שלוםשלום D: ברוכה הבאה אני אור, בת 15, פייב- דני ^^ השתלבות מהירה
P purple floyd New member 8/1/08 #23 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני סתיו בת 15 מערד^^ דאגי הב פאן
M miss dance10 New member 8/1/08 #24 היי...../images/Emo8.gif יובל, 14 וחצי, גבעתיים פייב.. דאגייי למרות שאני מתחילה קצת להתאהב בדני...... השתלבות נעימה..=]...
היי...../images/Emo8.gif יובל, 14 וחצי, גבעתיים פייב.. דאגייי למרות שאני מתחילה קצת להתאהב בדני...... השתלבות נעימה..=]...
D Dirty wings2 New member 8/1/08 #25 ברוכית והצלוחית!XD../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif קורל,צועדת ל14 XD פייב:דני ג'ונס
ח חצמבוש New member 8/1/08 #26 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורומנו הקטD: אני פאני,בת 14 מראשון לציון פייב דאגי אממ יהיה בילבול כי זה המאומץ של בריל[אריאל] הינשוף והטייפ והיא נמצאת איתו כבר מלא זמן אז אם תוכלי להחליף אותו כי יהיה ממש בילבול השתלבות מהירה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורומנו הקטD: אני פאני,בת 14 מראשון לציון פייב דאגי אממ יהיה בילבול כי זה המאומץ של בריל[אריאל] הינשוף והטייפ והיא נמצאת איתו כבר מלא זמן אז אם תוכלי להחליף אותו כי יהיה ממש בילבול השתלבות מהירה
B baril New member 8/1/08 #27 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטוב תשמעו הטליטל המטומטמת הזאת קוראים לו אורי רוזנברג ילד שאני איתו בריב הילד הזה כלכך מושפל שהוא יורד לפסים אישיים אל תגיבו לו, הוא מתחזה זה שטויות.. תקשיבו אני רצינית לגמרי, אל תאמינו לו. :|
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטוב תשמעו הטליטל המטומטמת הזאת קוראים לו אורי רוזנברג ילד שאני איתו בריב הילד הזה כלכך מושפל שהוא יורד לפסים אישיים אל תגיבו לו, הוא מתחזה זה שטויות.. תקשיבו אני רצינית לגמרי, אל תאמינו לו. :|
Y Yu vi New member 8/1/08 #28 ../images/Emo45.gifלאיזה רמה הידרדרת :/../images/Emo85.gif לא הבנת שאתה כבר לא קיים בשבילנו? :/
ט טליטל הכוסית New member 8/1/08 #29 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif למה את סתם מתנפלת עליי?../images/Emo4.gif זה בגלל המאומצים? אני יחליף.. לא ידעתי שיש עוד אחת עם מאומצים כמו שלי.. לא היית צריכה להתנפל עליי ככה..
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif למה את סתם מתנפלת עליי?../images/Emo4.gif זה בגלל המאומצים? אני יחליף.. לא ידעתי שיש עוד אחת עם מאומצים כמו שלי.. לא היית צריכה להתנפל עליי ככה..
P purple floyd New member 8/1/08 #31 אזיה עצוב להזתחזה לילדה ../images/Emo3.gif "..מאוהבת בדני." עכשיו, ההודעה, ממש משעשעת לול ולמה לריב? יאללה סולחה!
אזיה עצוב להזתחזה לילדה ../images/Emo3.gif "..מאוהבת בדני." עכשיו, ההודעה, ממש משעשעת לול ולמה לריב? יאללה סולחה!
S screamin pittas New member 8/1/08 #33 אוי מה שאנשים עושים בשביל לעצבן>< זה כ"כ פתאטי..XD מה יוצא לו מזה? ילד מפגר.
B baril New member 8/1/08 #35 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifדי לשחק אותה בבקשה ולרדת לרמות האלה דניאל, אם את רואה את ההודעה הזאת, תחסמי אותו בבקשה
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifדי לשחק אותה בבקשה ולרדת לרמות האלה דניאל, אם את רואה את ההודעה הזאת, תחסמי אותו בבקשה