טל-ליהיא..

papashdon

New member
ועכשיו הברכה../images/Emo9.gif...

מדהימה אחת! פגשתי אותך פעם אחת, וכבר 'נשבתי בקסמייך'
. את בנאדם מקסים, לא סתם את מנהלת את הפורום המדהים הזה
, וכל העבודה המדהימה שעשית פה... שיהיה לך המון המון מזל טוב, עד 120, והרבה הרבה עוגות טעימות
.
אוהב המון, 'אבישי מהפורום'
. הו! וחסר לך שאת לא באה לירושלים. גם עלייך אני פוקד
.

המון ../images/Emo51.gif לכולם

אני עוד ארשום כמה דברים על הסופ"ש הזה.. מקווה שאני אספיק היום ואם לא אז במהלך השבוע... ושוב המון תודה לכולם... אני כרגע מנסה לזוז..כולי שרופה מהכנרת
.. אבל זה יעבור.חחח

טליהייייייא ../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif

מייייייייזל טוב !@%$%$&^*&^*)&*(& מאמי מגיע לך הכי הרבה טוב שרק קיים באמת כל העזרה שלך ונתינה זה משהו אינסופי שטמון בך ! תודה רבה על הכל בלעדייך לא היינו מגיעים להמון דברים ומי יודע בכלל לא לפורום של קרן פלס = \(לא עלינו !טפוטפוטפוטפו) קיצר טוב שאת כאן ואל תלכי
באמא'שלך ,אנחנו נהיה חמודים
ושקטים
ולא חפרנים
(חח ברור ר-ק זה ..) קיצר , אנחנו שולטים ! (ולא חשים ..) אה , ושיהיה לך רק טוב , ואושר .. המון אושר,בריאות ,זה כ"כ חשוב , מי כמוני יודע .. (חולה מספיק פעמים בשנה .. ) שתמצי את ייעודך בעולם הזה , בדרך הכי טובה שיש ! ותמצאי לעצמך את הדרך שבה תרצי להלך עד יומך האחרון
הדרך הטובה ביותר ,שמתאימה לך מכולן ,ושתהני בה , ותפיקי ממנה את המיטב ,המובחחחחחחר !!
(וואי !תראי איסה ברכה דפקתי !
) וזהו .. אני מקווה שתנצלי ת'חיים שלך , הם לעד .. זמן מוקצב , עצה : כמה שיותר הופעות של קרן יותר טוב . (אחלה ניצול חיים
,ביננו ..) סתם נו ,סומכת עלייך
אוהבת המוניייים שירה ..

Liquid Dreams

New member
OMG טליהיא!

מזל טוב לך![אני גרועה בברכות.. תסתפקי בברכה המשוקעת של רייצ' ושל כל השאר
]

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo103.gif

טוב, עכשיו תהיה לי ברכה קצרצרה, כי כתבתי לך בלילה ברכה והיא נמחקה לי, אז אין לי כוח לשחזר אותה...
אז ככה... מזל-טוב
עד 120
שתחיי תמיד באושר ועושר
ושתמיד תהיי מנהלת כזאת מדהימה כמו שאת עכשיו
טוב אז...

../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif

היום את מחליפה קידומת והנה הגעת בחייך לצומת גיל 30 הוא גיל מיוחד או ככה לפחות אומרים
מעתה ואילך את עצמאית ולבד המון מזל-טוב, אושר ובריאות
שההצלחה תרדפך בדרך קביעות שתגשימי את כל מה שאווית כל זאת באהבה גדולה ואין סופית
לא אמשיך ואאחל את הברכות הרגילות - הצלחה, אושר, בריאות והגשמת כל החלומות אלא אתן לך מעומק ליבי חיבוק גדול והמון אהבה,
כי את אצלי עמוק בנשמה. המון ברכות ושפע איחולים שיהיה מזל טוב עם הרבה נשיקות וחיבוקים כי אותך אני כה אוהבת

shir828

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifטליהיא!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב.. זה כ"כ מגיע לך! השקעת המון המון בפורום וכמובן שרואים את זה... אנחנו כולנו צריכים להגיד לך המון מזל טוב.. כי.. כי... זה מגיע לך!
שתזכי לעוד מלא הופעות של קרן
להמון בלונים
ומתנות
ועד 120 שנה
ממני.. שיר

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifמזל טוף../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

groovachick

New member
|4u|../images/Emo65.gifהמון המון ../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב!

שתזכי לעוד הרבה פגישות עם קרן!! הרבה בריאות אושר וכל החארטה שבדרך כלל כותבים.. בקיצור תעשי רק מה שאת אוהבת!

../images/Emo65.gifמזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לפני שנגמר היום

למעלה