הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo121.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo192.gif

אוקי, אז הנחקרת השבועית שלנו היא..
ScreamingForSomethin
הלא היא ספיר
אז יאללה, תתחילו לשאול

michmichonet

New member
ראשונה..

מה קורה בובה? מה את שומעת כרגע? מנהלת של פורומים/קומונות? בת כמה? צבע שיער? פירסינג? צבע אהוב? אין לי עוד שאלות.. ביי

=]]../images/Emo223.gif

מה קורה בובה? סתם רגיל.. מה את שומעת כרגע?Epica - Trois vierges מנהלת של פורומים/קומונות? ממ קומונת FOB והיה פעם גם את MCR ויילוקארד הלא כל כך מוצלחות חח בת כמה? 16 צבע שיער? שחור עם פסים שהיו אדומים ועכשיו הם סתם צבע מוזר.. ובקרוב כחול
פירסינג? בגבה והליקס
צבע אהוב? כחול אין לי עוד שאלות.. ביי חח בייי

CheN Y

New member
אני שואלת ../images/Emo123.gif

מה נשמע? הכל טוב? איך החיים? איך היה היום? יש חבר? צבע? גיל? כחול או אדום? שומעת עכשיו מוזיקה? אם כן, מה את שומעת? שומעת מוזיקה ישראלית? אם כן, את מי את אוהבת לשמוע? מנגנת על משהו? אם כן, על מה? מי איתך בבית? את מעוצבנת על מישהו? עליי? באמת? סולחת לי? עכשיו את אוהבת אותי?

../images/Emo223.gif

מה נשמע? חביב הכל טוב? לא ממש איך החיים? סתם משעממים איך היה היום? היה נחמד בבצפר, התבטלו 3 שעות מתמטיקה וקיבלתי 76 בהיסטוריה =], עכשיו סתם אמא שלי עיצבנה אותי קצת יש חבר? נופ צבע? כחול גיל? 16 כחול או אדום? זה מה שאני שואלת את עצמי כבר כמה ימים חח.. נכון שכחול יותר יפה לשיער? שומעת עכשיו מוזיקה? יאפ אם כן, מה את שומעת? Something Corporate - Konstantine שומעת מוזיקה ישראלית? לא אם כן, את מי את אוהבת לשמוע? נדיר שאני מוצאת שירים שאני אוהבת אבל גם הם נמאסים מהר מנגנת על משהו? כן גיטרה אם כן, על מה?
מי איתך בבית? אמא אבא ואח שלי את מעוצבנת על מישהו? חח כן עליי? מה פתאום
באמת?נו את עזרת לי להעביר את השיעמום סולחת לי?
עכשיו את אוהבת אותי? בארוררר

tomact

New member
בלעכס.

את באמת רוצה לענות כרגע על שאלון? אפילו שזאת הפעם הראשונה שאני מכין שאלון? מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשת בנייר טואלט? ממתי את אוהבת את דה יוזד? מי הכיר לך? לומדת גיאוגרפיה? יש לך מבחן מחר? מסתדרת עם האוזניות הקטנות האלה של MP3ים, שכל שנייה נופלות? את מנגנת על משהו? על מה? [כאילו שלא ענית למעלה..] יש לך מחק בקלמר? צלבת בובה פעם? שרפת בובה פעם? ניסית לרמות מכונות שתייה? איזה שאלון דפוק ומטריד. לא נורא, יבוא יום ואני אשתפר.

רוני זה באמת קקה../images/Emo223.gif

את באמת רוצה לענות כרגע על שאלון? יאפ אפילו שזאת הפעם הראשונה שאני מכין שאלון? אז אני הראשונה שלך.. חח איזה כיף לי=] מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשת בנייר טואלט? נמ.. לפני חצי שעה בערך ממתי את אוהבת את דה יוזד? ואוו לא זוכרת.. נראה לי חצי שנה בערך מי הכיר לך? סתתם צץ בפלייליסט שלי אין לי מושג איך לומדת גיאוגרפיה? בעע לא יש לך מבחן מחר? לא שזכור לי..
מסתדרת עם האוזניות הקטנות האלה של MP3ים, שכל שנייה נופלות? חחח ואם הם לא נופלות זה ממש מכאיב באוזניים את מנגנת על משהו? כן.. על מה? [כאילו שלא ענית למעלה..] חח דווקא לא עניתי - גיטרה יש לך מחק בקלמר? כע צלבת בובה פעם? המפפ לא שרפת בובה פעם? חח לא ניסית לרמות מכונות שתייה? אפשר להגיד.. היה לי ולכמה חברות סיפור עם זה שנה שעברה XD איזה שאלון דפוק ומטריד. לא נורא, יבוא יום ואני אשתפר. לא יותר טוב משאלונים שלי.. ביי

Rose131

New member
הה ספיר!../images/Emo99.gif

ממ...בוא נגרום לך לסבול
טוב.. אז מה נשמע? איך היה היום בבצפר? מה התאריך לידה שלך בכלל? הה לפני כמה ימים.. שבועות? מזלטוב בכל מקרה! ממ... איך קוראים למורה הכי שנואה עלייך? ולמורה הכי אהובה?(yeah right) מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? מקצוע שאת הכי גרועה בו? מקצוע שאת הכי טובה בו? יום שנוא בשבוע(מבחינת בצפר) יום אהוב בשבוע(מבחינת בצפר) סיימת כבר את התחפושת לפרדי? ייצא יפה? את צובעת את השיער לפני המפגש? הממ... ממ... טוב.. טלוויזיה.. סדרה אהובה? סדרה שנואה? סדרה שאת רואה הכי הרבה זמן? סדרה שאת רואה הכי קצת זמן? סדרה נוסטלגית שאת אוהבת? סדרה נוסטלגית שאת שונאת? סרט אהוב? סרט שנוא? סרט שראית הכי הרבה פעמים? סרט ילדים שאהבת? סרט ילדים ששנאת? את עדיין איתי באגודה שאומרת שמקומו של הצלצול בפורום סרטי קומדיה? נכון שמשעמם לך? נו. בא לי עוד שאלות:X ממ.. ממממממ..... ממ... לאדעת
3> בהצלחה

רואה שאני עונה לך!../images/Emo223.gif

ממ...בוא נגרום לך לסבול טוב.. אז מה נשמע? עכשיו יותר טוב.. איך היה היום בבצפר? נחמד+ מה התאריך לידה שלך בכלל? 12.2.90 הה לפני כמה ימים.. שבועות? חח טוב שאת זוכרת.. מזלטוב בכל מקרה! תנקיו
ממ... איך קוראים למורה הכי שנואה עלייך? דיאנה!! לא בעצם נטליה.. או שאירה.. ממ קשה ולמורה הכי אהובה?(yeah right) אולי שולה מקצוע אהוב? ---- מקצוע שנוא? כימיה!!!! וטומטומתיקה[כע למדתי ממך] מקצוע שאת הכי גרועה בו? היסטוריה (?) מקצוע שאת הכי טובה בו? לא קיים חח אולי תנ"ך כי הולך לי די טוב יום שנוא בשבוע(מבחינת בצפר)- שלישי ושישי! יום אהוב בשבוע(מבחינת בצפר)- רביעי/שני סיימת כבר את התחפושת לפרדי? אני צריכה לתפור את החולצה/לחפש בזארה ייצא יפה? יאפ את צובעת את השיער לפני המפגש? רק ספריי כחול כי יש לי הזדמנות סוף סוף בפסח תראו אותי עם כחול אמיתי
הממ... ממ... טוב.. טלוויזיה.. סדרה אהובה? אני בקושי רואה אז 4400 סדרה שנואה? בקושי רואה.. סדרה שאת רואה הכי הרבה זמן? אהה נשואים פלוס! מאז שהייתי קטנה ועכשיו החזירו אותה=]] סדרה שאת רואה הכי קצת זמן? -- סדרה נוסטלגית שאת אוהבת? חח נשואים פלוס, ואריזה משפחתית, והחיים זה לא הכול
סדרה נוסטלגית שאת שונאת? לא זוכרת סרט אהוב? מסור
, יעד סופי, סיוט ברחוב אלם, אפקט הפרפר, משחקי לידים, החשיכה, שיבוט מסוכן ועוד מלא שלא עולים לי כרגע.. סרט שנוא? הכפר.. ומכל מיני קומדיות או דרמות דפוקות שיצא לי לראות סרט שראית הכי הרבה פעמים? אפקט הפרפר ושישי הפוך אני חושבת סרט ילדים שאהבת? השועל והכלבלב וסוד הממלכה הקסומה [ואיי איזו נוסטלגיה] סרט ילדים ששנאת? -- את עדיין איתי באגודה שאומרת שמקומו של הצלצול בפורום סרטי קומדיה?
איך היו הראשי תיבות? חחחחח נכון שמשעמם לך? כבר לא חח נו. בא לי עוד שאלות:X ממ.. ממממממ..... ממ... לאדעת 3> בהצלחה ממ... תודה
אני אמשיך לענות לכולם כבר מחר...

Rose131

New member
XDD את רוצה שאני אזכור../images/Emo29.gif

מה הראשי תיבות?!!
הכפר סרט טוב עד האמצע. ואז הוא נהרס
ממ.. משעמם לי

Rose131

New member
הטינה:X../images/Emo29.gif

יש לי מהסרט הזה טראומה. זמן שראיתי אותו בלילה בחושך עם חברות הייתה הפסקת חשמל וזה היה ממש ממש ממש מפחיד. אז אני כן מפחדת מהטינה.

O L g i T

New member
פףףףףףףףףף הכפר..

אני וחברות שלי ראינו אותו בקולנוע ולא הפסקנו לצחוק כל הרגעים המותחים היו כלכך מצחיקים סרט עלוב :X

CheN Y

New member
חח גם אני וחברות שלי

ראינו הכפר בקולנוע.. חח והתפוצצנו מצחוק..XD זה כזה מטומטם..

O L g i T

New member
חחחחחחח

במיוחד הכלב פיצ'ר הזה שמת.. זוכרת? היה גדול!

yaelrs

New member
LOL../images/Emo192.gif

חח עשיתם לי חשק לראות.. אני חולה על סרטי אימה מצחיקים! תראו בוגי מן, זה מזה קורעXD

למעלה