מגעיל אותי, ואני לא מסוגל לצאת עם מישהי שמסריחה מריח סיגריות. בסוף עוד אני אברח ממנה אחרי הסקס, בשביל לא להריח את האיכסה הזה כל מה שכתבת מגעיל אותי חח אבל הכי נורא זה הסכנה לבריאות.
מעשנים? רק עם בירה בסופי שבוע. למעשנים בלבד- מהי הסגריה הכי הכי טובה שיכולה להיות? 1. הסיגריה עם הקפה 2. הסיגריה אחרי האוכל 3. הסיגריה עם האלכוהול 4. הסיגריה אחרי סקס. לא יודע להגיד על כל האפשרויות כי אני מעשן רק עם בירה. ללא מעשנים- מה הכי מגעיל אתם בעישון? 1. הריח 2. בנזק לבריאות 3. העשן 4. הפוזה לא מפריע לי כל כך, למרות שהנזק למרות כן צורם לי באיזשהו מקום.
לא מעשן, לא עישנתי, ובטח שלא אעשן. הריח מגעיל והעשן מגעיל. בנוסף אני לא תופס מאנשים שפוגעים בעצמם במודע, אז יש לי די התרחקות מאנשים מעשנים. (בחורה שמעשנת לדוגמא נפסלת בלי מחשבה שניה )
לא מעשנת אף פעם לא עישנתי (סיגריה רגילה- ואחרות- רק פעם אחת, הייתי באמסטרדם עם בחור אוסטרי אי אפשר להאשים אותי) לא מעוניינת בעע בעע בעע הכי מגעיל אותי בעישון הריח מכובן, הפוזה גם דבילית בעיניי והעשן והריח והריח בשיער ואיכס, כשזה מתערבב עם בושם של מישהו או יוצא לו מהפה בעעעעעעע
לא מעשנת,לא התחלתי,יש בי איזה משהו שאומר לי להתחיל לעשן,אבל החוסר רצון יותר משפיע. ללא מעשנים- מה הכי מגעיל אתם בעישון? 1 הריח 2. בנזק לבריאות 3. העשן 4. הפוזה שאו ברכה וסעו בשלום