eithancambridge

New member
לא מעשן, לא עישנתי ולא אעשן:)

מגעיל אותי, ואני לא מסוגל לצאת עם מישהי שמסריחה מריח סיגריות. בסוף עוד אני אברח ממנה אחרי הסקס, בשביל לא להריח את האיכסה הזה:) כל מה שכתבת מגעיל אותי חח אבל הכי נורא זה הסכנה לבריאות.

זכוכיות

New member
הוא בכלל גרופי של בריאות...

מהסוג שנורא דואג לעשות כושר ולשמור על תזונה אובר בריאה (רק מלראות מה הוא אוכל ואיך הכל מתוזמן אני נהיית חולה :)). הוא עד עכשיו בשוק מה"הפתעה" הזאת :)

d e m o sthenes

New member
תשובות...תשובות...תשובות.

מעשנים? רק עם בירה בסופי שבוע. למעשנים בלבד- מהי הסגריה הכי הכי טובה שיכולה להיות? 1. הסיגריה עם הקפה 2. הסיגריה אחרי האוכל 3. הסיגריה עם האלכוהול 4. הסיגריה אחרי סקס. לא יודע להגיד על כל האפשרויות כי אני מעשן רק עם בירה. ללא מעשנים- מה הכי מגעיל אתם בעישון? 1. הריח 2. בנזק לבריאות 3. העשן 4. הפוזה לא מפריע לי כל כך, למרות שהנזק למרות כן צורם לי באיזשהו מקום.

יום הפחתת עישון

אומנם עישנתי ביום הקדוש הזה, אבל פחות. סיגריה טובה? כל הארבע מתלבשות טוב. אבל אין כמו האיכסה של הבוקר עם הקפאין.

../images/Emo120.gif תשובות

מעשנים?
לא מעשנים? עישנתם והפסקתם? לא.. מעוניינים להתחיל לעשן? למעשנים בלבד- מהי הסגריה הכי הכי טובה שיכולה להיות? מרלברו אדום
1. הסיגריה עם הקפה? פרלמנט קצר רגיל
2. הסיגריה אחרי האוכל? כנ"ל 3. הסיגריה עם האלכוהול? כנ"ל 4. הסיגריה אחרי סקס.: מרלברו האדום יבוא טוב

mass

New member
פוף.

לא מעשן, לא עישנתי, ובטח שלא אעשן. הריח מגעיל והעשן מגעיל. בנוסף אני לא תופס מאנשים שפוגעים בעצמם במודע, אז יש לי די התרחקות מאנשים מעשנים. (בחורה שמעשנת לדוגמא נפסלת בלי מחשבה שניה )

הגיע הזמן שאני גם אשתתף

לא מעשנת אף פעם לא עישנתי (סיגריה רגילה- ואחרות- רק פעם אחת, הייתי באמסטרדם עם בחור אוסטרי אי אפשר להאשים אותי) לא מעוניינת בעע בעע בעע הכי מגעיל אותי בעישון הריח מכובן, הפוזה גם דבילית בעיניי והעשן והריח והריח בשיער ואיכס, כשזה מתערבב עם בושם של מישהו או יוצא לו מהפה בעעעעעעע

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מעשנת,לא התחלתי,יש בי איזה משהו שאומר לי להתחיל לעשן,אבל החוסר רצון יותר משפיע. ללא מעשנים- מה הכי מגעיל אתם בעישון? 1 הריח 2. בנזק לבריאות 3. העשן 4. הפוזה שאו ברכה וסעו בשלום

למעלה