ומה עם ילד שני?!

orname

New member
../images/Emo12.gif ומה עם ילד שני?!

רוצה כבר לפתוח את בקבוק היין, אבל נחכה עוד מעט. מישהו הבין מה קורה עם הגזרות לילד שני?! מ YNET ניתן היה להבין שכל הנושא כלל לא יעלה להצבעה. מ"הארץ" רק נושא ההגבלות על הילד הראשון. PLEASE מישהו שיודע יותר?!

נועה 35

New member
לפי מה שכתוב בתקשורת - הכל בוטל

על פי מה שכתוב בתקשורת ועל פי מה שחברי מטה המאבק אמרו שנאמר להם על ידי יו"ר הכנסת וחברי ועדת הכספים ואנשים מלשכתו של ביבי - הכל בוטל, הכל חוזר להיות כפי שהיה.

orname

New member
הדמעות ממלאות לי את העיניים

ואני בעבודה... אומרת שאני עייפה... מפחדת לשמוח... תודההההההההההההההההההה

אמאלולי

New member
../images/Emo92.gif בבקשה תגידו לי שאני טועה...

בקישורים ל"הארץ" נאמר במפורש שקיצוץ בענין הילד הראשון בלבד לא יובא להצבעה בכנסת....

נועם@בת

New member
כן את טועה

הצעת הקיצוץ הוסרה. ההצעה המגבילה את הטיפולים רק ילד ראשון לא תובא להצבעה. כלומר לא יעלו להצבעה שום קיצוץ והחוק הקים יישאר כמו שהוא. אחותו של לולי תוולד בסיוע כספי הביטוח ששילמנו עליו. נועם

אמאלולי

New member
אחות../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif זה כבר סגור?../images/Emo8.gif

יש! יש! יש! איזה אושר! כבר אמרתי לך שאת גדולה מהחיים?

אמאלולי

New member
|ייוזו ההזדמנות החגיגית שלי להצטרף

לקריאות השימחה ולמילות התודה.
לא מוצאת את המילים הראויות להודות לכל מי שעסק במלאכת הקודש הזו, ללא גבולות, מבוקר ועד ערב ובהצלחה אדירה!
נאלצת להסתפק באמירת תודה ושוב תודה.
תודה לכולכם. והלוואי שגם המאבק האישי של כל אחד מכם (מאיתנו) ישא בקרוב מאד פרי אמיתי ואהוב.

אמאלולי

New member
אז ככה... ../images/Emo4.gif

מצטערת להוריד במעט את מפלס האושר... (אם כי, ושלא יובן לרגע אחרת, אני מודעת לגודלה של ההצלחה! ולמשמעות הנפלאה שיש לה לגבי רבים רבים) לאחר התכתבות ממושכת (ב- E.MAIL) עם הדסה גרינברג - העוזרת הפרלמנטרית של רובי ריבלין ובקשתי להבהרת המצב, להלן ציטוט דבריה: "רחל, על הבאת ילד שני יוטלו ההגבלות בגין גיל האשה ומספר טיפולים. צר לי. הדסה"
כמה חבל ועצוב לי....

שווערצה

New member
הרשי לי לסייג את הפסימיות שלך

דיברתי עכשיו עם חבר בועדת הכספים (מהנייד, באמצע הדיון בועדה), ודבריו המפורשים היו: כרגע כל הסעיף בחוץ. לא תוקן - אלא נמחק. כלומר: המצב הקיים נשאר הן לגבי גיל והן לגבי ילד שני. אבל ליתר בטחון אני אבדוק אם יש כוונה להכניס מגבלה חדשה על הילד השני, ואודיע לך. אנחנו נשאר עם האצבע על הדופק ונמשיך לעשות גלים

שווערצה

New member
אז המקור המוסמך שלי צדק?

(ראו הודעתי הראשונה - ראו הוזהרתם...) לא בטוח. נמשיך לברר את העניין ונעדכן.

בראייה אופטימית, אני חושבת

שהכוונה לביטול הקיצוץ לילד ראשון עד חמישה טיפולים.... בכלל לא דובר שם על ילד שני בהצעת החוק (הוא מנוסח מראש כמבטל את הילד הראשון)... כלומר הסרת החוק הזה מעל שולחן הכנסת, אוטומטית מחזירה את המצב לקדמותו... להגיד ילד שני עם הגבלות של גיל, נראה לי כמו סלט. מקווה שאני לא סתם אופטימית.

../images/Emo41.gif מייל שקיבלתי מלשכת יהודית נאות

זוהרה שלום, ע"פ חוק ההסדרים שהונח בכנסת נושא צמצום טיפולי הפוריות ירד באופן מלא . אני מקווה שכך המצב ישאר עד ההצבעה, אך אני מאמינה שנושא זה הוסדר. בברכה, רעות

גם העוזרת של חיים אורון צלצלה אלי

בגלל שביקשנו פגישה איתו כי הוא חבר בועדת הכספים. היא אמרה לי שכעת אין טעם בפגישה, שכן החוק ירד כליל מעל סדר היום.

../images/Emo41.gif והנה ההמשך ../images/Emo41.gif

עניתי לה: רעות יקרה יש כרגע ידיעות סותרות לגבי מעמד הטיפולים לילד שני. האם תוכלי לעדכן אותנו בנושא. תודה רבה רבה זוהרה וזה מה שהיא ענתה לי: על פי ידיעותינו הורידו את הסעיף לחלוטין, אבל אני אברר בהמשך היום. .

העין ה 3

New member
והנה קישור לידיעה ב"וואלה"

לפי זה בכל זאת נראה שהביטול הוא לגבי ה-כ-ל! הלוואי... ידיעה בוואלה

העין ה 3

New member
לא קראתי היטב לפני ששלחתי...

עכשיו כשאני קוראת שוב, זה נראה שהביטול הוא רק לילד ראשון. אז מי, לעזאזל, יכול לספר לנו מה קורה? נראה לי שאפילו הם (ביבי וריבלין) לא מבינים למה הם התכוונו...

למעלה