הדברים ההזויים של מקלאוד

../images/Emo12.gif הדברים ההזויים של מקלאוד../images/Emo12.gif

בעקבות המיני דיון שנערך פה על העונה השמינית ,עלה לי רעיון
לערוך פה את מצעד הדברים ההזויים של מקלאוד. הדברים יכולים להיות מציקים,עצובים מפתיעים, כל דבר אבל העניין הוא שהם חייבים להיות ממש הזויים. אז בתור התחלה, שכל אחת תכתוב פה בשרשור את עשרת הדברים הכי הזויים במקלאוד ותנסו להיות ספיציפים ולא לכתוב עונה שמינית..
בהצלחה

והנה העשיריה שלי (אגב מותר להשאיל מאחרים)

1.תחנת הרוח פתאום נופלת . 2.קייט היא בעצם טיגריס שפוצע עדרים. 3.המוות של אלכס 4.השתילה של ג'זמין בהקדמה של הפרק שבו היא באה
5.הארי ראיין הוא לא הארי ראיין? 6.ההריון של סטיבי 7.לאלכס אין הלוויה
אבל יש קבר 8.החזיונות של ג'ודי (שהיא ראתה את העבר כל הזמן) 9.שאלכסנדר לא אוכל אף פעם!!!!!(רק אני שמתי לב לזה??) 10.שזה הגיוני שרייגן!!!! חזרה בשביל אלכס אבל אף אחד מהמשפחה שלו לא בא לעזור לסטיבי

הרעיונות שלי ושאלה למורי

1. המלאך שהוציא את רוז מהדיכאון (פרק נחמד, אבל ממש הזוי) 2. שראו את יו פעם כצעיר ופעם כמבוגר (עד עכשיו לא הבנתי את הקטע הטיפשי הזה) 3. שאלכס עזב לארגנטינה והשאיר את החווה שהוא כל-כך אוהב לניהול של אח שהוא מעולם לא הכיר 4. מרכוס. מאיפה צץ לאלכס אח? הרי שהוא פגש את ברייס דיברו שיש לו שלוש בנות 5. גרייס. (וכל מילה מיותרת) 6. הפרק שבו מגלים שסטיבי לא אחראית למוות של הארי ראיין. סנדרה הרגה אותו. הרי היא מאוד אהבה אותו. ושאלה למורי, למה התכוונת במס' 4?

בתחילת פרק 8 הראו את ג'זמין החדשה!!!

מדברת עם אלכס .הכוונה הייתה לפרק שבו ג'זמין צצה בעבר רק שזו לא הייתה אותה שחקנית. הפעם כדי לרענן את זכרוננו שג'זמין כבר הייתה שם שתלו את השחקנית החדשה כאילו היא כבר שיחקה את ג'זמין .

רגע, רגע , בואנה נראה לי שפיספסתי משהו

הארי ראיין הוא לא הארי ראיין? מתי זה קרה? טוב אז נמשיך..: 1) אלכס הוא לא הבן של הארי 2)ג'ודי היא פתאום מקלאוד 3)ניק מת אבל פתאום חי 4)ההריון של סטיבי זה הכי קטע - רק התחתנה , בעלה נסע לו ומרוח הקודש נכנסה להריון. 5) הגופה של ריילי שנעלמה לה כרגע לא עולה לי עוד, תכף אשוב

yafash7

New member
הזוים

קודם כל רציתי להגיד ששתי העונות האחרונות הזויות בגדול. 1. המוות של אלכס. 2. תחנת הרוח שעמדה שם שנים ע"ג שנים נפלה? איך?למה? 3. סטיבי - מאז נישואיה הפכה לאנמית והזויה 4. ההעלמות של אלכס מיד לאחר החתונה ואיך סטיבי נכנסה להריון? מהאויר? 5.אשלי - דמות הזויה 6. סנדרה בפרק האחרון ליד הקבר של הארי 7. המלאך גבריאל שכביכול בא לעזור לרוז 8. החזיונות של ג'ודי 9. מותו של ניק והחזרה ממנו 10. סאלי בהריון באה להודיע לניק על היותו האב 11.הגילוי שאלכס לא הבן של הארי זה היה קשקוש בלבוש 12. אלכס וקלייר כל החיים שכנים ומכרים ושנים שלשה פרקים לפני שקלייר עוזבת את הסדרה מחברים ביניהם כאילו מה. אני דווקא חשבתי שיתפתח רומן בין קלייר לחוואי החתיך שהופיע במספר פרקים והוא התחיל איתה. אבל התסריטאים החליטו להעמיק את דמותו של אלכס וזה בעיני היה הזוי. 13. ג'ודי פתאום מקלאוד? 14 טס כשהכינה רשימת מוזמנים לחתונתה חיפשה קרוב משפחה בנרות וייעצו לה לחפש את הדוד יו. פתאום אחרי כמה פרקים התחילו לטפטף בנות דוד שכעבור כמה עונות הן תמשכנה את הסדרה בגדול היו עוד קטעים הזויים גם בעונות הראשונות אבל כמו שאמרתי שתי העונות האחרונות הן הזויה אחת גדולה.

פנקיק

New member
עוד כמה

פעם ראשונה שלי שאני עונה אז לא לזרוק עלי אבנים. 1. איפה רוז? אמא שלה מתאלמנת ויולדת והיא אפילו טלפון לא מרימה? אבל הבנדוד שלא שמענו עליו מעולם, הוא בא לעזור. אה אה 2. ההזיות של ג'ודי 3.הכוחות של מוירה שהתפוגגו. 4. כול פעם שמישהו עוזב זה בבום טראח- טס וניק מעכשיו לעכשיו נוסעים לארגנטינה בפעם השניה, קייט מחליטה ועוזבת 5. טס זונחת את שרלוט 6.גרייס ואחיותיה

TvFrik

New member
עוד

- החור השחור שנקרה ארגנטינה - העובדה שאנשים שם אוהבים את החוות שלהם עד שהם מקבלים הצעת עבודה בארגטינה\מתאהבים במשהו מהגנת עדים\מגלים פתאום שיעודם לעבוד עם ילדים\ מקבלים מלגה לאיזה בית ספר ואז הם נעלמים ואפילו לא חוזרים לשאול מה קורה. - בכל זמן אין יותר משני רכבים על הכביש (אחד לכל כיוון) - את קאלני מנהל מרכוס שאין לו קשר להארי את דרובס מנהלות 2 בנות דודות שאף אחד לא שמע עליהם עד עונה 4

נזכרתי בעוד משהו

1)מרכוס - לא עבד במשרד? פתאום החליט לשנות מקצוע? 2) משולש אהבה -מוטיב שחזר על עצמו כבר כמה פעמים עם ניק וטס, סטיבי ואלכס , עכשיו עם מרכוס וגרייס...כאילו די, תממשו את אהבתכם ודי, למה כל הזמן להכניס בחורה באמצע? 3)רוז- שכחה שיש לה אמא? 4) סטיבי - שכחה שיש לה ילדה ? 5) מה הכומר עושה? מתחיל לפזול לצדדים ולעשות הסבת מקצוע ? גם הוא? מה זה? 6) היה פרק בעונה 8 שמרכוס צלע, גם הוא צולע פתאום? 7)ומה כל הסיפור עם הבני דודים והאחים שפתאום צצים להם? 8) ג'ק היה ממזר , נראה לי הקריץ מלא ילדים משום מקום, התחיל עם קלייר, טס, ג'ודי , שכחתי עוד מישהו?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי זה ג'ק ש "הקריץ מלא ילדים משום מקום, התחיל עם קלייר, טס"

yafash7

New member
לאבא של קלייר וטס קראו ג'ק

ולו היה אח בשם יו שכפי שלמדנו רבו על בחורה (פרו אמא של קלייר היתה מאורסת ליו) עד שבסוף התגלה שלמעשה היא וג'ק אוהבים ואז יו עזב, התחתן ונולדו לו 3 בנות שבאורח פלא התחילו להגיח לסדרה אחרי נישואיה של טס והן כאן ועכשיו ואנחנו תקועות איתן בבנות מקלאוד 7 ו-8.

../images/Emo6.gif מי=מה חחחח

צחקתי על סגנון המשפט "שהקריץ ילדים" חחחח הרסת אותי מתוקה.

ואני חשבתי שטעיתי בשם..חחח אבל לא ככה?

כמה ילדים הוא עשה עם כמה נשים חחחח.....גם עם מג, גם עם פרו ...מה זה לא הזוי?

yaelelele

New member
יש משהו שלא אמרתן...

1) איך קבינימט אחרי מה שהיא בין קלייר ואלכס. אלכס בסופו של דבר אחרי המוות של קלייר התאהב בסטיבי שצורה חדה כל כך? אתן לא חושבות שזה היה מהיר? זאת אומרת אני שמחה בשביל סטיבי אבל זה היה צעד ממש הזוי. 2)ג'ודי מקלאודית?!? 3) מוזר שלאלכס לא הייתה לוויה 4) ואיך בדיוק ניק וטס לא באו ישר לאוסטרליה אחרי ששמעו על המוות. 5)איך רוז לא מופיעה? יש לה אח קטן וטרי והאבא החורג שלה נהרג בתאונה טרגית. 6)לא הגיוני שלא ימצאו את הגופה של ריילי... מזה.. הם מחפפים בעבודה? 7)בשבילי היה ממש הזוי לראות את קייט עושה סטרפטיז.. בתור נוצרייה אדוקה. 8)שהבנות רקדו בעירום בחוץ ואז הופיע הגשם.. 9)פתאום אין למוירה כוחות? למה מה קרה? 10)המוות של קלייר...

TvFrik

New member
בקשר לראשון

קלייר מתה בסוף עונה 3 אלכס וסטיבי התחילו לצאת באמצע עונה 7 עברו 4 שנים וכדרך הטבע אם כך האהבה הגדולה שהיתה בין קלייר לאלכס הזמן עושה את שלו. כך שבנושא הזה דוקא יש הגיון.

למעלה