תראו מתן הסייד, הוד וטיפקסית
אם קובי וגל מבקשים זאת זכותם המלאה,ובסופו של דבר הם יחלטו, אבל אני עדיין במחשבה שלי. ומסיבה פשוטה לפה הרבה אנשים נכנסים, גם אם הם לא מגיבים, וזה שנהפוך את הפורום הזה לרישמי, לא ניראה לי שישנה משהו, לדעתי הפורום ממש מצוין ככה והוא יגדל לאט אבל בטוח. ובעצם עכשיו אני דיי פונה למתן, מתן אני לא חושבת שאנחנו צריכים להחביא את המחשבות שלנו, בגלל שישנו לנו את שם הפורום, מ-לא רשמי לרשמי, אנחנו מתעסקים נורא בדקיות, שזה לא לעניין.לפחות ככה אני חושבת, הרבה יותר יפה לדעתי לומר את כול מה שאנחנו רוצים לומר, מה גם בדיבור (או יותר נכון בכתיבה) צריך לעשות גבולות, אני בעד לפרוץ את כול הגבולות, להתנהג החופשיות, לעשות כול מה שבא לכם, (ולי)* וגם ככה אנחנו די מוגבלים לומר באמת את האמת, אז עוד יותר להגביל, מה זה יתן? אנשים, בצורה כזו עדיף שלא(ולא לשכוח זו רק המחשבה שלי) זה דעתי בנושא הזה. ולגבי הלהקה הזו,,,, תראו אני לא כול כך מכירה, אבל לא לעניין לעשות ולומר את כול הדברים האלה, למה מישהו פה יותר טוב מבן אדם אחר, די כבר כול התנשאות הזו, לא אוהבים אותם, לא מחוברים למוזיקה שלהם, סבבה זו המחשבה שלכם, אבל איפה כבוד בן אדם לאדם, כול יצרה מכבדת את בעליה, חלאס חלאס שאנשים מתנאשים אחד על השני זה מכוער ביותר, אני אישית לא שומעת את המוזיקה הזו, לא מתחברת (אבל זו דעתי) אבל אני לא אגיד לעולם שסתם הם נוצרו, כול אחד והמטרה (היעד) שלו, והם הם נוצרו אנחנו לא אלוהים שנגיד הם לא טובים, ואם מישהו אומר את זה כי הוא חושב שהוא עצמו לא טוב, והוא פשוט משליך את זה על הסביבה שלו, שיהיה לו יותר קל עם התמודדות, וחוצמזה יש לי אחות קטנה שמאוד אוהבת את המוזיקה הזו, אז מה אני עכשיו צריכה לומר לה חרא של מוזיקה, אל תשמעי את זה, היא בשלב הזה, אז סבבה תזרמי עם מה שבא לך ככה, חיו ותנו לחיות לא? אגוסטיות זה לאר משהו שאפשר להצליח איתו, אולי הצלחה של שנייה וחצי (וכמובן אני מקצינה) נכון שאנחנו יכולים לתקן רק את עצמנו, אבל אסור להיות אגוסטיים זה לא יביא להצחה אמיתית. מגילות מגילות חח
שלילה קסום יבוא עלינו אמן
יאללה ביי