מילון מונחים-

nila77

New member
קרם טרטר

קרם טרטר (cream of tartar) הוא תוצר לואי של יין. הוא מופק משכבה של חומצה טרטרית המצטברת על דפנות של חביות יין. מוסיפים אותו לממתקים וגלידה לקבלת תערובת "קרמית" יותר ולחלבונים לפני הקצפה, לקבלת קצף יציב יותר. אבקה לבנה... בד"כ נמצאת בדוכן התבלינים שבסופרמרקט... או בחנויות המתמחות באפייה... גרובשטיין/מר קייק/ אן.
 

Hun1

New member
בדיוק היום קניתי את זה

החלטתי להכין סקונס אנגלים (אני באנגליה) ואתמול הייתי אצל גיסתו של חבר שלי והיא נתנה לי מתכון בטוח לסקונס. היא אמרה לי לקנות קרם טרטר משהו שאף פעם לא השתמשתי אבל שמעתי על זה מהתכניות של דליה DELIA בכל אופן אם אני אוכל אני אראה לכן את התוצאה (הכנתי אותם קטנים קטנים
 

Hun1

New member
בהחלט ../images/Emo9.gif

אני רק צריכה לבטין את התמונות ואין לי את התוכנה המתאימה כרגע. גם הכנתי בורקסים בפעם הראשונה ויצא לי לא רע אבל זה לא קשור לאומנות בעוגות.
 

Hun1

New member
שאלה לגבי קרם טרטר

אפשר להשיג אותו בסופר? כי אף פעם לא ראיתי. ואמא שלי רוצה לקנות.
 

nila77

New member
אני קניתי בגרובשטיין

ולאמר את האמת... מעולם לא התשמתי בו... לא ראיתי בסופרים, לפחות לא בעיר שלי.
 

Hun1

New member
מעניין. האמת היא ...

שבארץ לא היה לי צורך בקרם טרטר. אמרתי לה שתחפש בסופר אולי יש בכל זאת ליד התבלינים. תודה :)
 
יש לי עוד מושג...

נראה לי נייר אורז או משו כזה... שמציירים עליו ומעבירים לעוגה.. לא ממש נקלט..
 

U n i q u e 1 8

New member
../images/Emo6.gif

נייר פרגמנט את מתכוונת... נייר אורז זה של סושי.. נייר פרגמנט הוא פשוט נייר אפייה.
 

ו ר ד ה 1

New member
לא, היא צודקת יש דבר כזה נייראורז

שמשתמשים לעוגות אבל גם אני רק שמעתי עליו ואין לי מושג מה זה בדיוק.
 
לחשוב לפני שצוחקים!..

אני קראתי את זה באתר כלשהו.. גם בסושים אין נייר אורז.. יש את האצות שעליהן שמים את האורז.. אבל אין נייר אורז.. קראת שמעתיקים לזה ציור ושמים על העוגה..
 
למעלה