קריאת השכמה לכל ה
ישנים

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo12.gif קריאת השכמה לכל ה ../images/Emo1.gif ישנים

קריאת השכמה לכל ה
ישנים
הפורום הזה ממש רדום בזמן האחרון, נגמרו כל השאלות, הקיטורים, העדכונים? כולן בהריון ????
(הלוואי !!!) סתם רציתי לדעת האם נשארתי כאן לבד . ואם כן, אשמח להיות זו " שמכבה את האור" ולהכריז רשמית שאין יותר צורך בפורום הזה !!!

אופס , כנראה שהיתה לי בעיה במחשב

קריאת השכמה לכל ה
ישנים
הפורום הזה ממש רדום בזמן האחרון, נגמרו כל השאלות, הקיטורים, העדכונים? כולן בהריון ????
(הלוואי !!!) סתם רציתי לדעת האם נשארתי כאן לבד . ואם כן, אשמח להיות זו " שמכבה את האור" ולהכריז רשמית שאין יותר צורך בפורום הזה !!!
אופס , כנראה שהיתה לי בעיה במחשב
ולא ראיתי את כל מה שנכתב כאן ביומיים האחרונים (???? לא ברור לי ) בכל אופן תמיד אשמח לכבות את האור כאן

אםל2

New member
הי תמי, גם את נעלמת....

קריאת השכמה לכל ה
ישנים
הי תמי, גם את נעלמת....
הרגע הרהרתי מה קרה ואם יצאת לחופשה או "לקחת פס" עד שתתחילו שוב.... והנה הודעה ממך. גם ורדה (העין ה 3) קיטרה על הישנוניות פה בפורום, וגם רוצה עוד 1 נעלמה לנו.... הלואי שלא היה צורך בפורום הזה, נכון. וגם לא היה מזיק איזה הריון להרמת המורל!

לא נעלמתי, פשוט אני גולשת בעבודה

הי תמי, גם את נעלמת....
הרגע הרהרתי מה קרה ואם יצאת לחופשה או "לקחת פס" עד שתתחילו שוב.... והנה הודעה ממך. גם ורדה (העין ה 3) קיטרה על הישנוניות פה בפורום, וגם רוצה עוד 1 נעלמה לנו.... הלואי שלא היה צורך בפורום הזה, נכון. וגם לא היה מזיק איזה הריון להרמת המורל!
והיו לנו שבועיים מאוד לחוצים בעבודה,אז היה לי זמן לגלוש. רק לקרוא פה ושם. הלחץ ימשיך בשבוע הבא, ואין לי כרגע מה לעדכן , חוץ מזה שאנו נחזור לטיפולים בסביבות אמצע-סוף מרץ. בעלי שוב טס היום לחול ל10 ימים וכנראה זו הפעם האחרונה. חוץ מזה אני שונאת חורף ואין לי חשק לזוז בחורף , שלא לדבר על ריצות לבדיקות וכו', אז אני מחכה עוד קצת , שהאביב יתחיל
ובינתיים ממשיכה להוריד במשקל.. ובעלי ממשיך עם כל תוספי המזון. ודרך אגב אתמול יעל ומיכל חגגו 6 שנים (תאריך לועזי). איך שהזמן טס..

אםל2

New member
מזל טוב ליעל ומיכל ../images/Emo65.gif

והיו לנו שבועיים מאוד לחוצים בעבודה,אז היה לי זמן לגלוש. רק לקרוא פה ושם. הלחץ ימשיך בשבוע הבא, ואין לי כרגע מה לעדכן , חוץ מזה שאנו נחזור לטיפולים בסביבות אמצע-סוף מרץ. בעלי שוב טס היום לחול ל10 ימים וכנראה זו הפעם האחרונה. חוץ מזה אני שונאת חורף ואין לי חשק לזוז בחורף , שלא לדבר על ריצות לבדיקות וכו', אז אני מחכה עוד קצת , שהאביב יתחיל
ובינתיים ממשיכה להוריד במשקל.. ובעלי ממשיך עם כל תוספי המזון. ודרך אגב אתמול יעל ומיכל חגגו 6 שנים (תאריך לועזי). איך שהזמן טס..
מזל טוב ליעל ומיכל

והלואי שאת יום ההולדת הבא שלהן יחגגו עם עוד מישהו קטן....
וכל הכבוד לך על המשך ההורדה במשקל. (אגב, אילו תוספי מזון לוקח בעלך?)

כל הרשימה שמוממלצת במאמר

מזל טוב ליעל ומיכל

כל הרשימה שמוממלצת במאמר
שרוצה עוד 1 הפנתה אותי אליו. האמת שאני כבר לא זוכרת מה שם המאמר, ומכיוון שבעלי טס אתמול לחו"ל ולקח איתו את כל התוספים, לא אוכל להגיד לך בוודאות מה הם. ממה שאני זוכרת : אבץ ויטמין E L-ארגינין ועוד כמה וכמה, שכל מערכת הרביה של הגבר זקוקה להם.

העין ה 3

New member
ויש גם מה שלא מומלץ

כל הרשימה שמוממלצת במאמר
שרוצה עוד 1 הפנתה אותי אליו. האמת שאני כבר לא זוכרת מה שם המאמר, ומכיוון שבעלי טס אתמול לחו"ל ולקח איתו את כל התוספים, לא אוכל להגיד לך בוודאות מה הם. ממה שאני זוכרת : אבץ ויטמין E L-ארגינין ועוד כמה וכמה, שכל מערכת הרביה של הגבר זקוקה להם.
ויש גם מה שלא מומלץ
הידעתן שאכיניציאה מזיקה לזרע? בעלי היה נוהג לקחת כמעט כל החורף אכיניציאה כנגד הנזלת, אבל בחורף שעבר קראנו שזה מזיק. ורדה

זה חדש לי. תודה על המידע!

ויש גם מה שלא מומלץ
הידעתן שאכיניציאה מזיקה לזרע? בעלי היה נוהג לקחת כמעט כל החורף אכיניציאה כנגד הנזלת, אבל בחורף שעבר קראנו שזה מזיק. ורדה
זה חדש לי. תודה על המידע!
יש לך מקור כתוב על כך?

הנה שוב הקישור למאמר על התוספים

כל הרשימה שמוממלצת במאמר
הנה שוב הקישור למאמר על התוספים
והויטמינים לשיפור פוריות הגבר. גרסה אחת באנגלית ושניה בעברית מאתר סולגאר.

וגם האיש שלי נוסע לחו"ל במוצ"ש

כל הרשימה שמוממלצת במאמר
ולי בכלל לא ברור איך אני מסתדרת

אםל2

New member
הכל עניין של הרגל, בנות....

ולי בכלל לא ברור איך אני מסתדרת
הכל עניין של הרגל, בנות....
בעלי נוסע בממוצע כל 3 שבועות ל 3-4 ימים, כבר למעלה מ 5 שנים. כשהילדים היו קטנים זה באמת היה קשה, אבל עכשיו זה ממש חלק מהחיים וזהו. הילדים רגילים לזה שמדי פעם הוא נוסע לכמה ימים והם אפילו לא מספיקים להתגעגע... (והוא, לעומת זאת - כן מתגעגע אלינו). וביננו - זה ממש לא רע לזוגיות, התאווררות קצרה כזו מדי פעם.....

לימי5

New member
מצטרפת לאיחולים מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ליעל ומיכל

מצטרפת לאיחולים מזל טוב

מזל טוב ליעל ומיכל ../images/Emo151.gif

מזל טוב ליעל ומיכל

תמי, איך את מסתדרת לבד עם התאומות? הן כבר גדולות, אבל אני מניחה שזה לא קל לבד עם שתי בנות. אני יודעת שכשבעלי יוצא למילואים ממש קשה לי עם ענבל (טוב, היא קטנטונת) ושתי כלבות, אבל מצד שני אני לא מרגישה לבד כמו שהייתי לפני שהיה לי אותם. רחל

hillawr

New member
מזל טוב ויומולדת שמח ../images/Emo65.gif

מזל טוב ויומולדת שמח

../images/Emo140.gif תודה תודה על כל האיחולים

תודה תודה על כל האיחולים
אתן בהחלט מחממות לי את הלב. ותשובה לרחל, איך מסתדרים? אז הן באמת כבר גדולות ומבינות , כך שזה לא נורא כל כך, מה שקשה זה לישון לבד, ואתמול כשהוא נסע ממש התבאסתי, אז בניגוד למינהגי לקחתי את יעל ומיכל לישון איתי ביחד במיטה, ואז לא היה לי כל כך קר ולבד, אבל מצד שני לא ישנתי כל כך טוב כי היה צפוף והן זזות המון. אז אני חושבת שהלילה אשן לבד. נו, שאלה יהיו הצרות שלי . ולורדה תודה על ההזהרה לגבי האכיניצאה,למזלנו בעלי מזמן לא לקח את זה, למרות שהיתה תקופה ארוכה שכן.

גם אני לא נעלמתי ../images/Emo121.gif

הי תמי, גם את נעלמת....
גם אני לא נעלמתי

לעומת זאת, התחלתי ללמוד וכרגע אני ממש הרוסה מעייפות
זהו טבעו של הפורום שלנו. הוא לא גדול, הוא אינטימי, ויש ימים יותר פעילים ויש ימים שפחות. ואם כבר באופי הפורום עסקינן, חשבתי שיש מקום שאביע את דעתי. מעולם לא היתה כוונה שהפורום הזה יחליף את פורום פוריות, שתמיד יהיה פעיל ושוקק יותר, מטבעו. כשהקמנו לעצמנו את הפינה הזו, התכוונו בעצם ליצור לנו, ההורים, חדר משלנו שבו נוכל להעלות את אותם הנושאים שקשורים ספציפית בבעיות הפוריות שלנו מהזווית של היותנו כבר הורים. הנושאים הללו תמיד היו מחוץ לתחום בפורופ פוריות, וחשנו צורך במקום שבו מותר לדבר על ילדינו חופשי חופשי. בדרך נוצרה כאן, לתחושתי לפחות, קהילה נעימה ותומכת, שבה עולים גם נושאים שלא קשורים דווקא ישירות להורות שלנו, וזה יופי. יחד עם זאת, בשאלות שדורשות נפח של מגיבים, אני תמיד ממליצה לשאול גם אצל השכנים. אשמח לשמוע דעות נוספות והאם לדעתכן יש מקום לעשות פעולות להגברת הפעילות כאן, כמו שאלות סקר, נושא שבועי, ואם יש עוד רעיונות - יבורכו. בכנות, עד עכשיו לא חשתי צורך בשכאלו, אבל כאמור, אני מאוד פתוחה להערות וכל דעה היא מאוד WELCOME!

קייצית

New member
../images/Emo73.gifמישהו רודף אחרינו ? אני בעד

גם אני לא נעלמתי

זהו טבעו של הפורום שלנו. הוא לא גדול, הוא אינטימי, ויש ימים יותר פעילים ויש ימים שפחות. ואם כבר באופי הפורום עסקינן, חשבתי שיש מקום שאביע את דעתי. מעולם לא היתה כוונה שהפורום הזה יחליף את פורום פוריות, שתמיד יהיה פעיל ושוקק יותר, מטבעו. כשהקמנו לעצמנו את הפינה הזו, התכוונו בעצם ליצור לנו, ההורים, חדר משלנו שבו נוכל להעלות את אותם הנושאים שקשורים ספציפית בבעיות הפוריות שלנו מהזווית של היותנו כבר הורים. הנושאים הללו תמיד היו מחוץ לתחום בפורופ פוריות, וחשנו צורך במקום שבו מותר לדבר על ילדינו חופשי חופשי. בדרך נוצרה כאן, לתחושתי לפחות, קהילה נעימה ותומכת, שבה עולים גם נושאים שלא קשורים דווקא ישירות להורות שלנו, וזה יופי. יחד עם זאת, בשאלות שדורשות נפח של מגיבים, אני תמיד ממליצה לשאול גם אצל השכנים. אשמח לשמוע דעות נוספות והאם לדעתכן יש מקום לעשות פעולות להגברת הפעילות כאן, כמו שאלות סקר, נושא שבועי, ואם יש עוד רעיונות - יבורכו. בכנות, עד עכשיו לא חשתי צורך בשכאלו, אבל כאמור, אני מאוד פתוחה להערות וכל דעה היא מאוד WELCOME!
מישהו רודף אחרינו ? אני בעד
שהפורום הזה ימשיך להתנהל בדיוק כפי שהוא, וזה נכון ונעים לחשוב (עבורי לפחות) שאנחנו מרכיבים כאן חדר נוסף פרטי משלנו בנוסף לפורום פוריות הענק. אני לא חושבת שיש צורך בתמריצים או באילוצים מה שצריך לקרות כאן יקרה, ומה שהיה עד כה היה די בסדר, בשבילי זה המקום לדבר על ההורות, על הבן שלי ועל כל אלה בצל טיפולי הפוריות (שכרגע לא כל כך קיימים עבורי ולכן אני פחות כאן). אין לדעתי שום צורך להתחרות בפורומים שוקקים אחרים, לא לשם כך הוקמנו. קייצית

בעד הפורום ועוד איך!

גם אני לא נעלמתי

בעד הפורום ועוד איך!
נכון, שהפורום הזה פחות "פעיל" ו"מהיר" אבל הוא פינה נהדרת בשבילי,לפחות. אני מודה -ולא מתביישת בזה - שבשאלות ובעניינים הנוגעים לתהליך עצמו- אני פונה ל"פוריות", אבל בכל מה שקשור עם ההורות - זה גאוני שהוקם פה פורום כזה! בהתחלה,כשידעתי רק על "פוריות" לא העזתי לכתוב שם, ובקושי לקרוא. הרגשתי מעין "אשמה" על שני הילדים המקסימים שלי - וכאילו, מה אני עוד רוצה... ואז, גיליתי אתכן ומי שתחפש תמצא איזה שבחים ותודות חלקתי לכן, על עצם הרעיון להקים לנו פה פינה. אז, אני מצטערת שאולי לא הגבתי פה מספיק, אבל אני כל יום נכנסת וקוראת כל מה שיש פה, ומרגישה חלק. לכבוד פורום פוריות - אפילו החלפתי שם והורדתי את א וב החמודים מהשם שלי - אני חושבת שכך יותר נכון.(לא שאני מסתירה את קיומם אם זה עולה בהקשר כלשהו) ו- ורדה, תאמיני או לא אבל ממש דאגתי לך כשלא הופעת פה מלא זמן! לא צריך סקרים וכו', צריך אולי אומץ לפתוח נושאים לדיון (ואני עשיתי זאת בעבר וקיבלתי תשובות מגוונות) לילה טוב לכם ...תודה שהגעתם עד הלום...(איזה ארוך יצא לי...כנראה השעה...)

זה באמת נורא כיף שיש את הפורום הזה!

בעד הפורום ועוד איך!
נכון, שהפורום הזה פחות "פעיל" ו"מהיר" אבל הוא פינה נהדרת בשבילי,לפחות. אני מודה -ולא מתביישת בזה - שבשאלות ובעניינים הנוגעים לתהליך עצמו- אני פונה ל"פוריות", אבל בכל מה שקשור עם ההורות - זה גאוני שהוקם פה פורום כזה! בהתחלה,כשידעתי רק על "פוריות" לא העזתי לכתוב שם, ובקושי לקרוא. הרגשתי מעין "אשמה" על שני הילדים המקסימים שלי - וכאילו, מה אני עוד רוצה... ואז, גיליתי אתכן ומי שתחפש תמצא איזה שבחים ותודות חלקתי לכן, על עצם הרעיון להקים לנו פה פינה. אז, אני מצטערת שאולי לא הגבתי פה מספיק, אבל אני כל יום נכנסת וקוראת כל מה שיש פה, ומרגישה חלק. לכבוד פורום פוריות - אפילו החלפתי שם והורדתי את א וב החמודים מהשם שלי - אני חושבת שכך יותר נכון.(לא שאני מסתירה את קיומם אם זה עולה בהקשר כלשהו) ו- ורדה, תאמיני או לא אבל ממש דאגתי לך כשלא הופעת פה מלא זמן! לא צריך סקרים וכו', צריך אולי אומץ לפתוח נושאים לדיון (ואני עשיתי זאת בעבר וקיבלתי תשובות מגוונות) לילה טוב לכם ...תודה שהגעתם עד הלום...(איזה ארוך יצא לי...כנראה השעה...)
זה באמת נורא כיף שיש את הפורום הזה!
אני עברתי את כל הפורומים כאן, החל מפוריות בעודו בIOL, דרך הריון אחרי טיפולים, אח"כ הורים אחרי טיפולים ועכשיו כאן וכמובן ממשיכה בכל אלו, תמיד יש איזו שאלה או הערה שאני יכולה לתרום/ללמוד מהם. בפורום הזה אני מרגישה את הלגיטימציה המלאה להעלות את השאלות שקשורות בהתמודדות כאשר יש לי בבית עוד ילדה. אלו בדיוק הנושאים שנפלו בין הכסאות. הקושי בטיפולים עוד קיים, גם אם יש נחמה בבית והוכחה שזה אפשרי. וחוצמזה, האווירה שנוצרה כאן נהדרת. אני מרגישה שכל הנשים כאן מבינות מצד אחד את הקשיים של הטיפולים ומצד שני יודעות מה זה לגדל ילד וזה משפיע לפעמים על מערכת השיקולים הכוללת כשבאים להחליט החלטות לגבי הטיפול. לדוגמא כמה עוברים להחזיר. רחל

hillawr

New member
הפורום שלנו

גם אני לא נעלמתי

הפורום שלנו
הפורום הזה הוא הפינה הקטנה והתומכת עבורי. כאן יחשבו שזה ממש בסדר ונורמלי לרצות עוד ילדים בנוסף לבנותי המקסימות ולמרות התלאות שבדרך, יבינו את הצורך בהפסקות בין הטיפולים ואת ההתלבטויות המלוות על כל צעד ושעל ואת הקושי הקיים בתמרון בין בית,ילדים ועבודה (למי שיש...),ובכלל לפי הרגשתי בגלל שאנחנו קבוצה קטנה (אבל איכותית!) נוצרת פה גם מעין אינטימיות ולא רק תמיכה גורפת או העברת מידע "טכני". הילה של שירה ומאיה

מצב
הנושא נעול.
למעלה