איך עבר השבוע?

../images/Emo121.gifאיך עבר השבוע?../images/Emo141.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Burried Myself Alive|
A Box Full Of Sharp Objects
Listening
שיר השבוע לא של דה יוזד: Interlude של MCR כל אוריג'ן של מיוז כל האלבומים של TBS You Fight Me של BB להקת / אלבום השבוע: מיוז MCR קליפ השבוע: TIA
היה אתמול בM2 :) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא יודעת >< משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ת"א
ואמא. היא עצבנה, מאוד
ציטוט השבוע: נוופ. מתנגן בראש / פלייליסט: Act 7 Scene 8 - Going Home תמונת השבוע:

DropDeadAlice

New member
"I DONT GIVE A FLYING FUCK MOTHERFUCKR"../images/Emo11.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: Love In Cold Blood Children Of Bodom - Rebel Yell Ashlee Simpson - La La להקת / אלבום השבוע: כל הדיסקוגרפיה של Children Of Bodom קליפ השבוע: Everytime I Die - Children Of Bodom תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הדיסקוגרפיה של צ'ילדרן
ציטוט השבוע:"DUDE!" מתנגן בראש / פלייליסט: צ'ילדרן.אוף.בודוםםםםםםםםם תמונת השבוע: אלקסי סקסי.

..... ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לא יודעת. שיר השבוע לא של דה יוזד: Salt Sweat sugar של Jimmy eat world או איך שלא קוראים להם. להקת / אלבום השבוע: לא יודעת. קליפ השבוע: Umbarella של Vanilla sky תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: Fight club משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חבר שלי ואני נפרדנו. והפעם נראה לי שזה סופי:S ציטוט השבוע: Give a man a fish, and he'll eat for a day. Give a man god, and he'll die praying for a fish. מתנגן בראש / פלייליסט: Salt sweat sugar תמונת השבוע: אין.

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: אממממ... Emergency - Paramore, Wherecer you will go - The calling להקת / אלבום השבוע: The calling קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=UKJqXRiuzxA תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: המהמהמ קנו לי את MTM של לינקין^^ (זה צריך להגיע אליי עוד איזה שבועיים, זה מיובאXD) ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: The kill - 30STM תמונת השבוע:

הלו לאידיז אנד ג'נטלמן D: האו וואז יור וויק?

+
נכון שגם אתם מתים על אנגלית עילגת? ^.^ שיר השבוע של דה יוזד? Pretty Handsome awkward שיר השבוע לא של דה יוזד? Three Days Grace - Pain להקת / אלבום השבוע? דה יוזד
והאלבום Lies For The Liars
סרט השבוע? "ברוחות של גויה" , אחלה של סרט
משהו שמח שקרה השבוע? העברתי זמן איכות עם אימא שלי
מה שלא קרה הרבה זמן. ציטוט השבוע?אימא שלי אחרי יום המלחמה בסכורת ואחרי נאום ארוך על שצריך לאכול אוכל בריא~" אימא: "וואי איך בא לי וופל בלגי" אני: "אימא רק אתמול הרצית לי על אוכל בריא , ביום הסוכרת העולמי" אימא: "נכון , אבל מה שהיה אתמול...
" אין על אימא שלי
מתנגן בפלייליסט? Nickelback - Far Away תמונת השבוע?מעניין אם זה מה שהן באמת חושבות

../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הוספיטל שיר השבוע לא של דה יוזד: דאנס דאנס חח נוסטלגיות וולקאם טו דה ג'ונגל עוד יותר נוסטלגיות =/ נוט גוד אינף פור תרות' בלהבלהבלה של אסקייפ, כי מתאים לשבוע.. להקת / אלבום השבוע: Escape The Fate-Dying Is Your Latest Fashion קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אינלנד אמפייר! :-* משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:יום רביעי, שישי והיום היו גם מעצבנים גם שמחים וגם מאוערים.. בעיקר מעצבנים אבל ציטוט השבוע:אה?!?! מתנגן בראש / פלייליסט:שקט.. תמונת השבוע:אין לי כוח..

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לאדעת לא שמעתי אותם הרבה אולי HOSPITAL
שיר השבוע לא של דה יוזד: כל HT של לינקעין פארק
להקת / אלבום השבוע: לינקעין-HT
קליפ השבוע: מייק שינודה מדבר יפנית!!! |אמוהב| חמוווווד http://www.youtube.com/watch?v=bzi0TmsGMnA
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אהמ ראיתי את טקס פרסי סרטי האימה והמד"ב- היה חמוד לאללה ונדמה לי שניגנו את המוזיקה של TBATW ברקע
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: משהו שעיצבן- בשיעור נהיגה נכנסתי עם הקדימה של האוטו שלי בצד של אוטו אחר. למזלי אין נפגעי אדם רק נזק לרכוש
. וגם בנוסף אנשים מפקפקים בעובדה שנהייתי צמחונית וצוחקים עליי, כאילו הם אומרים שאני לא יחזיק מעמד והם לא מכירים אותי כזה טוב בכלל
. משהו ששימח- יום רביעי ההיתי בת"א והיום הייתי במסעדה עם חברות
. אירוע- חתונה ביום ראשון של בנדוד שלי ושבת חתן היום.
ציטוט השבוע: "איווו SHE מעשנת" XDD
מתנגן בראש / פלייליסט: NOW OR NEVER של מדינה לייק
תמונת השבוע: ג'פה בתמונה קולית. חולע על הפריק השעיר הזה

MyUsedRomance

New member
תלתלים מכושפים../images/Emo135.gif

ספר טוב, תקראו אותו
שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: כל האלבום החדש של ג'ימי איט וורלד
להקת / אלבום השבוע: ג'ימי איט וורלד
קליפ השבוע: ביג קזינו-ג'ימי איט וורלד
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גונזו
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:
סנטר
אין כסף
ציטוט השבוע: "I Wanna Fuck You, You Fucking Motherfucker" XDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Guns 'N' Roses - Paradise City
תמונת השבוע: Sex

הזויה13

New member
../images/Emo2.gif -המומה- ../images/Emo103.gif

זה אדם הסקס מה את מדברת בכלל1^&$%%!!!!!!!!!!!!!!111111111 :OOOO

MyUsedRomance

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo12.gif../images/Emo135.gif

זה פאקינג אדם לאזארה מ-TBS!!#@$#@%$#%$#%
~נרגעת~ הוא סקס

זה אדם?! O.O../images/Emo185.gif

בושה. ואני עוד הייתי בקומונה שלהם בלי לדעת שזה הוא ^^" הוא נראה פה שונה

השבוע שלי ;]

שיר השבוע של דה יוזד: On my own, Buried myself alive שיר השבוע לא של דה יוזד: Blink 182 - First Date להקת/אלבום השבוע: ברור שThe used קליפ השבוע: The used - All that i've got תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: מחשבות פליליות משהו שעיצבן/שימח/אירוע השבוע: 53 במתמטיקה :| ציטוט השבוע: המורה שלי: "אם אין לך משהו חכם להגיד גברת מסיקה, עדיף שתשתקי" :X מתנגן בראש/פלייליסט: The used - Yesterday feelings

למעלה