התפדקות ראש חודש

פרקשון

New member
אבל דניייי

תמיד רציתי להיות צופה במשחק עכשיו הרסת לי אתה החלום

ManRed

New member
חכה חכה שירד עלייך גשם מהגג הפתוח

מי ירביץ לקורה עכשיו? היא מרגישה בודדה...

yardenbm

New member
מתפקדת

שם ירדן גיל 17 מקום מגורים תל אביב אייסיקיו 156969668 מסנג'ר[email protected] וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? אני לראשון ומי עושה משו אחר? לא אני

טולייצ

New member
טוב נו ../images/Emo185.gif

עכשיו התעוררתי! ובקרוב מאוד הצפירה.. שם - אורטל גיל עוד חודשיים וחצי 18 מקום מגורים - באר שבע אייסיקיו 167323263 מסנג'ר [email protected] וזהו? מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? אם אני אחליט לבוא זה לראשון,למי יש כוח להגיע לחיפה?
ומי עושה משו אחר? כנראה אני עדיין לא החלטתי

מתפקדת

שם נופר גיל 17 ו-8 מקום מגורים אשדוד אייסיקיו תבקשו מסנג'ר כנ"ל וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? ראשון ומי עושה משו אחר?

ManRed

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צוחק כל הדרך למיטה שם מחכים לי עידן ונופר

../images/Emo121.gifלהלה

שם:גלעד גיל:עוד מעט 16 מקום מגורים:עפרה אייסיקיו:265973535 לא בשימוש כמעט מסנג'ר:[email protected] וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון?: הרבה אנשים ומי עושה משו אחר? אני

../images/Emo15.gif|פטריה|../images/Emo210.gif מיייאו.

שם
מיכלי גיל
13.9 מקום מגורים
געתון
אייסיקיו
לאמשתמשת.. מסנג'ר
תבקשו במסר.
מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון?
לאדעת.. מי שבא$^!#&#% ומי עושה משו אחר?
אני הייתי אמורה אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ><

BeNyBoYa

New member
שליי!

אז שכל אחד ירשום: שם בן גיל 17 מקום מגורים ת"א אייסיקיו 318519698 מסנג'ר X וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? אני באתי אתמול זה גם נחשב?[ראשון] ומי עושה משו אחר?

Elfangor

New member
אני עוד קורא פה מפעם לפעם...

שם איתי גיל 17 מקום מגורים רמות, ירושלים אייסיקיו 161208038 מסנג'ר [email protected]

keeeren

New member
לא עניתי על זה כבר?

שם: קרן גיל: 16 וחצי מקום מגורים: בת ים אייסיקיו: 126401955 מסנג'ר:
וזהו מי בא מחר לרוק העצמאות, חיפה או ראשון? הייתי כבר.. בראשון..

למעלה