../images/Emo15.gif ח פ י ר ה ! D :
אוקיי, באתי עם עלמה ( שוליטה ) ובת דודתה הנחמדה P: עלינו אל הגג וחיפשנו את המפגש אבל ... לא מצאנו [ ?! ] ולא ידענו מה לעשות ואיך למצוא כי לא היה לנו טלפונים של אנשים P: בקיצור אמא שלי שהייתי איתי לשתי דקות אמרה לי : לא יכול להיות שזאת הקבוצה הענקית שם נכון ? והסתכלי על קבוצה של 40 בנות מצטלמות XD ואז ראיתי את רייבן [ XD ] ויעלסי [ ^^ ] ומיקי [ P: ] ואני כזה : זה הם ! זה הם ! - ריגוש - XD קיצר באנו ובהתחלה עמדנו בצד והתביישנו .................... ^^ ואז אזרתי אומץ והלכתי אל מיקי ואמרתי לה : את מיקי ? ואז היא אמרה לי : כן ! וחייכה P: ואז אמרתי : היי ! אני יעל [יקק] וזאת עלמה [שוליטה] ואז היא אמרה : היי ............. ( ביובש , יופי מיקי ! XD ) ואז היא חיפשה את הפוסטר אמה רוברטס [ הנסגדת ] שהיא הייתה צריכה להביא לי ולמרבה הפלא ............. התגלה שהוא אצל סיוון ! XDD אז הלכתי לסיוון שהביאה לי 2 פוסטרים ממנה ואחד ממיקי ( היבשה ) ואז הבאתי לסיוון את הפוסטר של גרין דיי ולצערי כבר היה לה אותו ..............

( יופי סיוון ) אחרי זה אמרנו שלום לעוד כמה אנשים לומר שלום ( כמו לרייבן שהביאה לי עוד פוסטר XD , ספירוש , יעלסי ועוד כמה מסביב XD ) והתחלנו להתחבר עם העולם הגדול והאכזר ^^ ואז כל הזמן ניג'סתי לעלמה : אני רוצה את בוט !!! למה פגר לא באה ? נו, מתי היא תבוא כבר !? בוטייייייייייק בואי !!! ועלמה השתיקה אותי ......................... >< ואז שמעתי את סיוון עונה לפאלפון שלה : כן, שלי ? ואז צעקתי שהבנתי שזאת שלי- שליילה P: ואז הבנתי ששליילה ובוטיק / פגר / בוטבוטינה באות !!! צעקתי ורציתי ללכת אחריהם אבל בנות אחרות הלכו ולא רציתי להידחף >< ואז חאיר הרבה זמן הן לא באו אז אמרתי בואו נלך לבדוק מה הולך עם בוטיק ושלי ואז התקדמנו ולמרבה הפלא ראינו את ........... נכון ! פגר / בוטיק / בוטבוטינה ! הצבעתי עלייה [ XD ] והלכתי לעברה אך הייתי מאחוריה אז היא לא שמה לב אליי והתחבקה עם המוני אנשים אחרים XD ואז .... ראיתי אותה ואמרתי לה : היי ואז היא אמרה לי : היי וחיבקה אותי בחלש כזה ויבש כמו פיתה בלי טחינה >< ואז היא שאלה אותי : רגע, מי את ? ואז אמרתי לה : יעל ( נקווה שהיא הבינה איזה ) ואז היא אמרה : אה ... ביובש כמו פיתה בלי טחינה >< ואז היא המשיכה לחלק חיבוקים ואני הייתי נורא מאוכזבת כי אחרי כל ההתכתבויות שלנו במסן היא רק אמרה לי היי וחיבקה אותי ביובש גדול [ XD ] ואז אחרי איזה חצי שעה הלכנו לאכול [ וואו ] כל אחד קנה מה שבאלו ובא לגג. ( בוטיק אמרה לי ) אני ושלייטלייט קנינו צ'יפס ועלינו לגג. [ זה כיף לפרטטטטט XD ] ואז אכלנו את הצ'יפס ועמדנו ודיברנו ( אני, עלמה ובת דודתה ) ואז היה לי פלאפון ! איזה הפתעה @#$#%^%^#% זה היו הוריי P: דיברתי איתם ובאמצע בוטיק / פגר / בוטבוטינה החמודה קמה ממקומה הנכבד ליד כל חברי הכבוד והתקרבה אליינו, ואז היא התחילה לומר לי : אם את חושבת ש... ואז השתקתי אותה ואמרתי לה: רגע ! [רעה שכמותי, מה אני אעשה? דיברתי בפלאפון ^^] ואז בת דודתה של עלמה לחצה עליי לנתק אז ניתקתי ואז בוטיק / בוטבוטינה / פגר חייכה אליי עם המשקפי שמש הענקיות והחמודות שלה והגשר הורוד והסומק הורודה על הלחיים והסקיני ג'ינס והסוודר הלבן המושי מושלם והפלא החמודי והעליונית השחורה : אם את חושבת שאמרתי שאני אקרא לך פסיכו ואני לא מקיימת הבטחות אז הינה אני אומר תאבל רק שתדעי שזה נשמע נורא: פסיכופסיכופסיכופסיכו ! תוך כדי הליכה אחורה ... צחקתי אל בוטיק / בוטבוטינה / פגר ואמרתי : חחחחחחח גם פגר לא נשמע כ"כ טוב ! "פגר נשמע מושלם! תקראי לי פגר!!!" ציוותה עליי בוטיק / בוטבוטינה / פגר . "טוב" צחקתי והורדתי לה את המשקפיים בכוח כדי לראות את הנפיחות P: היא לא הסכימה להראות לי אז ראיתי בכוח , אין שום נפיחות !!! XD ואז הצטלמנו יחדיו עם שולייטלייט ובת דותה והיה נחמד P: ואז בוטיק / בוטבוטינה / פגר פינתה לנו מקום לידה בזמן שהיא מקשקשת על נעליים של אחרים עם אומנות היצירה המופלאה שלהP: ואז כתבתי לבוטיק / בוטבוטינה / פגר נתנה לי לכתוב לה על האולסטאר משהו ^^ ואז ואז ואז המשכנו לדבר כולם ושכנעו אותנו ללכת לסנטר אז קמנו בכבדות והלכנו לשירותים XDDDDD ניסיתי להחליף מכסיים עם עלמה אבל לא הלך P: ואז כולם התייפיפו בשירותים וחיכו מחוץ אז אני ובת דודה של עלמה בינתיים קנינו כוס עם גלידה [ וניל עוגיות ^^ ] גניבה !!! 11 ש"ח לכדור !!! גניבה >< ואז לאחר כמה דקות עלמה סיפרה לי שבוטיק / בוטבוטינה / פגר שאלה אותה : נטשו אותך ? ואז עלמה ענתה : לא, הלכו לקנות גלידה השמנות אז רציתי לומר לך , מי את חושבת שאת שתקראי לי שמנה 1?!?!?@?!@!?@32??43?45?5 סתם XD ואז הלכנו לכיוון האוטובוס ובינתיים הסברתי לבוטיק / בוטבוטינה / פגר איך שכנעתי את הוריי שירשו לי לבוא לסנטר P: ( אל תשאלו ) ואז נסענו באוטובוס [ הנהג החוצפן חייב לי 90 אגורות !@##$#$#%^%^&*&& חוצפן >< ] ואז הגענו וירדנו ונכנסו לסנטר, נכנסו לחנות אימויים מגניבה P: והיה נורא מגניב ואז ואז ואז כמה בנות קנו צמידים מגניבים ואז טיילנו בכל רחבי הסנטר P: ואז היה קטע נורא מצחיק שאני + בוטיק / בוטבוטינה / פגר + סיוון + עלמה + בת דודה שלה [ XD ] עשינו שרשרת ידיים ואז סיוון התחננה ללכת לפול אנד בר ואז אמרנו לא ואז ראינו סוודרים אז כולנו צעקנו יחד : איזה יפה !!! ורצנו בשרשרת לתוך החנות XD אל תדאגו אני עוד אשיג את הסוודר הארור !!@^&%**&%$ ואז מדדתי כובע מושלם שיפה עליי רק שאני עם פזור + פן P: חבל >< ואז יצאנו וטיילנו שוב ברחבי הסנטר וקניתי ארנק מופלא תכל עם גולגולת בזמן שעלמה קנתה עגילים וכולם הסתובבו ברחבי החנות המאגניבה >< ממ אחרי זה שוב סתם הסתובבנו ואז מלא בנות נכנסו לשירותים ואני ועלמה ובת דודה שלה היינו צריכות ללכת אז נכנסו לשירותים ואמרנו ביי לכולם ( טוב נו , רק לבוטיק / בוטבוטינה / פגר כי לשאר לא אכפת מאיתנו >< ) ואז הלכנו ( אוח, עד שמצאנו את הכניסה ) ואז האוטובוס טרק לנו בפנים ואז פספסנו שתי רכבות גם בגלל הנהג אוטובוס המפגר וגם בגלל 4 זונות מטומטמות כוס$^%^&^*&^&%$#% שלהם שהיו חצי שעה בתור כמו מפגרות ( הם גרות בכפר סבא- אל תלכו לשם !!!! ) ואז חזרנו הביתה ברכבת D: אז ... היה לי הכי כיף בעולם זה היה מפגש פשוט מוששששששששששלם ! מקווה להיפגש איתכם שוב P:
אתן פשוט מושלמוות !!! D: באמת מפגש מושלם ואני כ"כ שמחה שהלכתי

יעל