יומולדת לשיר!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיומולדת לשיר!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

אז כן, היום יומולדת 17 לשיר הקושקוש
. (sweet shir) יא קטנה רק 17? פחחחחח P: אז קודם כל אני מאחלת לך המון המון המון מזלטוב בהצלחה בכל דבר שתעשי, ואמן שכל מה שתרצי יתגשם. עד 137298547325 וכמה שתרצי!!!11 שנחיה בדירה מושלמת 4 האנשים הכי מושיים בעולם-טומי, אדם, את ואני (אמןןןןן!) שלא תזכי לראות יותר את כובע המלפפון של טומי:) -את זה אני מאחלת גם לעצמי- וזהווווו שיהיו לך חיים מהממיםםםם אוהבת אותך המוןהמון קושקוש יקרה
~כפי ששמת לב אני גרועה בברכות אז תסתפקי בזה, ובשביל שתרגישי טוב עם עצמך אני אשלח לך גם סמס בבוקר~ -קחי תמונה שתהני:)- יאללה שרשרו ברכות D:

sweet shir

New member
אוווווווו כפרעליךך ../images/Emo23.gif

קודם כל הברכה שלך 100לפת אז שוש!:) אמן! גם אמן שאזכה לא לשמוע את השיר המכוער שלו שוב.XD -אל לא יכולה להתעצבן עלי, זה היומולדת שלי! חהXD- תודההה קושקושש, אוהבת המון בחזרה 333333>

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifמזל טוב!@#$%^&*../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

עד 120 שרק תצחקי, תשמחי ותהני בחיים

rox love BSM

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

שיר יא 100ממת! המוןהמוןהמון מזל טוב,עד 120. שתמשיכי להישאר קרועה ומצחיקה ותספקי ציטוטים עוד יותר קרועים במקוויקנד. שיהיה לך יום הולדת מושימושלם (אני הולכת עם הפקאצתיות עד הסוף) ושהצבע של האייפוד שלך ייצא כמו שצריך. מה עוד אני אאחל לך? אמ...שתפגשי את אדם,ואת מק' ואת כל מי שהוא חתיך וראוי לכך שתיפגשי איתו חח אה ושתהני מהשנה האחרונה שלך כקטינה חח

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifשיר בת 17! שיר בת 17!

שיהיה לך יום הולדת שמיייייח ואני אשלח לך הודעה באימייל. :) או שאת רוצה לפייסבוק? מה שבא לך.

../images/Emo109.gifמזל טוב שיר!../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif

שיהיה יומולדת מקסייייייייים ומלא בהפתעות, מתנות וכל השאר D: תהני בו ונצלי כל שניה
מקווה להמשיך לראות אותך עוד בפורום (כי את ונסטיה באמת הכי ותיקות
) ו...קיצור, כל מה שאת מאחלת לעצמך

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאהמאהמ..

אני הכי ותיקה ~אחרי בדיקה מעמיקה [כןכן. היה לי משעמם
]~

m o r 1 0 2

New member
אבל אני נחשבת ותיקה נכון?:p../images/Emo168.gif

חחח,גאה בעצמי
כבוד לותיקות שבנינו
|!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifאמ- כן[?!]

אני לא זוכרת בדיוק כמה זמן את בפורום אבל אני די בטוחה שהרבה זמן

sweet shir

New member
תודהה../images/Emo24.gif

אל תדאגי חחחחחחח אני חושבת שתמשיכי לראות.XD

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif שיר D: ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

שיהיה לך יומולדת שמח D: הרבה אושר ועושר, שמחה ובריאות, והרבה הצלחה בחיים ^^ מזל טוב!!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifשיררררררררררר../images/Emo23.gif

שיהיה לך מלאמלאמלא מזל טוב שתזכי לטוס ללונדון ולאנוס את מק
ואני אפילו ייתן לך רשות לחבק את דני כי זה היומולדת שלך
אבל זה הכל! חח שיהיה ברור
אני גם את האמת ממש גרועה בכאלה דברים אז ננסה להמשיך ולהגיד שתצליחי בכל מה שתרצי ושכל חלומותייך [אפילו הפרעיים
חחחחח] יתגשמו בקיצור שיהיה לך את היום הכי מושלם שיש

למעלה