שמלה חמודה ביותר . עספור.על טבעי..
B Because Of May New member 5/5/10 #62 שמלה חמודה ביותר ../images/Emo13.gif. ../images/Emo109.gif עספור.על טבעי. .
F Fake Reflection New member 29/4/10 #30 ../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif תכלס!! עדיין יש לך רוחות בבית?../images/Emo6.gif
F Fade To Black x3 New member 29/4/10 #33 חחחחחחח אני לאדעת.. צריך לבדוק את העניין בין שעות הדמדומים לאור הראשון של בוקר המחרת.. רק אז הן מעזות להפציע! שלומי מצויין נעם, תודה על ההתעניינות DDD: התגעגעתיי!!!
חחחחחחח אני לאדעת.. צריך לבדוק את העניין בין שעות הדמדומים לאור הראשון של בוקר המחרת.. רק אז הן מעזות להפציע! שלומי מצויין נעם, תודה על ההתעניינות DDD: התגעגעתיי!!!
B Because Of May New member 5/5/10 #63 ../images/Emo45.gifהתגעגענו (/תי?) ../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif
N NotFamous New member 30/4/10 #43 חחח נכון זה רק כי דיברתי איתך השבוע? ../images/Emo3.gif אנחנו אוהבים אותך גם. אבל אנחנו יותר אוהבים אותך שאת פעילה.
חחח נכון זה רק כי דיברתי איתך השבוע? ../images/Emo3.gif אנחנו אוהבים אותך גם. אבל אנחנו יותר אוהבים אותך שאת פעילה.
R Rose131 New member 30/4/10 #40 יאללה. שם:נועה גיל:18 מיקום בארץ:ירושלים מסן/אימייל/ICQ: [email protected] פייסבוק: Noa Wiesel שיר אהוב של MCR (תבחרו כמה שבאלכם): I'm Not Okay, Headfirst for Halos, Cemetery Drive, Demolition Lovers, Cubicles.. אההה.. נו, כולם הערות: ממ..
יאללה. שם:נועה גיל:18 מיקום בארץ:ירושלים מסן/אימייל/ICQ: [email protected] פייסבוק: Noa Wiesel שיר אהוב של MCR (תבחרו כמה שבאלכם): I'm Not Okay, Headfirst for Halos, Cemetery Drive, Demolition Lovers, Cubicles.. אההה.. נו, כולם הערות: ממ..
W Wrath Within New member 1/5/10 #53 אני כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo11.gif ואת 100 הכינויים החמודים שיש לי בשבילך אשאיר למסנ' כי בטח אתה לא רוצה שאעשה לך פדיחות כאן...
אני כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo11.gif ואת 100 הכינויים החמודים שיש לי בשבילך אשאיר למסנ' כי בטח אתה לא רוצה שאעשה לך פדיחות כאן...
P PUMPKIN juice New member 30/4/10 #50 מתפקדת בכייף ../images/Emo150.gif שם: נוי גיל: עוד מעט 16 מיקום בארץ: בקיבוץ מושימושלם ליד חיפה. מסן/אימייל/ICQ: תבקשו ואתן בכייף פייסבוק: Noy Levi שיר אהוב של MCR (תבחרו כמה שבאלכם): סליפ, דה. הערות: אני עייפה! חזרתי אתמול מטיול שנתי של חמישה ימים בנגב באיזור המכתשים, היה מדהים אבל אני עייפה O: תמונה:|סגדש| אני זאת עם הצעיף הכחול
מתפקדת בכייף ../images/Emo150.gif שם: נוי גיל: עוד מעט 16 מיקום בארץ: בקיבוץ מושימושלם ליד חיפה. מסן/אימייל/ICQ: תבקשו ואתן בכייף פייסבוק: Noy Levi שיר אהוב של MCR (תבחרו כמה שבאלכם): סליפ, דה. הערות: אני עייפה! חזרתי אתמול מטיול שנתי של חמישה ימים בנגב באיזור המכתשים, היה מדהים אבל אני עייפה O: תמונה:|סגדש| אני זאת עם הצעיף הכחול
ג גברת פרשס New member 30/4/10 #51 אמנם לא מגיבה, אבל עדיין קוראת. שם: מאשה גיל: 19 מיקום בארץ: ראשון עד חמישי בב"ש, וחמישי עד שבת באילת. מסן / אימייל / ICQ: אין לי כוח פייסבוק: http://www.facebook.com/reqs.php#/profile.php?ref=name&id=100000561601994 שיר אהוב של MCR: Kill All Your Friends הערות: ירד היום גשם |תמונה: עדכנית עד כמה שאפשר
אמנם לא מגיבה, אבל עדיין קוראת. שם: מאשה גיל: 19 מיקום בארץ: ראשון עד חמישי בב"ש, וחמישי עד שבת באילת. מסן / אימייל / ICQ: אין לי כוח פייסבוק: http://www.facebook.com/reqs.php#/profile.php?ref=name&id=100000561601994 שיר אהוב של MCR: Kill All Your Friends הערות: ירד היום גשם |תמונה: עדכנית עד כמה שאפשר