קריאת השכמה לכל ה
ישנים

מצב
הנושא נעול.

lilushli

New member
גם אני בעד

קריאת השכמה לכל ה
ישנים
הפורום הזה ממש רדום בזמן האחרון, נגמרו כל השאלות, הקיטורים, העדכונים? כולן בהריון ????
(הלוואי !!!) סתם רציתי לדעת האם נשארתי כאן לבד . ואם כן, אשמח להיות זו " שמכבה את האור" ולהכריז רשמית שאין יותר צורך בפורום הזה !!!
גם אני בעד
להיות מצומצמות שכמותנו כאן יש לנו מקום משלנו מקום שהוא שלנו ודווקא אני כחדשה אך וותיקה בגלישה מעריכה את האינטימיות ואת ההיגיון שיש כאן היות וכבר הפכנו להיות הורים אך ואיזו זכות שנפלה בחלקנו כאן אנו יכולות לשתף לצחקק לעבור את הטיפולים קצת אחרת מהפעמים שעוד לפני שנולדו לנו האוצרות היקרים שלנו. אני בעד סקר שבועי או הכתרת מצליחת השבוע או שבוזת השבוע - אני רוצה את השבוזה לשבוע הזה אם כבר מחלקים כתרים חינם אז תנו לי זכות ראשונים ואולי גם עוד כל מיני רעיונות מרתקי מילים ואגדות. בכל אופן אני מסמלת
לפורום המקסים שלנו וברגע זה ממש אני פורשת לקפה עם עוגת גזר שאפיתי כי ככה התחשק לי וכששבוזים מותר לאפות ולאכול הכככככל נכון??? מימני לילושלי.

lilushli

New member
סליחה לא התכוונתי לפתו חדש אלא להתי

גם אני בעד
להיות מצומצמות שכמותנו כאן יש לנו מקום משלנו מקום שהוא שלנו ודווקא אני כחדשה אך וותיקה בגלישה מעריכה את האינטימיות ואת ההיגיון שיש כאן היות וכבר הפכנו להיות הורים אך ואיזו זכות שנפלה בחלקנו כאן אנו יכולות לשתף לצחקק לעבור את הטיפולים קצת אחרת מהפעמים שעוד לפני שנולדו לנו האוצרות היקרים שלנו. אני בעד סקר שבועי או הכתרת מצליחת השבוע או שבוזת השבוע - אני רוצה את השבוזה לשבוע הזה אם כבר מחלקים כתרים חינם אז תנו לי זכות ראשונים ואולי גם עוד כל מיני רעיונות מרתקי מילים ואגדות. בכל אופן אני מסמלת
לפורום המקסים שלנו וברגע זה ממש אני פורשת לקפה עם עוגת גזר שאפיתי כי ככה התחשק לי וכששבוזים מותר לאפות ולאכול הכככככל נכון??? מימני לילושלי.
סליחה לא התכוונתי לפתו חדש אלא להתי

קודם כל כשמכריזים על שבוזת השבוע

גם אני בעד
צריך להבהיר למה את מרגישה כך. מה קרה? ולגבי מה מותר ומה אסור כששבוזים, אשמח מאוד מאוד אם תוכלי לשלוח לי את המתכון שלך לעוגת גזר. איכשהו עוגת גזר נשמע כ"פשע" פחות נורא מעוגת שוקולד למשל.(ואני בדיאטה)

ריניני

New member
voila!

צריך להבהיר למה את מרגישה כך. מה קרה? ולגבי מה מותר ומה אסור כששבוזים, אשמח מאוד מאוד אם תוכלי לשלוח לי את המתכון שלך לעוגת גזר. איכשהו עוגת גזר נשמע כ"פשע" פחות נורא מעוגת שוקולד למשל.(ואני בדיאטה)
voila!
כבר התוודיתי שאני (עדיין) מציצה כאן לעיתים מזומנות, וכשיש לי מה להגיד - אומרת. לפני שבועיים עשינו (שירקי ואני) עוגת גזר נהדרת מהמתכון הזה. היא שפכה בזהירות את הסוכר לביצים, ואחר כך, בקצת פחות זהירות, את כל הקערה עם הביצים המוקצפות על השיש. גרררר!! בסוף הצלחנו לשקם את ההריסות, ובאמת יצאה אחלה עוגה. השתמשנו גם בסוכר חום ובקמח מלא, וככה הרווחנו עוד איזה בונוס למצפון (שלא מרגיש הכי בנוח עם עוגות). ויתרנו על האגוזים - לא מתאים לקטנים - ועל המוסקט שלא היה לנו, ויצאה בכל זאת מעולה, כך שנראה לי שהעוגה מסתגלת בקלות לשינויים בתבלון לפי המצאי בארונות. ובעניין "שבוזת השבוע" - לילוש, מקווה שהשבוע הבא יהיה ורוד בהרבה. אולי סופסוף תזרח לכולנו קצת שמש מעל הראש, והחיים יראו בהירים יותר. שולחת חיבוק חם מרחוק.

העין ה 3

New member
מצליחת השבוע

גם אני בעד
מצליחת השבוע
אני מתנדבת להיות מצליחת השבוע: קבעתי תור לרופא!!! להזכירכן, ב- 5.1 קיבלתי תשובה שלילית ואמרתי שאין לי כח ו/או רצון להמשיך טיפולים. אולי יתמזל מזלי ובפגישה אבשר לו על ההריון הספונטני... כמובן שאם עוד נשמע השבוע הודעה על הריון אני מפנה לה ברצון את התואר... ורדה

ואת מוכתרת כ"מצליחת השבוע" ../images/Emo47.gif

מצליחת השבוע
אני מתנדבת להיות מצליחת השבוע: קבעתי תור לרופא!!! להזכירכן, ב- 5.1 קיבלתי תשובה שלילית ואמרתי שאין לי כח ו/או רצון להמשיך טיפולים. אולי יתמזל מזלי ובפגישה אבשר לו על ההריון הספונטני... כמובן שאם עוד נשמע השבוע הודעה על הריון אני מפנה לה ברצון את התואר... ורדה
ואת מוכתרת כ"מצליחת השבוע"

למרות שאנחנו עוד מחכות לשמוע סופית על החיובי מ-PO2
איזה יופי שקבעת תור! מסתבר שאנחנו מצליחות לפעמים לצבור כוחות מהר יותר ממה שחשבנו בתחילה. מתי התור? שיהיה המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!

הרי את מוכתרת ../images/Emo47.gif כ"שבוזת השבוע"

גם אני בעד
הרי את מוכתרת
כ"שבוזת השבוע"
ורק על פי עדותך, כי לא ציינת מה השביז אותך (ואת ממש לא חייבת. אנחנו מאמינות לך). מקווה שה
עם עוגת הגזר החמה מהתנור
(אין אייקון של עוגה...)עזרו במקצת לנחם, למרות שאני כבר למדתי (ותמיד מחדש שוכחת) שאוכל תמיד נראה מראש כנחמה האולטימטיבית אבל בסוף מתגלה כמשביז בגלל רגשי האשמה.....
מקווה שהשביזות תעבור מהר וסוף השבוע יתרום לשיפור מצב הרוח. הלוואי שהשבוע הבא יהיה טוב יותר!

lilushli

New member
מבטלת שביזות - נא לעיין בהודעה למעל

הרי את מוכתרת
כ"שבוזת השבוע"
ורק על פי עדותך, כי לא ציינת מה השביז אותך (ואת ממש לא חייבת. אנחנו מאמינות לך). מקווה שה
עם עוגת הגזר החמה מהתנור
(אין אייקון של עוגה...)עזרו במקצת לנחם, למרות שאני כבר למדתי (ותמיד מחדש שוכחת) שאוכל תמיד נראה מראש כנחמה האולטימטיבית אבל בסוף מתגלה כמשביז בגלל רגשי האשמה.....
מקווה שהשביזות תעבור מהר וסוף השבוע יתרום לשיפור מצב הרוח. הלוואי שהשבוע הבא יהיה טוב יותר!
מבטלת שביזות - נא לעיין בהודעה למעל

העין ה 3

New member
גם אני אוהבת את הפורום

קריאת השכמה לכל ה
ישנים
הפורום הזה ממש רדום בזמן האחרון, נגמרו כל השאלות, הקיטורים, העדכונים? כולן בהריון ????
(הלוואי !!!) סתם רציתי לדעת האם נשארתי כאן לבד . ואם כן, אשמח להיות זו " שמכבה את האור" ולהכריז רשמית שאין יותר צורך בפורום הזה !!!
גם אני אוהבת את הפורום
כשאני נכנסת לאינטרנט, זה הפורום הראשון שאני נכנסת לראות מה חדש ולמי אפשר לענות. דווקא בגלל זה כל כך חסר לי שפתאום לא היה כמעט כלום. גם אני בעד ליזום נושאים מיוחדים, סקרים וכו'. שמתם לב שמאז שהשאלה עלתה, הפורום התחיל להתעורר? ורדה

קייצית

New member
כנראה שמדי פעם ../images/Emo124.gif לא מזיק

גם אני אוהבת את הפורום
כשאני נכנסת לאינטרנט, זה הפורום הראשון שאני נכנסת לראות מה חדש ולמי אפשר לענות. דווקא בגלל זה כל כך חסר לי שפתאום לא היה כמעט כלום. גם אני בעד ליזום נושאים מיוחדים, סקרים וכו'. שמתם לב שמאז שהשאלה עלתה, הפורום התחיל להתעורר? ורדה
כנראה שמדי פעם
לא מזיק

נכון, לפעמים באמת צריך קצת ../images/Emo188.gif

גם אני אוהבת את הפורום
נכון, לפעמים באמת צריך קצת

כדי לעורר את העניינים.... תודה....

../images/Emo140.gifמזל טוב ליעל ומיכל

קריאת השכמה לכל ה
ישנים
מזל טוב ליעל ומיכל
לתמי המון מזל טוב והלוואי שבמהרה יהיה להם אח או אחות נוספים ודרך אגב מה קורה בפורום הזה, מזמן לא קיבלנו שום הודעה על הריון שתכניס קצת שמחה ותקווה לליבינו. בהצלחה לכולן וסוף שבוע נעים.

אםל2

New member
WOW איזה שרשור!!!

קריאת השכמה לכל ה
ישנים
WOW איזה שרשור!!!
בכל 6 החודשים שלי בפורום הזה לא נתקלתי בכזה שרשור ארוך, וכל ההודעות מאותו היום! נרשמת כאן התעוררות מבורכת... רק חסר לנו איזה הריון טוב להוסיף כאן קצת פלפל
....

מצב
הנושא נעול.
למעלה