגלית, בעצמי > > > ממש חובה . לא להאמין ממש מדהים > >לא לדלג!!! פשוט גדול... לא להאמין... ממש חובה. לא לדלג! לקרוא עד הסוף! > > > > >טוב חבר'ה, זה באמת מצמרר, הטלפון >צלצל ממש לאחר שקראתי את המלה > >!!!האחרונה בהודעה הזו > > >אני לוקח את ההימור > >?מה כבר יש לי להפסיד, נכון > > > > >!נקווה שזה עובד > > > > >בסבירות גבוהה שהטלפון יצלצל ממש לאחר שתעשו זאת > > > > > >פשוט קראו את הסיפורים הקצרים וחשבו על משאלה בעודכם גוללים מטה עד לתחתית. יש >שם הודעה - ואז הביעו את משאלתכם > > > > > > > >אין כאן קבצים מצורפים > > > > > > > >סיפורים > > > > > > > > > >אני בן 13 וביקשתי שאבי יחזור הביתה > >מן הצבא, משום שהיו לו בעיות בלב וברגל ימין > >השעה הייתה 2:53 אחה"צ כאשר הבעתי > >את המשאלה. ב3:07 - 14 דקות לאחר מכן - צלצל > >!!פעמון הדלת, והנה הגיע אבי, עם המזוודות והכל > > > > > שמי קאטי ואני בת 20 ולאחרונה היו לי > > בעיות בעבודה והייתי על סף התפטרות. הבעתי > >משאלה פשוטה: שהבוס שלי יקבל קידום. זה קרה > >בשעה 1:35, ובשעה 2:55 נתקבלה הודעה > >שהבוס קודם ועליו לעבור לעיר אחרת > >!האמינו לי, זה ממש עובד > > > > > >שמי אן ואני בת 45. מאז ומתמיד הייתי רווקה > >ותמיד קיוויתי להיכנס לזוגיות אוהבת למשך הרבה שנים > >בעודי חולמת בהקיץ, ומעט לאחר שקיבלתי את ההודעה הזאת > >הבעתי משאלה שאדם איכותי סוף סוף ייכנס לחיי. זה היה > >בשעה 9:10 בבוקר ביום שלישי. בשעה 9:55 בבוקר נכנס > >למשרדי שליח של פדקס. הוא היה חמוד, אדיב וכל הזמן > >חייך לעברי. הוא המשיך לבוא למשרדי כמעט מדי יום > >אפילו ללא חבילות ומעטפות, וכשבוע לאחר מכן > >הזמין אותי לצאת איתו. נישאנו 6 חודשים לאחר מכן > >וכעת אנחנו נשואים באושר כשנתיים > >!איזה דוא"ל נפלא זה היה > > > > > > > > >פשוט גללו מטה עד הסוף, אבל > >בזמן שאתם עושים זאת, חשבו על משאלה > >הביעו את המשאלה כאשר סיימתם לגלול > >גילכם בשנים יהיה מספר הדקות שתעבורנה > >עד שמשאלתכם תתמלא. לדוגמה: אם אני בן 25 > >זה ייקח 25 דקות עד שהמשאלה שלי תתמלא > > > > > > > > > > >יחד עם זאת, אם לא תשלחו הודעה זו > >ל5 אנשים בחמש הדקות הקרובות, אתם עלולים > >לחטוף "מזל רע" למשך שנים > >!עשו זאת > > > > > > >!!!! גללו מטה > >* > >** > >*** > >**** > >***** > >****** > >******* > >******** > >********* > >********** > >*********** > >************ > >************* > >************** > >*************** > >**************** > >***************** > >****************** > >******************* > >******************** > >********************* > >********************** > >*********************** > >************************ > >************************* > >************************** > >*************************** > >**************************** > >***************************** > >****************************** > >******************************* > >******************************** > >********************************* > >********************************** > >**************************** ******* > >********************************** > >********************************* > >* ************************** ***** > >******************************* > >****************************** > >***************************** > >**************************** > >*************************** > >************************** > >************************ > >************************ > >*********************** > >********************** > >********************* > >******************** > >******************* > >****************** > >***************** > >**************** > >*************** > > >************** > >************* > >************ > >*********** > >********** > >********* > >******** > >******* > >****** > >***** > >**** > >*** > >** > >* > >!!!עצרו > > > > > >ברכותינו!!! משאלתכם תתמלא > >בעוד מספר דקות על-פי גילכם > > > >כעת עקבו בתשומת לב אחר המסר הזה > >זה עשוי להיות מתגמל ביותר > > >אם תשלחו הודעה זו לעוד עשרה אנשים > >מעבר לחמישה שכבר הייתם אמורים לשלוח להם > >יקרה דבר משמעותי שייחלתם להתגשמותו > > > > >!הודעה: זה מפחיד > >!הטלפון יצלצל מיד לאחר שתעשו זאת > > > > > > > > > > > > > >