זה אחת הסיבות התחלתי את השירשור
W werty3 New member 22/5/05 #42 תעזור לי בבקשה עם יש לך את הסרט של אינויאשה (אחד מהסרטים)אז בבקשה אתה חייב להביא לי האימייל שלי הוא: [email protected] ותודה מראש werty
תעזור לי בבקשה עם יש לך את הסרט של אינויאשה (אחד מהסרטים)אז בבקשה אתה חייב להביא לי האימייל שלי הוא: [email protected] ותודה מראש werty
N nomadbl New member 22/5/05 #43 זה אסור ובכלל אין לי בכל מקרה. ולמה שאני יתעניין בסרטים כלכך? הם סתם עוד סרט שעשו לסחוט קצת כסף (אני אוהב את המקור של טקהשי)
זה אסור ובכלל אין לי בכל מקרה. ולמה שאני יתעניין בסרטים כלכך? הם סתם עוד סרט שעשו לסחוט קצת כסף (אני אוהב את המקור של טקהשי)
W werty3 New member 22/5/05 #46 למה אסור להוריד סרט למחשב??? מזה פה מישטר הסרטים שאסור להוריד סרט למחשב? יש לי מלאה סרטים במחשב ואף אחד לא אמר לי כלום....
למה אסור להוריד סרט למחשב??? מזה פה מישטר הסרטים שאסור להוריד סרט למחשב? יש לי מלאה סרטים במחשב ואף אחד לא אמר לי כלום....
M Miss Naama New member 22/5/05 #47 ../images/Emo48.gif זה לא חוקי ../images/Emo3.gif אבל שוש נו. הוא מתכוון שאסור גם לדבר על הורדות לא חוקיות בתפוז.
../images/Emo48.gif זה לא חוקי ../images/Emo3.gif אבל שוש נו. הוא מתכוון שאסור גם לדבר על הורדות לא חוקיות בתפוז.
W werty3 New member 22/5/05 #54 ויש לי גם את כל השירים של אינויאשה יש לי את כל השירים של אינויאשה (גם את השירים שעוד לא היו בסידרה בארץ) ואף אחד לא אמר לי כלום שהורדתי אותם ובעצם כאן באתר הביהולי אותם
ויש לי גם את כל השירים של אינויאשה יש לי את כל השירים של אינויאשה (גם את השירים שעוד לא היו בסידרה בארץ) ואף אחד לא אמר לי כלום שהורדתי אותם ובעצם כאן באתר הביהולי אותם
ס סוודר בסדר New member 22/5/05 #50 אני../images/Emo90.gifואני גאה בזה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
פ פינל New member 22/5/05 #52 הפסקתי לספור כמה בנות...../images/Emo90.gif אבל יש הרבה... בת-בת-בת-! אלא מה?