שרשור מפגש

גילולית

New member
זה בסדר

גמאני ביישנית בטירוףוףוףוף אבל התגברתי (כי אחרי כל הדרך הארוכה ברגל והאוטובוס הארור שמסבר שעובר רק בשבת
ואחרי כל הפרנויות של אמא שלי והטלפונים
קרינה לא הייתי מוותרת על זה..XD) ובהתחלה זה היה מוזר ולא היכרתי אפחד אבל אחר כך הכרתי ובסוף היה ממשממשממש כיף אז פעם הבאה אל תתביישי, זה בסדר..ואני מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד ביישנית

Yu vi

New member
היה כלכך כיייייייף ^_______^../images/Emo85.gif

היה ממש כיף D: ומצחיק
[חחחחחחחח עם האנשים האלה שבאו להצטלם איתנו XDDDDD] כמה תמונות עשינו
אז לכל הבנות שיש מצלמה, יש לכן הרבה עבודה, להעלות את כל התמונות XD ואל תישכחו לתת קרדיט לבריל שהחזיקה איזה 5 מצלמות ביד וצילמה בכולם XDDD
טוב אין לי כוח לרשום חוויות, אני רק אגיד שהיה ממש כיף איתכן ואני ממש מחכה למפגש הבא ^_____^
D:

yael0000

New member
מנודות זה הכי אחותי../images/Emo11.gif../images/Emo211.gif

המבינות יבינו...... היה כ"כ כייף...... וסתם כמה ציטוטים נבחרים. " שנלך לצד השני ונצחק עליהם?" " אפשר לחשוב שלא ראינו בחור חתיך מעולם" וזהו לעתה

hooba

New member
../images/Emo80.gifמנודים שליטהעע!!!@#$@#$#@ לול ><

היה כיף לראות אותך.^^ וואי:-O בסוף לא קניתי לך בלון של פטריק ><

michalie XD

New member
אוףףףף היה בא לי כל כך לבוא למפגששש

אבל לא נורא אני בטוח אבוא למפגש הבאאאא! שמחה שנהנתן

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif ח פ י ר ה ! D :

אוקיי, באתי עם עלמה ( שוליטה ) ובת דודתה הנחמדה P: עלינו אל הגג וחיפשנו את המפגש אבל ... לא מצאנו [ ?! ] ולא ידענו מה לעשות ואיך למצוא כי לא היה לנו טלפונים של אנשים P: בקיצור אמא שלי שהייתי איתי לשתי דקות אמרה לי : לא יכול להיות שזאת הקבוצה הענקית שם נכון ? והסתכלי על קבוצה של 40 בנות מצטלמות XD ואז ראיתי את רייבן [ XD ] ויעלסי [ ^^ ] ומיקי [ P: ] ואני כזה : זה הם ! זה הם ! - ריגוש - XD קיצר באנו ובהתחלה עמדנו בצד והתביישנו .................... ^^ ואז אזרתי אומץ והלכתי אל מיקי ואמרתי לה : את מיקי ? ואז היא אמרה לי : כן ! וחייכה P: ואז אמרתי : היי ! אני יעל [יקק] וזאת עלמה [שוליטה] ואז היא אמרה : היי ............. ( ביובש , יופי מיקי ! XD ) ואז היא חיפשה את הפוסטר אמה רוברטס [ הנסגדת ] שהיא הייתה צריכה להביא לי ולמרבה הפלא ............. התגלה שהוא אצל סיוון ! XDD אז הלכתי לסיוון שהביאה לי 2 פוסטרים ממנה ואחד ממיקי ( היבשה ) ואז הבאתי לסיוון את הפוסטר של גרין דיי ולצערי כבר היה לה אותו .............. :( :( :( ( יופי סיוון ) אחרי זה אמרנו שלום לעוד כמה אנשים לומר שלום ( כמו לרייבן שהביאה לי עוד פוסטר XD , ספירוש , יעלסי ועוד כמה מסביב XD ) והתחלנו להתחבר עם העולם הגדול והאכזר ^^ ואז כל הזמן ניג'סתי לעלמה : אני רוצה את בוט !!! למה פגר לא באה ? נו, מתי היא תבוא כבר !? בוטייייייייייק בואי !!! ועלמה השתיקה אותי ......................... >< ואז שמעתי את סיוון עונה לפאלפון שלה : כן, שלי ? ואז צעקתי שהבנתי שזאת שלי- שליילה P: ואז הבנתי ששליילה ובוטיק / פגר / בוטבוטינה באות !!! צעקתי ורציתי ללכת אחריהם אבל בנות אחרות הלכו ולא רציתי להידחף >< ואז חאיר הרבה זמן הן לא באו אז אמרתי בואו נלך לבדוק מה הולך עם בוטיק ושלי ואז התקדמנו ולמרבה הפלא ראינו את ........... נכון ! פגר / בוטיק / בוטבוטינה ! הצבעתי עלייה [ XD ] והלכתי לעברה אך הייתי מאחוריה אז היא לא שמה לב אליי והתחבקה עם המוני אנשים אחרים XD ואז .... ראיתי אותה ואמרתי לה : היי ואז היא אמרה לי : היי וחיבקה אותי בחלש כזה ויבש כמו פיתה בלי טחינה >< ואז היא שאלה אותי : רגע, מי את ? ואז אמרתי לה : יעל ( נקווה שהיא הבינה איזה ) ואז היא אמרה : אה ... ביובש כמו פיתה בלי טחינה >< ואז היא המשיכה לחלק חיבוקים ואני הייתי נורא מאוכזבת כי אחרי כל ההתכתבויות שלנו במסן היא רק אמרה לי היי וחיבקה אותי ביובש גדול [ XD ] ואז אחרי איזה חצי שעה הלכנו לאכול [ וואו ] כל אחד קנה מה שבאלו ובא לגג. ( בוטיק אמרה לי ) אני ושלייטלייט קנינו צ'יפס ועלינו לגג. [ זה כיף לפרטטטטט XD ] ואז אכלנו את הצ'יפס ועמדנו ודיברנו ( אני, עלמה ובת דודתה ) ואז היה לי פלאפון ! איזה הפתעה @#$#%^%^#% זה היו הוריי P: דיברתי איתם ובאמצע בוטיק / פגר / בוטבוטינה החמודה קמה ממקומה הנכבד ליד כל חברי הכבוד והתקרבה אליינו, ואז היא התחילה לומר לי : אם את חושבת ש... ואז השתקתי אותה ואמרתי לה: רגע ! [רעה שכמותי, מה אני אעשה? דיברתי בפלאפון ^^] ואז בת דודתה של עלמה לחצה עליי לנתק אז ניתקתי ואז בוטיק / בוטבוטינה / פגר חייכה אליי עם המשקפי שמש הענקיות והחמודות שלה והגשר הורוד והסומק הורודה על הלחיים והסקיני ג'ינס והסוודר הלבן המושי מושלם והפלא החמודי והעליונית השחורה : אם את חושבת שאמרתי שאני אקרא לך פסיכו ואני לא מקיימת הבטחות אז הינה אני אומר תאבל רק שתדעי שזה נשמע נורא: פסיכופסיכופסיכופסיכו ! תוך כדי הליכה אחורה ... צחקתי אל בוטיק / בוטבוטינה / פגר ואמרתי : חחחחחחח גם פגר לא נשמע כ"כ טוב ! "פגר נשמע מושלם! תקראי לי פגר!!!" ציוותה עליי בוטיק / בוטבוטינה / פגר . "טוב" צחקתי והורדתי לה את המשקפיים בכוח כדי לראות את הנפיחות P: היא לא הסכימה להראות לי אז ראיתי בכוח , אין שום נפיחות !!! XD ואז הצטלמנו יחדיו עם שולייטלייט ובת דותה והיה נחמד P: ואז בוטיק / בוטבוטינה / פגר פינתה לנו מקום לידה בזמן שהיא מקשקשת על נעליים של אחרים עם אומנות היצירה המופלאה שלהP: ואז כתבתי לבוטיק / בוטבוטינה / פגר נתנה לי לכתוב לה על האולסטאר משהו ^^ ואז ואז ואז המשכנו לדבר כולם ושכנעו אותנו ללכת לסנטר אז קמנו בכבדות והלכנו לשירותים XDDDDD ניסיתי להחליף מכסיים עם עלמה אבל לא הלך P: ואז כולם התייפיפו בשירותים וחיכו מחוץ אז אני ובת דודה של עלמה בינתיים קנינו כוס עם גלידה [ וניל עוגיות ^^ ] גניבה !!! 11 ש"ח לכדור !!! גניבה >< ואז לאחר כמה דקות עלמה סיפרה לי שבוטיק / בוטבוטינה / פגר שאלה אותה : נטשו אותך ? ואז עלמה ענתה : לא, הלכו לקנות גלידה השמנות אז רציתי לומר לך , מי את חושבת שאת שתקראי לי שמנה 1?!?!?@?!@!?@32??43?45?5 סתם XD ואז הלכנו לכיוון האוטובוס ובינתיים הסברתי לבוטיק / בוטבוטינה / פגר איך שכנעתי את הוריי שירשו לי לבוא לסנטר P: ( אל תשאלו ) ואז נסענו באוטובוס [ הנהג החוצפן חייב לי 90 אגורות !@##$#$#%^%^&*&& חוצפן >< ] ואז הגענו וירדנו ונכנסו לסנטר, נכנסו לחנות אימויים מגניבה P: והיה נורא מגניב ואז ואז ואז כמה בנות קנו צמידים מגניבים ואז טיילנו בכל רחבי הסנטר P: ואז היה קטע נורא מצחיק שאני + בוטיק / בוטבוטינה / פגר + סיוון + עלמה + בת דודה שלה [ XD ] עשינו שרשרת ידיים ואז סיוון התחננה ללכת לפול אנד בר ואז אמרנו לא ואז ראינו סוודרים אז כולנו צעקנו יחד : איזה יפה !!! ורצנו בשרשרת לתוך החנות XD אל תדאגו אני עוד אשיג את הסוודר הארור !!@^&%**&%$ ואז מדדתי כובע מושלם שיפה עליי רק שאני עם פזור + פן P: חבל >< ואז יצאנו וטיילנו שוב ברחבי הסנטר וקניתי ארנק מופלא תכל עם גולגולת בזמן שעלמה קנתה עגילים וכולם הסתובבו ברחבי החנות המאגניבה >< ממ אחרי זה שוב סתם הסתובבנו ואז מלא בנות נכנסו לשירותים ואני ועלמה ובת דודה שלה היינו צריכות ללכת אז נכנסו לשירותים ואמרנו ביי לכולם ( טוב נו , רק לבוטיק / בוטבוטינה / פגר כי לשאר לא אכפת מאיתנו >< ) ואז הלכנו ( אוח, עד שמצאנו את הכניסה ) ואז האוטובוס טרק לנו בפנים ואז פספסנו שתי רכבות גם בגלל הנהג אוטובוס המפגר וגם בגלל 4 זונות מטומטמות כוס$^%^&^*&^&%$#% שלהם שהיו חצי שעה בתור כמו מפגרות ( הם גרות בכפר סבא- אל תלכו לשם !!!! ) ואז חזרנו הביתה ברכבת D: אז ... היה לי הכי כיף בעולם זה היה מפגש פשוט מוששששששששששלם ! מקווה להיפגש איתכם שוב P:
אתן פשוט מושלמוות !!! D: באמת מפגש מושלם ואני כ"כ שמחה שהלכתי :) יעל :)

yaelsee

New member
יעלייייייקק

לי אכפת ממך
למה לא אמרת שלום?
הווו אכן היה מפגש מושלם
, פירוט יגיע אצלי בהמשך
וקראתי הכל

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif כן אמרתי לך שלום !!!

אפילו כתבתי בחפירה בסוגריים XD נוו שבאתי אלייך ושאלתי אותך : את יעל ? ( זיהיתי לפי השיער P: ) ואז אמרת : כן ואז אמרתי : אני יעל XD ואז אמרת: הא יעליקק ? ואז אמרתי: כן ! ואז חייכנו אחת אל השנייה ודיברנו עם עוד כמה בנות יחד XD

yaelsee

New member
אני זכרות את זה ../images/Emo3.gif

מה, באמת חשבת ששכחתי? -_________-" ]אל תבהלי ממנו או משהו, זה הסמיילי הקבוע שלי XD]

שוליטה

New member
אני סוגדת לך בטטה ../images/Emo3.gif

תראי איזה חפירה הבאת XD חח אבל תיארת את מה שקרה מושלם D: ואל תדאגי, את לא תהיי שמנה גם במיליון גלגולים הבאים. אני כן >< טוב.. זה כבר נושא אחר D: בכל מקרה... שימותו ה-4 זונות מכפר סבא והעולם יהיה שמח D:
U

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif כן, טוב נו- באמת מעניין

למה כ"כ אהבת אותי במפגש וכל שנייה וחצי אמרת לי שאני חמודה >< XDDDD 4 זונזונות, שימותו אאאאאאאאאמן >< באלי שהזונה הכי זנותית תאמר לי שוב שהיא רוצה להצטלם איתי ואני אומר לה שאני לא מצטלמת עם זונות >< XD

butbut

New member
פסיכוווווווווווווווווווווווווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לפחות נהינת? מצטערת שלא שמתי לב אלייך בהתחלה.. הייתי צריכה כול שנייה לרוץ אל מישהיא אחרת..:] והשתדלתי תמיד להיות עם כולן-ואיתכן..עם כולן-ואיתכן..XDD אבל אני רואה שהצלחתי לא? ורק שתידעי שחפרתי לסיון בראש כול דקה "אני רוצה לראות את פסיכוו אני רוצה לראות את פסיכו!!"

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif פגר, בגללך אני מחייכת כמו דבילית מול

המסך XDD את כזאת חמודה P: אלילה שכזאת - בגלל זה את צריכה להסתובב בין כולם XD ואת יכולה לשאול גם את עלמה כמה שאני אומרה לה : איפה בוט !? נו בוטיק תבואי כבר !!! למה פגר לא באה ? XDDD
תתחברי למסן !!! ><

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifיאוו^^

זה היה מפגשש הכי כיף בעולם.. למרות שבהתחלה לא הכרתי אף אחת..[חוץ משיר..XDD] אבל לאט לאט זה השתפר.. והחלטתי שאם אני לא יעשה משהו אני לא יכיר אפאחד..XDD אז הלכתי לאנשים ואמרתי "היי אני ספיר..מה הכינוי שלך בפורום?נוו ספיר עם הקוביות..XDD" היה ממש קרר
שםם!! אחר כך הלכנו לאכול.. ואז נפגשנו בגג עוד פעם.. בזמן שכולם קישקשו אחד לשני על הנעליים..[XDD שד"א היה ממש ממש יפה!!
] אני קפאתיי מקור!!
אבלל אז הלכתן לסנטר
ואני הלכתי לי לטייל בקניון וראיתי את הדיסק של מקפליי.. ושירר חברה שלי קנתה אותו..
בקיצור זה היה אחלה מפגש!!ואני כבר ממש מחכה למפגש הבא..

kelly7i

New member
איי וויל קיל יו!!!!!!!><

תראי איך השירע שלי יצא! אני נראית כמו אריה! אני כל כך שונאת את הגג של עזריאלי! הוא עושה לי טואו-ובוהו בשיער! את לא יודעת כמה הוא היה נורמלי פי 10000000 לפני שעליתי לשם

O0NoNi0O

New member
כפרה, את רזה!!!!!1

חהחה אני עדין זוכרת את השרשור שלך ואת פשוט רזה! את בידיוק במשקל הנכון ואם את יורדת עוד הסתבכת איתי
חהחה ועכשיו לא קשור, הסווטשירט שלך מה זה יפהP:

למעלה