הקורבן השבועי

yaelrs

New member
חח לא ראיתי את הקללה..../images/Emo192.gif

אני אראה אןתו בהזדמנות.. חח בוגי מן הזה פשוט כזה מצחיקק, במיוחד הקטע שהקולב תוקף את ההוא בארון XDD נשפכתי מצחוק..

CheN Y

New member
איך אפשר לשכוח?!XD

בקטע הזה כבר התחלנו להפריע יותר מידי עם ההתפוצצויות צחוק שלנו, מאוחר יותר השומרת הזאת שיש לפעמים בקולנוע באה וישבה שורה מתחתינו..כמובן שזה לא הפריע לנו להמשיך לצחוק..כי איך אפשר שלא?![במיוחד בסרט הזה]

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחח

וגם היה שם זקן אחד שדומה לדג... ואז אני וחברות שלי התחלנו לצחוק על כל הפקצות שצורחות בסרט.... ופתאום היה את הקטע שהמפחיד עם הגלימה האדומה פתאום קפץ על המסך וזה מזה הבהיל אותי ודפקתי צרחה חחחחחחחחחחח X________X וואי מישו ראה לקחת חיים? איך צרחתי שהגופה נפלה מהתיקרה זה היה אחד המפחידים =X

yaelrs

New member
זה עם אנג'לינה ג'ולי?../images/Emo12.gif../images/Emo192.gif

אם כן, אז יוו זה סרט מזה מפחיד..

O L g i T

New member
*** האלוהית, כן

כן, סרט קצת חולני... העיקר שיש סצנת עירום שלה

yaelrs

New member
ת'אמת...../images/Emo192.gif

אני לא מבינה למה אנשים עושים ממנה כזה ביג דיל.. כאילו היא יפה, אבל לא צריך להגזים חחח כה, זה סרט מאוווד חולני..=S

Noa Tsror

New member
יאיאי ^______^

היי כפרע ^____^ מה קורה איתך? מתי את באה אלי שוב..? מזמן לא ראיתי אותך.. האא בטח יצא כבר אחרי פורים למה את מתחפשת בסוף? באה מחופשת למפגש? נוסעת איתנו למפגש? את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד? יופי ^___________________^ כי אני כן מאוד מאוד נכון שטופי זה דבר אדיר? נכון שטרמפוליה זה דבר אדיר? את באה להופעה ביום חמישי? עם מי? הוא בא? נונו אל תשאלי מזה הוא.. שתינו יודעת מיזה הוא מה עם הוא באמת? עשיתם גזרים קטנים ביחד?.... XDD וא עזבי התחרפנתי לגמריי 5 שעות קפיצה בטרמפולינה אתמול עם עוד 7 אנשים הזיקה לי והיום כל היום היסטוריה בבצפר [תגבורים] טוב תהיי איתי בקשר!!! 3>3>3> מקווה שנתראה ביום חמישי... 3>

><../images/Emo223.gif

היי כפרע ^____^ היי נשמאמי XD מה קורה איתך? היום הכול טוב
מתי את באה אלי שוב..? מזמן לא ראיתי אותך.. ממ.. כשתזמיני אותי (?) האא בטח יצא כבר אחרי פורים למה את מתחפשת בסוף? פרדיל'ה באה מחופשת למפגש? כע למרות שאמא שלי אמרה שלא מתחפשים ביום הזה נוסעת איתנו למפגש? כע ואולי גזר גם בא
את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד? ויי זה כבר 6 אנשים יופי ^___________________^ כי אני כן מאוד מאוד גם אני אוהבת אותך
נכון שטופי זה דבר אדיר? במיוחד כשאין משהו אחר לאכול בבית נכון שטרמפוליה זה דבר אדיר? חח כן את באה להופעה ביום חמישי? אז זה כן מחר! דברי איתי בקשר לזה.. עם מי? חברה שלי שצריכה "פרטים" הוא בא? לא יודעת.. וחסר לו אם הוא שוב מפספס את האוטובוס!
ד"א אני מכירה אחד מהגיטריסטים שהולכים להיות שם אז רק בגלל זה אני כנראה אבוא כי לא ממש בא לי נונו אל תשאלי מזה הוא.. שתינו יודעת מיזה הוא -לא שאלתי- מה עם הוא באמת? חח בסדר.. הוא חמוד עשיתם גזרים קטנים ביחד?....
XDD וא עזבי התחרפנתי לגמריי 5 שעות קפיצה בטרמפולינה אתמול עם עוד 7 אנשים הזיקה לי חחחחחח והיום כל היום היסטוריה בבצפר [תגבורים] מסכנה... טוב תהיי איתי בקשר!!! 3>3>3> מקווה שנתראה ביום חמישי... 3>

Noa Tsror

New member
3>

כפרע את תמיד מוזמנת.. דברי איתי ואולי ניפגש מתישו בשבוע אחרי פורים.. אממ זה מחר במקיף ו'.. ב7... תהיי איתי בקשר.. 3>3> MiSs U

Noa Tsror

New member
יש לי שאלה!!!!!

למה לעזזלללל לא באת?????????? ראיתי את ענן ואלה.. למה לא באת איתם!??!@$? אוף ): היה כיף ): חבל.

וגם את היית?!../images/Emo223.gif

למה אתם עושים לי את זה
לא היה לי ממש חשק אז סתם דיברתי עם חברה שלי והיא לא רצתה לבוא בסוף אז ויתרתי ואז בערב פתאום כולם מחליטים להתקשר אליי וגם התקשר אליי איזה מישהו שאני בקושי מכירה ויצא לי לדבר איתו רק כמה פעמים והוא חיפש עם מי ללכת ולא היה נעים לי להגיד לא אבל לא היה כוח למה לא יכלתם לדבר בבוקר?!

אממ..

טוב אני לא מכירה את ספיר והיא לא מכירה אותי.. אבל אני אוהבת לשגע אנשים בשאלות. את מאמינה באלוהים? מאמינה בגורל? מאמינה באהבה וירטואלית? את מדברת לעצמך? איזה מוזיקה את שומעת? גנבת פעם משהו? רכבת על פיל? הופעת פעם...בטלויזיה? בעיתון? בבמה? מה הדבר שהכי מעצבן אותך? מה הדבר האחרון שאת חושבת עליו כשאת יושנת? מה את עושה כשאת כועסת? מה תעדיפי לעשות- ראסטות בכל השיער, או פירסינג בפטמה? עישנת פעם סמים? מה הדבר שבחיים לא תעשי? וזהו...

נייס טו מיט יו../images/Emo223.gif

את מאמינה באלוהים? כן מאמינה בגורל? יאפ מאמינה באהבה וירטואלית? לא ממש את מדברת לעצמך? חח כן והמון איזה מוזיקה את שומעת? מכל מיני.. קשה לי להגדיר סגנונות אבל עד כמה שאני יודעת זה מכל מיני סוגי רוק גנבת פעם משהו? משו קטן..
רכבת על פיל? לא אבל זה יכול להיות נחמד XD הופעת פעם...בטלויזיה? בעיתון? בבמה? טלוויזיה.. ואתמול בבמה מה הדבר שהכי מעצבן אותך? שלא מתייחסים אליי ושאומרים לי מה לעשות מה הדבר האחרון שאת חושבת עליו כשאת יושנת? כל מה שעבר עליי ביום, ולמה לא עשיתי את זה וזה... מה את עושה כשאת כועסת? מסתגרת בחדר/בוכה/שומעת מוזיקה מה תעדיפי לעשות- ראסטות בכל השיער, או פירסינג בפטמה? ראסטות [באמת התחלתי לשקול את זה ברצינות] עישנת פעם סמים? לא מה הדבר שבחיים לא תעשי? פירסינג בפטמהXDD וזהו...

את אוהבת אותי? ../images/Emo12.gif../images/Emo223.gif

בעע עזבי אני מרגישה כל כך בדד עכשיו בטח שאני אוהבת אותך
כאילו דהההה מואההההההההה

למעלה