מפסיקים לעשן ב
אנשים

SMLM

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo42.gifקישור תקין../images/Emo36.gif

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifהאמת? אחלה רעיון...

אבל למיטב זיכרוני, עשו אותו כבר וזה לא ממש עזר|: למרות שתמיד אפשר לנסות שוב

SMLM

New member
../images/Emo42.gif מי אמר שזה לא עזר?

אבל כמו שכבר אמרתי אני אעשה את זה כבר לבדי. חשבתי שיהיה קצת יותר שיתוף פעולה אבל כנראה שטעיתי...

butbut

New member
../images/Emo126.gifתיראי ברור לך שאנחנו כבר ניסינו את זה

פעם לא? XD אמ...אנחנו די מודעות למצב הזה שמקפליי מכירים מה זה "ישראל" אבל לא מודעים למיקום שלה על המפה- ועצם זה שאנחנו לא ממש אחוז משפיע מקרב המעריצים.. וכנראה שזה יישאר ככה די הרבה זמן..אז אין מה לעשות. כאילו אנחנו אולי לא עושים מספיק רעש- אבל כמה אנחנו יכולים? זה די..מייאש.

sweet shir

New member
אם הם לא בורים לחלוטין (ואני מקווה שהם לא) הם

יודעים על ישראל. לאוו דווקא דברים טובים, אבל יודעים. רק אדיוט בור שלא פתח עיתון בעשור האחרון לא ידע איפה ישראל. (הרי הדבר שמביא ל"פרסום" שלנו הוא המיקום הבעייתי...)

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהאמת שכבר עשינו את זה בפורום, וגם עם

הסיגנים אבל אני לא יודעת זה לא ממש עבד... ננסה לשלוח יותר

SMLM

New member
../images/Emo42.gifזה הקטע...

שאין עבד או לא עבד... אי אפשר לדעת אם אז ששלחתן זה לא עבד. לדעתי צריך לשלוח להם את הסיגנים (תודה על ההגדרה XD) בכדי להעלות את המודעות שיש מעריצים גם פה... ובמקרה הכי טוב זה כדי שהם יכללו אותנו גם באירופה טור.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifח כן התכוונתי שזה לא עבד מבחינת

ההתמדה וזה.. וסיגנים זה לא זה, סיגנים זה כשמלא אנשים מצטלמים עם שלטים שכתוב עליבהם מקפליי קאם טו יזראל ושולחים להם, שלחנו להם וידאו לחרות של GH עם הסיגנים..

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifבוט/מיקי נכון אתמול

שהשתגעתם עם התמונות של דני אמרתן שאולי תעשו שרשור היום? אז בא לכן לעשות אחד כי אני ממש צריכה תמונות של דני (יש לי רק 78).XDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח סבבה לקראת הערב "נשתגע" שובXDDD

אךך זה היה קורע=] יש לי 900[ובטוח יותר מזה] תמונות של דני! זה פשוט \מטורף הדבר הזה XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלי יש 1254 חהחה

וכמובן שאני שומרת רק תמונות יפות וגם כאלה שמצחיקות חחח אבל יש לי עוד של דני בתיקיה אחרת בכלל שביחד זה בטח מלא חחח אני לא חושבת שנוכל להשתגע שוב היום XDD אני חורשת להסיטוריה ובאתי לראות מה חדש בפורום אני מכורה לפורום הזה XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifשניצל!!XD אני עושה עבודה בספרות וגם אני

באתי לבדוק מה חדש. חחח יש לי יותר מ-1000.. פשוט בגלל ה-35 פירמוטים שהיו לי בחודשיים האלו. האלצתי לשים הכול בגיבוי, ובאתרים.. ככה שיצא שעל המחשב יש לי רק 900..><"[מתוך הגיבוי]. XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהוו הבנתי, טוב סיימתי לבדוק מה חדש

אז אני עפה לחרוש את מוחי ואת עיניי נשבעת ל בא לי להתאבד מרוב כל החומר שיש לי!! [
] והכל על השואה, כאילו שלא שמעתי מספיק
אכבל אני מיכל, חייבת לאהוב היסטוריה, ואני באמת אוהבת חחח אז מה לעשות.. לפעמים שקשה לי ללמוד אני עושה כאילו יש מישהו איתי בחדר ומדברת לעצמי[אליו] XDDDD ובמקרה הזה זה דני, אני מלמדת אותו על השואה
איזה חמוד הוא באלוהים XDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDלמה לא הזהרת אותי מראששששש?? XDDDD בדיוק שתיתי פתאום אני קוראת את הקטע "ובמקרה הזה זה דני, אני מלמדת אותו על השואה איזה חמוד הוא באלוהים " $%$#%$#%$#%#$%#$ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פתאום הכול נשפךך מרוב צחוקק את לא מבינה איך שזה נשמעעעXDDDDDDDDDDDDDDD אני מדמיינת אותך: "אז את המבין דני?...לא? לא הבנת? לא נורא- אני אוהבת אותך גם כשאתה טיפש".. פתאום אמא שלך: "מיכל, עם מי את מדברת?" XDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אני הורגת את עצמיXDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXDDDDD תראי זה הולך ככה:::

אני:" hey danny.." דני:" hey there, what are you doing.. you know we have a date.." *חיוך חמוד* אני: "yeah i know.. im sorry" *מדפדפת בדפים* "i have a test tomorrow and i gotta study" דני: "come on you kidding me? i really wanted to go" *מתיישב על המיטה* *אנחה* "so what is it about?" אני: "world war 2...you know" דני: "no i dont.." *עושה פרצוף דבילי* אני: "really? you sure? what about the השואה?" דני:" just a bit... can ya teach me?" *פרצוף שובב* אני:" if you want to... i can do more than that....." *חיוך* דני: "i am so ready for this.. i got a feeling it would be better than the date it self". אני:" i think so too. " *לוקח לי ת'דפים* "heyyy give it back!!" דני: "i dont wanna" *מוציא לשון* אני: "danny! youra such.. an,, idiot!" דני:" i know.. thank you thank you.." דני עושה לי: "tickle tickle tickle* אעאעאעאעאעאעאעאע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDD XDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

OMG!!! זה הויכוח הכי מצחיק!!!!!!שיצא לי!! לקרוא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אךךךךךךךךך XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..חחחחחחחח אני לא יכולה!!! XDDDDDDDDDDDDDDD היית צריכה להוסיף את החלק שהוא קצת יותר חרמן כי זה מה שנראה לי שהאוXD במיוחד כשאת אומרת לו : "i can do more than that" LOL

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחח

כי כי דני הוא מצחיק XDDDDDDD הוא מוסר ד"ש
טוב תשמעי הוא לוחץ עליי לבוא ללמד אותו אז... אהה רגע הוא רוצה להגיד משהו "Look! i dont know your name but you are interrupting me and mickey in our studying! you cant do that to people! anyway mickey told me to come now.. were having a bath
come to our showss!" XDDDDDDDDD *הפסקתי, הלכתי ללמוד...*

butbut

New member
../images/Emo126.gifi don't care!!!!!

XDD
LOL תהני איתו=] אני מקווה שיהיה לכם זמן איכות ביחד=]

למעלה