• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

lide

New member
../images/Emo12.gif

ביום שישי האחרון קניתי dvd של רדיוהד ´Meeting People is Easy´ אני חשבתי שזה הופעה חיה, אבל במפתיעה זה היה סרט. באחד הקטעים בסרט הוא מנגן את LIFE IN A GLASS HOUSE, הפכתי את העטיפה ורשום שהסרט יצא בשנת 98. וכמו כל אחד שאוהב את השיר הזה קצת התרגשתי לשמוע אותו מנגן את זה על הקוסטית. אני לא יודע כמה ממכם ראו את הסרט, אבל יש עריכה ממש מושקעת. זה הכל.

man-o-war

New member
סיבוב ההופעות של אוקיי קומפ.

אבל את ההופעות עצמם לא רואים הרבה. הסרט יותר מתעסק בכל מה שהיה מסביב, כל ההמולה התקשורתית וכ"ו.

polyethylene

New member
זה סרט סרט ../images/Emo70.gif

עם במאי שהם לקחו איתם לסיבוב ההופעות שיתעד את מהלך הסיבוב ואת מה שהם עוברים. לדעתי זה סרט גדול (ברמה התיעודית שלו), כמות הלחץ שמופעל עליהם שם הוא בלתי יאומן, וזה מדהים אותי כל פעם מחדש איך הם שרדו אחרי אוקיי קומפיוטר ולא התאשפזו, זה אומר הרבה עליהם בתור אנשים. קבל לינק וקבל עוד אחד פולי
הולכת לצרוב את תכולת המחשב שלה (הו, כמה מרגש...)

תעודי

הצלחתי להבין מה הם אומרים רק בפעם השלישית בערך :)
יזהר אשדות- ליבי לעולם לא נרדם

In Limbo

New member
../images/Emo88.gif כמה עלה?

תמיד רציתי לקנות את הDVD הזה (עוד כשהוא היה בקלטת וידאו) אבל תמיד הוא עלה איזה 80 שקל או אפילו יותר וזה היה נראה לי מוגזם בשביל קלטת וידאו... יש בכלל הופעה של רדיוהד בDVD בישראל? רעות.

lide

New member
80 ש"ח אתה בטוח?!?

כי אני הוצאתי על זה 140 ש"ח וזה לא היה נראה לי מוגזם.

In Limbo

New member
ERRRR ../images/Emo46.gif

קודם כל אני בת.... התכוונתי 80 שקל על הקלטת וידיאו. ראיתי את הדוידי ב120 שקל בבלוקבאסטר

יש תרגום?

כי אם אין, או לפחות כתוביות, חבל על הזמן. ראיתי את הסרט הזה ולא הבנתי מילה ממה שהם אמרו.

כן זה בעיה

פעם ראיתי את הסוף של הסרט בביפ והם דיברו נורא מעוות, לא הבנתי מילה, מזל שהיה אז תרגום אבל חבל שזה היה כבר הסוף. גם פעם הקרינו את זה בסינמטק בת"א ופיספסתי את זה, אני עדיין בודק שם כל כמה זמן אם יקרינו את זה שוב, אולי כדאי לכתוב להם בקשה. np - camel - six ate איזה משחק מילים חמוד... שיר טוב

שמו בביפ?

איך?! תמיד חשבתי שלעולם לא ישימו משהו שקשור ברדיוהד בערוצים כאלה
כנסיית השכל- ואת מתפשטת

Major Thom

New member
שמים שם את מיטינג

בגירסה מקוצרת ואיזו הופעה חיה בכל יומשואה-יומזיכרון-יומרבין. כןכן, רדיוהד זה מדכא מספיק בשביל כאלה, לדעתם. אני אףפעם לא ראיתי. אין לי דיגיטל
מייג´ור, במיני-קאמבק אחרי שהיא הגיעה למסקנה שהשם שלה לא מרוח פה כמו שהוא היה פעם.
mazzy star - fade into you

Esmena

New member
בערוצים כאלה-את מיתכוונת לזה שהוא

ערוץ הצחוק,או למשהו אחר? כי בכל מיקרה אחר, ביפ הוא ערוץ עם אורנטצייה אלטרנטיבית משהו, שנולד כזכור כערוץ צעירים מלא בהופעות, כולל ההופעה ההיא ששודרה בערב תישעה באב בצמוד לטו מיט פיפל איז איזי. בלי להיכנס למישבצת הפולנייה הצדקנית, מחלחל אותי שזה מה שהם מראים בערבים כאלה
וחוצמזה, (כמו שגיליתי בעזרת יונתן ושרה), הם משדרים כל לילה אחרי תום יורק שידוריהם בלופ את המנגינה של מורנינג בל קיד איי, ובלי קשר, אתמול תפסתי שם את הפרק בסאות´פארק עם רדיוהד:) NP- MAZZY STAR- TASTE OF BLOOD

אוי, זה פרק גדול!

זה היה פשוט, כל כך חולני ומצחיק! וגם איך שציירו שם את רדיוהד, ועשו את המבטאים. -who are you? -we´re that band, radiohead. גדול

polyethylene

New member
יש לי הרגשה שזה באמת הם בפרק

מדובבים את עצמם. נראה לי שגם קראתי את זה איפה שהוא. אבדוק שוב. מה שכן - פרק ענק, יש לי אותו על המחשב, כשבא לי לצחוק קצת אני שמה אותו (הודות למר לוינסון).
רוקפור - כל כיוון
פולי

Idioteque

New member
למה לא?

בסימפסונס כל הזמן אנשים אמיתיים התארחו. ואם הם לא הסכימו, היו מתבדחים על חשבונם... וואו כשחושבים על זה ביפ הפך להיות ממש ערוץ מוצלח! יש שם פלטפוס וסמפסונס וסאות פארק כל יום. ואם הם אוהבים רדיוהד, הם לא יכולים להיות ממש רעים, לא?

למעלה