יום ראשון י'סטלניםםםם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח ברוריה תמרוקים שולט! DD:

אחת החנויות הטובות

TomiSh XD

New member
ואי מלא זמן לא הייתי פה ...

רק הייתי נכנסת שניה לראות מה חדש ויוצאת... \: אז חזרתי
טוב היה היום יום מצחיק.. פעם ראשונה שלא נרדמתי בשיעור הראשון .. D; ואז באתי לצאת ופתחתי את הדלת ונפל ג'וק ענק ואני דפקתי צרחה .. מזל שהוא לא נפל עליי בכלל הייתי מתה .. ואחרי השעה האחרונה .. הייתי עם חברות שלי , ואחת מהן היתווכחה איתי שמקפליי מאוסטרליה XD אז.. התקשרתי לסיוני והקופה הקטנה עזרה לי להשתיק אותה (אחרי שהיא עוד ניסתה לשכנע גם אותה שהם מאוסטרליה
) |דגש|והשאלה... את סיוני
(הבהרת את עצמך טוב מאוד
)

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifתומימיישן DDDDDDDDDDDD: ../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אימך קופה! יא בבון! XDDDDDDD את תבואי למפגש! ואני אראה אותך! ואני יאנוס אותך! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

TomiSh XD

New member
אבל למה לאנוס אותי יא גועל .. למה יש את נוש ?

XDDDDDDDD אני עדיין מחכה לתמונה שלו ... לראות אם הוא מספיק יפה בשבילך יא סקסי

TomiSh XD

New member
לא נורא אם היא אוהבת את זה... XDDD

שמעת שגם אבא שלו היה יפה פעם ?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifנכון שהוא כזה נושייייייי ../images/Emo99.gif

אני לא מטומטמת אני מציאותית.

just orr

New member
שרוני 3333333333>

לאב יה ביטצ'.
~חוזרת ללמוד למתמטיקה. טוב, אחרי האוס.~

just orr

New member
ועכשיו היום שלי ../images/Emo6.gif

בצפר- לא מעניין. אח"כ למדתי למתמטיקה עד הפסנתר. פסנתר. עוד מתמטיקה עד האוס. האוס. שוב מתמטיקה עד עכשיו. בעח.
ואת מי הייתי רוצה לפגוש... את כל הילדות החמודות והביטצ'יות. ^_^ סותר? לא ממש
חחחחחחח מזכיר לי את "מבולבלים? גם אנחנו" XD ~לאקשורה~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה33>

זה קורה הרבה היום, את כותבת משהו דפוק אבל חמוד ואני שולחת לך הודעה כזו. XD (הלסביות שלי משתחררת. אבל בעצם אני בכלל לא יכולה להיות לסבית, כי אין דבר כזה. אני סתם מחקה את ההומואים.
) ~קראת את הפוסט שלי על המרצה, כה? כי אם לא סתם יצאתי לא קשורהXDDD~

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ס'חמודה את
כן, מה, אין דבר כזה לסביות. יש רק הומואים. ורק כאלה שלא נשיים. הרי כולם אוהבים גברים. הם מושים!
חחחחחחחח333>

sweet shir

New member
בהרור, כי אם הם יסתפרו או יחליפו דורודוראנט

הכל יסתדר והם ירפאו!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אישה דפוקה באמאשלי.
333>

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifאני שונאת אסיפות הורים ואני שונאת את ה

מחנכת שלי
והיא שונאת אותי >< כל הפגישה היא רק אמרה כמה שאני לא בסדר בשיעורים >< ודווקא שתי המורות שחשבתי שירדו עליי הכי הרבה כתבו עליי הערכה טובה
והמורה לשל"ח ג"ג מחשבים (מהמחצית הקודמת) ועוד מישהו שחכנו כתוב לעיי הערכה
ויש לי 2 הפרעות בג"ג
חוצמזה באו אליי שתי חברות והיה לי תנועה, והמורה שלי מזה מסכנה
בעלה נפטר שבוע שעבר
והיא הייתה עצובה כל השיעור ורק בסוף קצת חייכה כי אני וחברה שלי התרסקנו אחת על השניה
וזהו
בקשר לשאלה: את כ-ו-ל-ם! אין מישהו מיוחד

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אווה אני אני D:

אוף אם היה לי כוח.. הייתי מעלה עכשיון למחשב ולפורום את עוגת הביסקווטים שלי :] [זאת עוגת שכבות ביסקוויט וקרם מזהה טעיים ובסוף למעלה יש עוד שכבה של קרם ומעל זה תותים D: ]. קיצור אז היום הביצפר שלי החליט שבאלו להתנהג כמו באוניברסטיה. אז בבוקר ישר על הבוקר הייתה לנו תפילת ראש חודש =\ אנא עראף... אחרי זה שתי מבחנים רצופים!!! וקשים><... ואחרי זה כלל להיום היו לנו הרצאות משעממוות תחת כולנו נרדמנו אחת על השנייה באודיטוריון [מה לעשות שהכיסאות יותר מדי נוחים
]. אבאאא נהיה לי עכשיו עכביש שהיא תלוי מהתיקרה קיצור התחלתי לצרוח כמו משוגעת [לא לצחוק אני מפחדת מיצורים קטנים ><] ואז אימא שלי באה בלחץ חשבה שמדובר באיזה מפלצת אבל אז היא ראתה את העכביש והוא כולו היה תלוי באוויר איממא..אבל אימא שלי אמרה שהוא מכביא מזל טוב וזה אות משמיים אנא עראף =\ אזש לא הרגנו אותו >< איממא=\.. אניוואי להיום אחרי הבציפר סתם עשיתי מלא שיעורים והלכתי להליכה עם חברה [היה ממש נחמד ^_^] וזהו :].. אה והחברה הכי טובה של אימא שלי בערך מגיל שש [הן עד היוםם היו החברו תהכי טוב ] ניפטרה היום
מסרטן...יהיה זיכרה ברוך
... איך המשפחה שלי הייתה עצובה
אה וגם לאבא שלי היה היום יומולדת D: .. אבל זה עיברי וכבר חגגנו בלועזי=\ ..

למעלה