• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך
מעניין

בסאות´פארק הם תמיד רושמים הופעת אורח של מישהו, למרות שהוא בכלל לא מתארח. פעם הם רשמו את ג´ורג´ קלוני בתפקיד הכלב, ולא נראה לי שהוא באמת בא ליבב למיקרופון. מצד שני, אי אפשר להתווכח עם העובדות. אמנם זה לא לינק רשמי של סאות´פארק (או של רדיוהד). ונראה לי תמוה איך רדיוהד דובבו את עצמם כך שכן יבינו מה הם אומרים, בניגוד לבדרך כלל, שלא מבינים שום כלום.

man-o-war

New member
אז הנה

אחרי חיפושים ארוכים מצאתי את זה באתר רשמי של סאות´פארק. תסתכל בפרק הראשון בעונה החמישית, אפשר אפילו להוריד קטע סאונד מהתוכנית, אאל"ט. הסר ספק מלבך!
Marillion - Lord of the Rings

אה

זה רק מאשר את החששות שלי! תלחץ על radiohead as radiohead ותראה שגם כתבו את ג´ורג´ קלוני בתור הכלב...

man-o-war

New member
אםםם

אני באמת חושב שג´ורג´ קלוני היה שם בתור כלב. אנשים אוהבים להתארח שם.

man in heaven

New member
ג´ורג´ קלוני אכן התארח שם בתור כלב

וג´רי סיינפלד למשל התארח שם בתור תרנגולת הודו מספר 4
נשמע מוזר, אבל אמיתי....

או

שהיוצרים של סאות´פארק פשוט רושמים מה שבא להם בכתוביות של מי שמתארח אצלם. אבל מצד שני, יכול להיות שהם היו צפויים לתביעה משפטית רצינית על פעולות שכאלו, אז אולי הבלתי אפשרי אכן אפשרי, כשמדובר בכסף.

n0nick

New member
נו

היה בזמנו סיפור גדול, ארגוני השחקנים הגדולים בארה"ב החליטו להחרים את הסדרה בגלל התכנים האלימים ובלה בלה, והם מסרו לכל השחקנים שלהם להחרים את הסדרה.. זה היה אחרי תקופה שהמון סלבס דיבבו שם.

Superunknown1

New member
אני הייתי על הרצפה כש..

קרטמן והשני הציצו לבית של המעריץ מהשיחים (אני לא טוב בשמות
), והוא שאל את קרטמן מי אלו רדיוהד, אז קרטמן אמר: "yo know, those who sing: ´im a creep, im a.." והוא עשה את זה עם העיוותים של ת´ום, וקול מצחיק כזה. פרק מעולה.

man-o-war

New member
וגם

יש להם כל יום ב 1 או ב 12 בצהריים את אלטרנטור, רצועת קליפים אלטרנטיבים. נחמד מאוד.

Better Man

New member
כן, פעם זה היה בביפ

שהוא היה ערוץ אלטרנטיבי ומגניב, היום הוא סתם עוד ערוץ לילדי MTV.

Fish in the sea

New member
../images/Emo32.gif לגביי כינוייך החדש

better man זה לא רק פרל ג´ם. לרובי וויליאמס גם יש שיר כזה,והאמת,שיר ממש נחמד. הוא סיפר שהוא חשב על ג´ון לנון,ומילות השיר פשוט נשפכו על הדף. הדבר המוזר הוא,שגם ליאם גלאגר,שכידוע לכולם הוא ורובי לא בדיוק חברים (ד"ש לניקול) גם כתב שיר בעל אותו שם זמן קצר מאוד אחרי רובי,והשיר אפילו זכה להיות שיר הסיום בדיסק האחרון של אואזיס.בשיר זה,אגב,ליאם נשמע ג´ון לנוני מתמיד.ממש חיכוי. אני מרגיש שיש פה איזה משהו,אבל לא מצליח להבין מה. חסר לי חלק בפאזל.

../images/Emo32.gif mad fer it

ראית את הקליפ ל-songbird? כן כן, הוא עומד לצאת כסינגל. הקליפ לא מושקע, די מחפיר אפילו. כל מה שרואים זה את ליאם בפארק פסטורלי משהו, עם כלב שמתרוצץ ברקע, ועם מי שנראית כמו ניקול (לא נראה לי שאפילו פעם אחת יש קלוז-אפ על הפנים שלה). נו שוין, לפחות השיר טוב. ולגבי better man, לדעתי זה שיר פשוט מצויין, שנשמע הרבה יותר טוב בהופעות. הם מנגנים אותו בצורה קצת שונה, הוא יותר ארוך ועם דגש על התיפוף. יש גם הקדמה שונה. צריך לשמוע אותו כדי להבין. בכל אופן, גם הגירסה שבאלבום לא רעה בכלל, ללא ספק אחד השירים היותר טובים באלבום, וזה אומר משהו אם השירים שליאם כתב מוצלחים יותר מרוב השירים של נואל. לגבי רובי, אני מחכה שהוא יוציא מתישהו אוסף אולטימטיבי. הוא לא הצליח להוציא עד היום ולו אלבום אחד ששומר על רמה אחידה לכל אורכו.

Fish in the sea

New member
עוד קצת ../images/Emo32.gif

מצטער,אני מודע לעניין שזה לא פורום אואזיס. רק רציתי להוסיף שsongbird הוא השיר האהוב עליי באלבום ושזה מאוד משמח שהוא יוצא כסינגל.התפלאתי שהם לא עושים אותו בהופעות. אז יש לנו כבר את סונגבירד ובטר מאן,שאת שניהם ליאם כתב. השיר השלישי שהוא תרם לאלבום-born on a diffrent cloud,הוא אולי השיר השני הכי טוב באלבום.מה זה אומר על אואזיס? שאולי באמת הגיע הזמן לפרק את החבילה.הכתיבה של נואל ירדה פלאים,ומה שנשאר פשוט לא מספיק טוב. די.זה כבר לא נעים.נוסבאום,בוא נפתח יחדיו פורום אואזיס.
placebo-hang on your iq

Superunknown1

New member
ספיקינג אוף רובי וויליאמס...

השיר המדובר בהחלט שיר טוב. אני אמליץ פה על אלבומו הראשון כזמר יחיד, לאחר פרישתו מתייק דאת´, life trou a lens. אלבום אלטרנטיבי למדיי, כוול בתוכו את הלהיטים: angel let me entrtain you (אני בטוח שלא כתבתי את זה נכון..) lazy days ועוד כמה שירים, גם הם טובים לא פחות. מומלץ, ממליץ, המלצתי.

n0nick

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif "מומלץ, ממליץ, המלצתי"

אמאלה, גרמת לי לפלאשבקים לשיעורי היסטוריה/אזרחות, המורה נכנס... "בוקר טוב, שבו, ישבתם".
DJ Shadow - The Private Press

Fish in the sea

New member
כן,אבל זה שיר אחר בכלל.

יש better man,יש getting better שהוא של הביטלס בכלל,ויש את השילוב של שניהם-it´s getting better man. אואזיס אף פעם לא התאפיינו בשמות מקוריים לשירים.

lide

New member
בלי שום קשר ...

אתם ידעתם שתום בחור מאוד מצחיק.

למעלה