pain is MY love

New member
../images/Emo120.gif

מעשנים? לא מעשנים? עישנתם והפסקתם? מעוניינים להתחיל לעשן? למעשנים בלבד- מהי הסגריה הכי הכי טובה שיכולה להיות? 1. הסיגריה עם הקפה 2. הסיגריה אחרי האוכל 3. הסיגריה עם האלכוהול 4. הסיגריה אחרי סקס. ללא מעשנים- מה הכי מגעיל אתם בעישון? 1. הריח 2. בנזק לבריאות 3. העשן 4. הפוזה שאו ברכה וסעו בשלום

pain is MY love

New member
לפני שאני נרדמת...

ילדה עונה לעצמה
אני מעשנת בין חצי קופסא לקופסא ביום (תלוי במצב הרוח) ומבחינתי כל הסיגריות שוות באותה מידה. במיוחד הסיגריות עם האלכוהול והקפה והסיגריות אחרי האוכל. אבל כמובן, כ-מ-ו-ב-ן שאין על הסיגריה אחרי הסקס... תנסו פעם תבינו במה מדובר

נועם m

New member
../images/Emo211.gif

לא מעשנת
הכי מגעיל: הריח. זו כנראה הסיבה שאני גם לא באמת אתחיל לעשן. לא אכפת לי כשהריח על אנשים אחרים, אבל אני שונאת כשלי יש ריח של סיגריות.

Paranoid Eyes

New member
עונה

מעשנים? כן למעשנים בלבד- מהי הסגריה הכי הכי טובה שיכולה להיות? 1. הסיגריה עם הקפה BEST! 2. הסיגריה אחרי האוכלBEST! 3. הסיגריה עם האלכוהולBEST! 4. הסיגריה אחרי סקס.

L y c a n

New member
לא מעשנים

למה לא? נזק, וסתם, לא רואה שימוש מיוחד בזה.. כאילו.. מה?

תשובותתת

מעשנים? כבר לא לא מעשנים? כן עישנתם והפסקתם? כן מעוניינים להתחיל לעשן? לא למעשנים בלבד- מהי הסגריה הכי הכי טובה שיכולה להיות? 1. הסיגריה עם הקפה 2. הסיגריה אחרי האוכל 3. הסיגריה עם האלכוהול 4. הסיגריה אחרי סקס. ------> ארבעת האפשרויות מעולות! ללא מעשנים- מה הכי מגעיל אתם בעישון? 1. הריח 2. בנזק לבריאות

Dark Muse

New member
תשובות

לא מעשן לא רוצה לעשן מה הכי מגעיל? כמעט הכל ביחד, אבל בעיקר מה שיותר כואב זה הנזק לבריאות.

עתודאית

New member
סיגריות

מעשנת בתקופות.. עישני קצת ואז יותר ואז הפסקתי ואז שוב.. כרגע לא מעשנת (פעם בכמה חודשים חוטאת בסיגריה
) הסיגריה הכי טובה ללא ספק היא הסיגריה עם האלכוהול.. מה שמגעיל בסיגריות זה הריח והעשן בעיקר.. זה שכשנכנסים לאיזה מקום אז תמיד מלא אנשים מעשנים וכולם מרגישים בתוך ענן עשן ואז יוצאים ומריחים כמו מאפרה..

ChilD SouL

New member
לא מעשנת.

ולא סובלת שמעשנים לידי. הכי מגעיל
ללא ספק הריח והעשן.

זכוכיות

New member
למען האמת, לא.

אני חולה... וזה מוזר כזה.... בכל פעם שאני מעשנת סיגריה החום שלי עולה והתשישות, הבחילות והסחרחורות מתגברים... אז פשוט נמנעתי, אין לי מושג כמה זמן זה הולך להימשך, הקטע עם הסיגריות, אבל נראה לי שזו הזדמנות טובה להפסיק :)

Paranoid Eyes

New member
מוכר לי

כשאני חולה אני לא מסוגלת לעשן, זה לא בא לי טוב בכלל. אז אני מנצלת את הימים האלה לניקיון גופני :) החלמה מהירה

זהירות חפירה../images/Emo18.gif

מעשנים? בסופ"שים בבית לא מעשנים? באמצע שבוע עישנתם והפסקתם? לא מעוניינים להתחיל לעשן? - למעשנים בלבד- מהי הסגריה הכי הכי טובה שיכולה להיות? 1. הסיגריה עם הקפה 2. הסיגריה אחרי האוכל 3. הסיגריה עם האלכוהול 4. הסיגריה אחרי סקס. אני לא מעשנת מספיק כדי לדעת. ללא מעשנים- מה הכי מגעיל אתם בעישון? 1. הריח 2. בנזק לבריאות 3. העשן 4. הפוזה אני מעשנת קצת, אבל הכי מגעיל אותי הריח. ממש. בגלל זה אני מעשנת בסופי שבוע, במקומות שגם ככה יש ריח של סיגריות וזה נדבק, אז אין לי בעיה לעשן. גם הפוזה זה משהו מגעיל. גם הנזק P: העשן דווקא סבבה!

Zoharrr

New member
לא מעשנת

לפעמים כשמשעמם לי אני לוקחת שאכטה ואז מעיפה את זה ממני כיום כלום לא מגעיל אותי. פעם הכל,ריח,עשן יכולתי להקיא מזה. ואז כולם התחילו לעשן, ואז יצאתי עם מעשן... :) והתרגלתי.

למעלה