שרשור שאלות

Rihevenesims

New member
תגידו יד לי שאלה

אלה שרואים עכשיו את העונה ה-6 בישראל אתם יודעים מי תזכה העונה? איך זה שאתם לא יודעים מי תזכה זה לא הגיוני בטוח דיברו על זה פה בפורום. הפרק השני של העונה החדשה הגיע כבר ליוטיוב?

Manga136

New member
תשובות. ../images/Emo142.gif

1. בהחלט דיברו על הזוכה בפורום, אבל אלה שרואים בטלויזיה כרגע ולא רוצים להרוס לעצמם לא נכנסים להודעות שבהם מדברים על זה, שבכותרות שלהן תמיד יש את הסימן:
. 2. הפרק השני ישודר ברביעי (באמריקה) ויגיע ליוטיוב אחרי זה.

אולי לפני שאת רושמת דברים תשאלי??!?@

כי הרסת לי למשל שממש לא ידעתי מי הזוכה. פשוט הרסת בעעעע

בשרשור הפרק היומי גאונה אחת רשמה

בענק את הזוכה של העונה השישית אחרי שעונה שלמה אני לא יודע מי תזכה ובמתח. פשוט חוצפה

Black Jane

New member
באשר לזה...

כבר קרה כמה וכמה פעמים שהתפלקו ספויילרים בלי הסימן. במקרים כאלו אני משתדלת למחוק מיד את ההודעה, הפעם כשראיתי כבר הספיקו לקרוא את זה... אז סליחה
, אני באמת משתדלת שזה לא יקרה ושלא יפחדו לכתוב בפורום. חג שמח :)

הפרק הבא( לא ספוייילררר)

אחרי שהרסו לי את הזוכה של העונה ובגלל שאין לי כוח לחכות שבועיים עד לפרק הבא(כי מחר יש את הסיכום ביניים המעפן הזה) ראיתי את הפרק הבא ויש לי 2 דברים להגיד: דניאל- שיא השלמות טיירה- שיא השלמות בשיפוט. תמונות מדהימות, פרק סוף, והדחה לא מוצדקת ביייכללללללל :(((((((

אם מישו ישים לי את התמונה של דניאל מהפרק

הבא אני מה זה יודה לו.. תשימו אותה עם ספויילר אני חייב תתמונה הזאת שומר מסך שלי!! פשוט שלמות. תודה.

וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

התמונה הזאת נכנסת לרשימה המצומצמת שלי של התמונות הכי יפות בהיסטוריה של התחרות...!!! פשוט מושלמת הבחורה.

נכון?! :)

האמת שכל התמונות חזקות אבל זאת.. פשוט אלוהית! והיא עוד הייתה חולה רצח כשעשתה אותה !! אין היא הפכה לאחת התמונות הכי יפות בהיסטוריה..!

NP16

New member
הממ,גם אתה עשית כרגע סוג של ספוילר.

"הדחה לא מוצדקת ביייכלללללל:((". לפי איך שאני מכיר את ההודעות הקודמות שלך,זה לא משאיר הרבה אופציות. שיהיה.

Black Jane

New member
מקדימה תרופה למכה-היום לא ישודר הפרק השבועי..

אתם מוזמנים באותו הזמן ליהנות מתכנית בישול לחג (מה אני משווה בעצם, מה
)

NP16

New member
את מתכוונת מחר בטח../images/Emo10.gifואחרי זה לקט בטח:(

למעלה