איך עבר השבוע?

Super Pumpkin

New member
../images/Emo163.gif

שיר השבוע של דה יוזד: box שיר השבוע לא של דה יוזד:foo fighters-let it die within tempattion-prozen mindles self indulgence-fowerkiss להקת / אלבום השבוע: within tempattion קליפ השבוע:המ.. לא יודעת.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סמולויל ומחשבות פליליות. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: משהו ששימח אותי..המגמת מחול.. ציטוט השבוע:helo good lookeing" XD" מתנגן בראש / פלייליסט: השיר הזה של בריטיני..חופר..
תמונת השבוע:XDDD

O L g i T

New member
מה אני עושה פה בכללללללל לישוןן!!

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: : infected mushroom - converting vegetarians the human abstract - vela, Together We Await The Storm stone temple pilots - creep job for a cowboy - suspended by the throat להקת / אלבום השבוע: ג'וב קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: slc punk, ואבודים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אמאשלי הפוסטמה, כל שאר השבוע היה בנזונה, היום היה מעצבן ומבאס אבל היה מצחיק אז סבבה ציטוט השבוע: "סקקקסססיתתת.." מתנגן בראש / פלייליסט: The Adolescents - Amoebaמומלץ תמונת השבוע:

Mg14

New member
i wish i could..

שיר השבוע של דה יוזד: i caught fire שיר השבוע לא של דה יוזד:new born - muse don't cry- GNR MCR - dead! להקת / אלבום השבוע: the black parade/ מיוז קליפ השבוע: editors - smokers outside the hospital doors[אהה
] תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא/לא משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: בקושי הייתי מעוצבנת השבוע/ כיף אתמול עם חברים וזה/ יום הולדת לחברה [אתמול] ציטוט השבוע: חסוי. עקב בעיות. מתנגן בראש / פלייליסט: patrick wolf תמונת השבוע:תגובה מהירה

../images/Emo140.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הרבה! לא זוכרת.... שיר השבוע לא של דה יוזד: right eyes-A Perfect Sonnet bright eyes-It's Cool, We Can Still Be Friends שיר מקסים 3> Add this track to your playlist Funeral for a Friend – The Great Wide Open Staind – Mudshovel I Can Make a Mess Like Nobody's Business-End of the Background Noise להקת / אלבום השבוע: bright eyes קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=a7xtiRrthlo&feature=related חח הוא קצת מזכיר את של נטלי אימברולייה חחח תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:סימפסון משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:=)עשיתי הליקס =(זה ממש כואב! חשבתי שזה פחות כואב מהנזם =/ ציטוט השבוע:"מזה, אתה יותר שווה לנו כשאתה מת" חח אחותי בשיחה מקסימה עם אבא שלי.... מתנגן בראש / פלייליסט:The Dandy Warhols-Bohemian Like You תמונת השבוע:

למעלה