הדברים ההזויים של מקלאוד

כל מה שכתבת הזוי לחלוטין

1. הכומר דן שפתאום מתאהב לו ומרשה לעצמו לנשק את גרייס. 2. גרייס שכחה את ההידלקות שלה על מרכוס? 3. טס שבבת אחת התרחקה לה מדרוברס ואפילו לא מגיעה לביקור ובטח ובטח לא הגיעה להלוויה שלא היתה של אלכס. 4. סטיבי לא מתעניינת ברוז אפילו לא פעם אחת. בל נשכח את הפרק שרוז היתה משותקת, לא צריך להתעניין בה? 5.קייט נוסעת לה ושוכחת אשכרה מריילי . 6.שרייילי נעדר לו וכולם כאילו המשיכו רגיל ולא היה להם איכפת מהחבר שלהם.

טוב, תרשי לי לענות לך על חלק מהדברים

1. קודם כל לקח המון זמן עד שאלכס התאהב בסטיבי. כמעט שלוש עונות. בעיניי זה זמן סביר. 6. הסיבה שלא מצאו את הגופה, כי רצו להשאיר להם פתח במקרה שהשחקן ירצה לחזוא. אם לא מוצאים גופה, אז יכול להיות שהוא לא ממש מת. טריק ידוע שהשתמשו בו בהרבה סדרות.

אז בואי נגיד דבר כזה שאלכס

יתחתן הרי מהר מאוד אחרי שקלייר מתה ולא היה ברור לנו איך היה מסוגל? וזו לא היתה סטיבי....לאלכס וסטיבי בהתחלה היה קשר אחר ורק אח"כ הם התאהבו.

moria007

New member
וואו, שנים שלא הגבתי פה!!!

והאמת היא שאני כבר לא ממש רואה... העונות האחרונות - קטסטרופה... מה שרציתי להוסיף לכל מה שכולם כתבו פה - 1. אמא של אלכס וניק, לא זוכרת עכשיו את שמה, מת לה הבן ונולד לה נכד ועדיין היא לא מראה את פרצופה... 2. כשג'ודי "נרצחה" אך בעצם הלכה לתוכנית להגנת עדים קייט לא הפסיקה לרדוף אחרי רמזים ולחפש את האשם ולברר את האמת, אבל כשריילי נעלם/מת היא מוותרת בכזאת קלות?... זהו נראה לי, חוץ ממה שכולם כתבו פה... בגדול, חבל שיוצרי הסידרה לא פרשו בשיא והמשיכו את הסדרה בכוח....

למעלה