רואה שאני עונה לך!../images/Emo223.gif
ממ...בוא נגרום לך לסבול טוב.. אז מה נשמע? עכשיו יותר טוב.. איך היה היום בבצפר? נחמד+ מה התאריך לידה שלך בכלל? 12.2.90 הה לפני כמה ימים.. שבועות? חח טוב שאת זוכרת.. מזלטוב בכל מקרה! תנקיו
ממ... איך קוראים למורה הכי שנואה עלייך? דיאנה!! לא בעצם נטליה.. או שאירה.. ממ קשה ולמורה הכי אהובה?(yeah right) אולי שולה מקצוע אהוב? ---- מקצוע שנוא? כימיה!!!! וטומטומתיקה[כע למדתי ממך] מקצוע שאת הכי גרועה בו? היסטוריה (?) מקצוע שאת הכי טובה בו? לא קיים חח אולי תנ"ך כי הולך לי די טוב יום שנוא בשבוע(מבחינת בצפר)- שלישי ושישי! יום אהוב בשבוע(מבחינת בצפר)- רביעי/שני סיימת כבר את התחפושת לפרדי? אני צריכה לתפור את החולצה/לחפש בזארה ייצא יפה? יאפ את צובעת את השיער לפני המפגש? רק ספריי כחול כי יש לי הזדמנות סוף סוף בפסח תראו אותי עם כחול אמיתי
הממ... ממ... טוב.. טלוויזיה.. סדרה אהובה? אני בקושי רואה אז 4400 סדרה שנואה? בקושי רואה.. סדרה שאת רואה הכי הרבה זמן? אהה נשואים פלוס! מאז שהייתי קטנה ועכשיו החזירו אותה=]] סדרה שאת רואה הכי קצת זמן? -- סדרה נוסטלגית שאת אוהבת? חח נשואים פלוס, ואריזה משפחתית, והחיים זה לא הכול
סדרה נוסטלגית שאת שונאת? לא זוכרת סרט אהוב? מסור
, יעד סופי, סיוט ברחוב אלם, אפקט הפרפר, משחקי לידים, החשיכה, שיבוט מסוכן ועוד מלא שלא עולים לי כרגע.. סרט שנוא? הכפר.. ומכל מיני קומדיות או דרמות דפוקות שיצא לי לראות סרט שראית הכי הרבה פעמים? אפקט הפרפר ושישי הפוך אני חושבת סרט ילדים שאהבת? השועל והכלבלב וסוד הממלכה הקסומה [ואיי איזו נוסטלגיה] סרט ילדים ששנאת? -- את עדיין איתי באגודה שאומרת שמקומו של הצלצול בפורום סרטי קומדיה?
איך היו הראשי תיבות? חחחחח נכון שמשעמם לך? כבר לא חח נו. בא לי עוד שאלות:X ממ.. ממממממ..... ממ... לאדעת 3> בהצלחה ממ... תודה
אני אמשיך לענות לכולם כבר מחר...