יומולדת לשיר!

גיל3333

New member
שירקעלך!../images/Emo9.gif

מזל טוב שיהיה לך את היומולדת הכי כיפית שיש! מאחלת לך שזה יהיה היום הכי כיף בחיים שלך ושתקבלי כל מה שתרצי! אוהבת גילי:]
~אקראית~

Serena16

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

יומווולדת שמח עד 120039394 עם אדוארד
כי ג'ייקוב שלי .. חח סתם את יכולה לקבל אותו ליומולדת
שתפגשי את אדם ומקפליי השווים ושטום יכתוב לך מזל טוב בטוויטר : )))))

../images/Emo73.gifשיר! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif

אממ.. ואיי אני לא טובה בברכות O_O שיהיה מלא מלא מזל טוב! עד 12355862565 שנים סקסיות
שתטוסי לאנגלייוש ותאנסי את כל מק בשלמותה.. אממ.. או שלא.. בלי דאגי
הרבה בריאות ,אושר,עושר, כושר ויושר.. הרבה מקפליי ועוד מקפליי ועוד מקפליי ועוד כמה מקפליי
הלוואי שכל המתנות שבתמונה יגיעו אליך דרך השליחים הסקסים שבתמונה (המשפט הזה יצא מובן?XD) בקיצור כל מה שבאלך :) אז שתיהיה אחלה יומולדת ומזל טוב!
סתיו

dougie10

New member
קצת באיחור אבל... מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב עד 12000000 שכל חלומותייך התגשמו וכל הבלה בלה בלה שתמיד מאחלים!!!

Charley XD

New member
קושקוש

זאת לא אשמתי. באמת. אני זכרתי את היומולדת שלך ואת יודעת את זה. אבל עדיף מאוחר מאשר בחנוכה .. אז דבר ראשון, מזל - טוב מיי לאב D: שתזכי לחיים ארוכים ומלאי ... טוב יש לי יותר מדי דברים לכתוב פה, כל פעם יש לך קראש חדש על משהו, את יודעת מה ? נכתוב את כולם בתקווה שאני לא אשכח שום דבר, אהמ : בריאנים קיניים דראקושים אדמים הארים ודאגים אדוארדים אריקים (מה ? הוא מגניב) ובטוח שכחתי מלא דברים, אבל זה בוקר אז תעלצי לסלוח לי ><" מי יתן שלא תקבלי זימון חוזר לצבא כמוני D: ואני יכולה להגיד לך ש17 זה גיל נהדר, חוויתי ממנו הרבה סתמוש. אני גרוע בברכות אז את צריכה להסתפק בזה, אוהבת אותך המונים 33>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח מי יתן והקב"א שלי לא יהיה 40 XD

עלאק חווית. חחחחחחחחחחחחחחחח כפרעליך אוהבת המונים בחזרה33333>

Charley XD

New member
חברה שלי טוענת שאני תמיד יודעת מה לאחל לאנשים

הבעיה שאני לא זוכרת מי אמרה לי את זה XD למה נראה לך שהוא יהיה 40 ? אל תזלזלי תכנונים לאיך לטוס מכן זה גם כן חוויה !

למעלה