קרם טרטר
קרם טרטר (cream of tartar) הוא תוצר לואי של יין. הוא מופק משכבה של חומצה טרטרית המצטברת על דפנות של חביות יין. מוסיפים אותו לממתקים וגלידה לקבלת תערובת "קרמית" יותר ולחלבונים לפני הקצפה, לקבלת קצף יציב יותר. אבקה לבנה... בד"כ נמצאת בדוכן התבלינים שבסופרמרקט... או בחנויות המתמחות באפייה... גרובשטיין/מר קייק/ אן.
קרם טרטר (cream of tartar) הוא תוצר לואי של יין. הוא מופק משכבה של חומצה טרטרית המצטברת על דפנות של חביות יין. מוסיפים אותו לממתקים וגלידה לקבלת תערובת "קרמית" יותר ולחלבונים לפני הקצפה, לקבלת קצף יציב יותר. אבקה לבנה... בד"כ נמצאת בדוכן התבלינים שבסופרמרקט... או בחנויות המתמחות באפייה... גרובשטיין/מר קייק/ אן.