התפדקות ראש חודש

../images/Emo121.gifהתפדקות ראש חודש../images/Emo195.gif

אז שכל אחד ירשום: שם גיל מקום מגורים אייסיקיו מסנג'ר וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? ומי עושה משו אחר?

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

שם: צליל גיל: 15 מקום מגורים: באר שבע אייסיקיו:306896845 מסנג'ר: [email protected] מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? ראשון

LiLdon

New member
../images/Emo11.gif

סגניתו של קפטןהוק מתפקדת :) אז שכל אחד ירשום: שם:קפטן ליל ג'ון. גיל:18 !!!
מקום מגורים:חיפה->קריות->ביאליק. :) אייסיקיו:298655310 מסנג'ר:[email protected] וזהו
מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? ראשון
ומי עושה משו אחר? X

Bari west

New member
מתפקדת../images/Emo192.gif

שם:ענבר גיל:13 מקום מגורים:ירושלים אייסיקיו:אין מסנג'ר:ממש תכתבו לי

Bari west

New member
../images/Emo9.gifאני מתכוונת

הרבה אנשים שיש לי במסנגר כותבים לי איזה פעם-פעמיים,אחר כך כבר אין על מה לדבר והם לא כותבים לי

AvtipuS

New member
דא רוקעצ דא

שם-רעז. גיל- דברו איתי עוד חודש ושבועיים ואז אני אהיה 16. מקום מגורים-ק.מוצקין. אייסיקיו-172993007 מסנג'ר-תבקשו במסר וזהו >.< וזהו-למה להעתיק ממני?! מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? דא ראשון דא
ומי עושה משו אחר? אנשים פראיירים שלא הולכים לרוק עצמאות

JALULA2

New member
:p

שם-מור גיל-15 וחצי מקום מגורים-ירושלים אייסיקיו-213-116-877 מסנג'ר[email protected] וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון?לראשון...מישהו מוכר? זה דחוף=\

חברה שלי מוכרת!

והיא מירושלים.. 0503867825-שירת דברי איתה, אולי נגמרו כבר הכרטיסים.

אפרת P

New member
הו הו הו../images/Emo112.gif

אז שכל אחד ירשום: שם: אפרת גיל: 14 מקום מגורים: זכרון אייסיקיו: 261625652 מסנג'ר: [email protected] וזהו
מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? אממ הרבה אנשים.. ומי עושה משו אחר? אניייי!

Hezi The One

New member
אמ...

שם:חזי גיל:16 מקום מגורים:רמת גן אייסיקיו:173282917 מסנג'ר:לא פה וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון?ראשון...

../images/Emo177.gif../images/Emo179.gifאממממ אני../images/Emo13.gif

שם: ערן פרחי גיל: 16 וחצי מקום מגורים: בבית של אמא ואבא
אייסיקיו:114603144 מסנג'ר:[email protected] וזהו
אני בא לרוקע"צ ראשון.........למרות שרצו לי 1000 ש"ח כדי שאני אופיע באיזה מקום אבל לא השתלם לי......=\

אניי

שם : ניצע גיל 15.5 מקום מגורים רחוק אייסיקיו מסנג'ר [email protected] וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? אני אני אני -ראשון ומי עושה משו אחר מה איכפת לי?

dsol

New member
-.-"

שם - דודי גיל - בקרוב 18 מקום מגורים - אשדוד אייסיקיו - לא משתמש מסנג'ר - תבקשו ותקבלו בפרטי וזהו - זהו מה ? מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? ראשון
ומי עושה משו אחר? מי שלא מגיע ?

הוהו../images/Emo194.gif

שם: קרן גיל: 17 וחצי מקום מגורים: תל אביב אייסיקיו: מת מסנג'ר: מה זה משנה... וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון?
ראשון.. ;[

למעלה