שרשור מפגש

DoLi it is Me

New member
אוה יה !

סיוון היד שלך לא קשורה XDDD חייחי היד שליי
עם צמיד הסקא וקצוות הג'ט הלבן XD

talosh1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראו איך יצאתי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כאילו אני לא יועדת מה רוצים מהחיים שלי XDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא מפסיקה לצחוק פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

kelly7i

New member
קבלו,

נכון מתאים לתקוע בכל הסידרת תמונות מהמצב הזה איזה שלט ככה מתחתינו?

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifכלכךךךךך!!!! ../images/Emo45.gif

XDDD איך הפלא של בוט/שלי זרוק לו שם.. בודד, גלמוד ועזוב

talosh1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אותו אחד מושפע שזיין לי ת'רגל שכב לי על הגב התחתון XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kelly7i

New member
*טעות*../images/Emo122.gif

חשבתי שהתגובה הזאת היתה על הילד עם ה-2 שקל, חשבתי שאמרת שאותו הילד עם המטבע זה היה זה ששכב לך על הגב התחתון ו... את הרגל שלךXD

kelly7i

New member
יו נזכרתי ביחד עם ה-2 שקלXD

זה היה משו כזה- ילד:" יש לכם מטבע של 2 שקל?" אנחנו: "לא." ילד: "לי יש!@$$%^#@!" אני:"גאאד, תביא חתימה!" הוא היה מאושר שיש לו את המטבעXD אני גם רוצה.
אגב, תמונה של הפרויקט-דלת שליD:

talosh1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא היה כ"כ דבילללללללללללללללללללל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD רציתי להעיף לו סטירה ולסדר לו ת'דיבור XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יו זה היה כ"כ מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

m i c k e y 15

New member
טוב............. אין לי הרבה

מה לסכם XD אני הגעתי באיחור XD כי פיספתי את הרכבת של-11 XDD ואמ ראיתי את כןלןן את אלה שאני כבר הכרתי וגם את אלה שלא והחלפנו פוסטרים וזה
חיבקתי את סיווןןןןןןן ונסטיהההה ושיר וכולן
אח"כ גם ראיתי את מאייצ' ונועה החמודות שלי שממזמן לא ראיתי אותן!!
ואז הלכנו לאכול....בערך איזה שעה אחרי זה XD ונפרדנו מכל השאר
אבל אז נפגשנו שוב..במקדונלנדס בערך ואז שוב בדיזינגוף ועשינו בוק תמונות! כמה תמונות יש לייייייייי וחזרתי ב1 בלילה!! שתיבנו!! שוב פיספסתי רכבת! אז אני יעלה תמונות אח"כ בכל מקרה היה לי ממש כיף לראות את כולן! ובמיוחד בסוף ראיתי את בוט ושלי קפצי לי
בתחנת רכבת אז עשינו עוד כמה תמונות
אוהבת את כולןןןןןןןןן
וסליחה שלא הייתי איתכן הרבה XD

m i c k e y 15

New member
אהההההההההה

וגם ראיתי אצל מאי את ה DVD הנסגדדדדדדד של GH
הוא כל כך חמודדדדדדדדדד ונקרעתי מצחוק XDD וראינו קליפים וזה וכמעט בכיתי בקליפ של THNL אני חייבת להזמין!

m i c k e y 15

New member
הוא קצת מאכזב

בגלל שההופעות שלהם זה כולה שעה נראה לי... כאילו זהו..וזה ממש מהר אבל הם נורא מצחיקים שם וכיף לצפות בהם ובכלל באקסטרס וזה וכל הקליפים זה יהיה נהדר אם יהיו לי ככה את כל הקליפים XD

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo27.gifהתמונות מהמצלמה שלי../images/Emo37.gif

לפני שאני אתחיל נכון שאמרתי שאני אשים רק את התמונות המרכזיות, אבל אז גיליתי שזה די מעפן.. אז אני אשים את רוב התמונות
בכל מקרה, כל התמונות נמצאות במייספייס שלי
http://www.myspace.com/almog182 גם קישור להורדת קובץ זיפ עם כל התמונות
http://www.sendspace.com/file/ycwa6p ולכל מי שרצה, המסן שלי
[email protected] *מקווה שזה יעבוד* ועכשיו לתמונות! *בבקשה לא להגיב באמצע, אני לא רוצה להתבלבל, ויש הרבה!*

למעלה