יאללה רוצים שאלון?! (לא! תמות

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif יאללה רוצים שאלון?! (לא! תמות

אבל בכל זאת למי שמשעמם חחחח שעת התחלה.. 5:50 שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל.. מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה הכי שונא לאכול? מה המקצוע האהוב עלייך? בביצפר?- מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה עלייך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? \ איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אתה נוהג לדבר עם חפצים? לשקר? היית פעם אצל פסיכולוגית? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? . אם כן.. סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת באינטרנט? מי הבנאדם האחרון שרצית להרביץ לו? ה ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה תפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי היית רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן: ולבת? בנאדם שניתקת איתו קשר ואתה רוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתה? מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה עלה? ממי ה-sms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של ה-sms הכי ישן שיש לך בפלא? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/משקפיים? עשית יישור שיניים? מתי פעם אחרונה היית ברופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? אתה קרוי על שם מישהו? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה גני דודים יש לך מצד האמא? ומצד האבא? איזה בנדוד/בת אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל חבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? מה הדבר האחרון שאכלת? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתיהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מהו השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? מה תעשה כשתיהיה גדול? מה הרגע המאושר בחייך? . באיזה ביטוי אתה משתמש הכי הרבה? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלויזיה אהובה: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך אתה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה תכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עלייך? איזה חג אהוב עלייך? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמין באהבה וירטואלית? האם הכרת פעם מישהו באינטרנט? ניפגשת איתו/איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי אהובים? אתה אוהב להיות בבית? כשיש לך אהבה אתה נאמן? אתה ותרן או עקשן? אני שונה ממך,תנסה לשנות אותי? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה אוהב להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: שתייה אהובה: להקה אהובה? גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים לענות על השאלון? שיר ברקע? שעת סיום:

../images/Emo221.gif עונה ../images/Emo221.gif

שעת התחלה.. 11:32 שיר שמתנגן ברקע: ME VOY של RBD מחשבה שעוברת בראש: אני עייפה \\; מה עשית היום? ישנתי עד עכשיו מה תעשה מחר? מחר אלוהים גדול כמו שאומרים חח חשק ל.. קולה מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מאיה בוסקילה, רבלדה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תמיד תראו אותי על הבמה
, רק שזה ימשיך ככה :) מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס מה הכי שונא לאכול? אממ ..פעם הייתי אצל חברה ואמא שלה עשתה עגבניות עם ביצים
מה המקצוע האהוב עלייך? בביצפר?- חח אממ .. ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? של"ח :-\ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה עלייך? בלימודים - היה לא קל , אבל הוצאתי השגים טובים תודה לאל :) אממ בכללי - השנה עברה מהר .. ונהנתי ממנה
עיר/ים אהובות: ת"א
, באר שבע מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חבר שלי הביא לי ליומולדת דובי ענק שמחזיק להב שרשום "אני אוהב אותך" והביא לי תמונה שלי ושלו ביחד בעיצוב בן זונה .. וגם שרשרת שחרוט עליה "בן" ועליו "הודיה" .. :) איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ במועדון איך אתה הכי אוהב לבלות? מועדון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אממ 11 וחצי אתה נוהג לדבר עם חפצים? לשקר? הא ? היית פעם אצל פסיכולוגית? לא, תודה לאל ואצל פסיכיאטר? גם לא חשבת פעם על התאבדות? . לא אם כן.. סיפרת למישהו? =\ מתי פעם אחרונה שבכית? אממ אתמול מדוע? כי מישהו שיקר לי איננו ..
לקחת סמים מתישהו? לאא ! סמים עושים אותך כזה קטן =\ אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איכס מי נוגע באלכוהול איזה שיר אחרון הורדת באינטרנט? CUANDO EL AMOR SE ACABA מי הבנאדם האחרון שרצית להרביץ לו? רותם
ולחבק? את המישהו שכבר איננו ..
ולנשק? בן
ולספר לו משהו מהלב? כן.. יש לך חברה? כן ראית בחנוכה תפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? =\ את מי היית רוצה לחבק עכשיו? את הכלב שלי .. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם מורני שם מיוחד לבן: בןןן חח
או דור .. או רועי חח ולבת? מורן,עדי, דנה בנאדם שניתקת איתו קשר ואתה רוצה לחדש? אממ האקס שלי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ אני לא חורשת על בגדים =\ אתה לומד ביום שישי? כן :-\ מה הספר האחרון שקראת? חחחח מי קורא ספרים
אהבת? =\ מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקריבים אהבת? מאוד .. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בן על מה דיברת איתה? סתם שטויות .. מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אמא חח על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ לא דעת .. מה הדבר האחרון שקנית? עגיל לטבור כמה עלה? 110 ממי ה-sms האחרון שקיבלת? בן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בן מה המילה הראשונה של ה-sms הכי ישן שיש לך בפלא? וואי אממ לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי חח יש לך עדשות/משקפיים? כן עשית יישור שיניים? לא מתי פעם אחרונה היית ברופא שיניים? לא זוכרת .. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ שבוע שעבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א
למה הלכת לשם? סתם כי אני אוהבת את העיר ולברוח מהקטיושות איך קוראים לאמא שלך? רוחמה :) יש לך שם שני? כן אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן , מאוד כמה גני דודים יש לך מצד האמא? אממ ..17 ומצד האבא? אין לי כח לספור חח איזה בנדוד/בת אתה הכי אוהב? את כוללם כפרה עליהם
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ שהשיער שלי יארך .. ובפנימיות? =\ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל חבר הכי טוב שלך? שהיא אדישה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? דרמה מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט חח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם דודה שלי בבאר שבע למה? כי אני מתה על הבית שלה חח כמה ילדים יהיו לך כשתיהיה גדול? אממ .. 4 בע"ה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קולה חח מהו השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? פונצ'ו כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה כשתיהיה גדול? אשיר ואשחק בעזרת השם מה הרגע המאושר בחייך? שפגשתי את מאיוש .. ועוד משהו בקשר לחלום שלי באיזה ביטוי אתה משתמש הכי הרבה? שו ? מה עושה לך טוב? חיבוק מבנושש מה מעצבן אותך? השאלון הזה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא' איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? אממ תודה לאל יש לי את מה שאני רוצה מה הפריט הכי יקר שיש לך? צמיד זהב ממרוקו שסבתא שלי ז"ל העניקה לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה :) מה היית לוקח לאי בודד? פלא', בן , מחשב ואוכל חח המלצה לסרט: "סיפור סינדרלה" תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני עוד יקעוף את מדונה
איך אתה מתגבר על באסה? שומעת שירים של RBD או של מאיוש איפה היית רוצה לבקר בעולם? בונוס איירס מה תכונה הכי ישראלית בעיניך? להיות ציוני איזה עונה בשנה אהובה עלייך? קיץ איזה חג אהוב עלייך? חנוכה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא .. חיית מחמד:כלבב
כמה אחים יש לך? אין לי
מאמין באהבה וירטואלית? לאאא האם הכרת פעם מישהו באינטרנט? כן, מהשין ניפגשת איתו/איתה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כן בטח מהי אהבה בשבילך? אממ .. שבן אדם הופך להיות החצי השני שלך אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אממ מזתומרת ? =\ מה הדבר שעושה אותך מאושר? שהשגתי את מה שרציתי מה אתה אוהב לעשות? לצאת עם חברות מקומות בילוי אהובים? מועדונים .. אתה אוהב להיות בבית? אממ אני לא הרבה בבית כשיש לך אהבה אתה נאמן? ברור אתה ותרן או עקשן? תלוי על מה זה .. אני שונה ממך,תנסה לשנות אותי? מה פתאום אתה בחור קנאי? מאוד קנאית מילים או משפטים שאתה אוהב להגיד: אממ לא עולה לי עכשיו לראש חח האם אתה מאמין באלוהים? בטח ! החיים טובים לדעתך? קצת אכזרים .. אבל בסדר תודה לאל לבוש: כל מיני איפור: רימל, שחור שתייה אהובה: קולה להקה אהובה? חח הלהקה שלי, "צעירי ביאליק"
גלידה: שוקובו עיר בעולם: אממ .. ארץ: הולנד מה תעשה כשתסיים לענות על השאלון? בן בא אלי
שיר ברקע? SOLO PARA TI של RBD שעת סיום: 11:55

nitzangro2

New member
עונה!! :)

שעת התחלה.. 15:08 שיר שמתנגן ברקע: שום שיר.. מחשבה שעוברת בראש: אני חייבת להיכנס להתקלח!!! מה עשית היום?אכלתי.. מה תעשה מחר? נראה כבר.. חשק ל.. לראות את מאיוש עם ליטלוש..:) מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אני נאמנה רק לפורום של מאיה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בחו"ל או משו.. מה אתה הכי אוהב לאכול?לזניה של אמא! מה הכי שונא לאכול?קישוא,פטריות,טונה,פסטרמה....... מה המקצוע האהוב עלייך? בביצפר?-נאו קומנט.. מה המקצוע השנוא עלייך? מדעים!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה עלייך?חביבה+ עיר/ים אהובות: TLV!!! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מצלמה.. שקיבלתי אתמול!! [[= איפה חגגת יומולדת אחרון?אתמול הייתי במסעדה שקוראים לה "דיטה" בת"א.. איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבות!! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בשעה 3.. אחרי שיחה של מיליון שנה עם ליטלי.. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לשקר?סומ טיימס.. היית פעם אצל פסיכולוגית?אני עדיין..(; ואצל פסיכיאטר?בינתיים.. לא.. חשבת פעם על התאבדות?בטח.. אבל זה לא יקרה נאוור.. אם כן.. סיפרת למישהו?עכשיו סיפרתי.. אופס.. מתי פעם אחרונה שבכית?(ליטלי............) אממ.. לא זוכרת כבר.. מדוע?לא זוכרת! לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אני משתכרת כל הזמן.. אבל בלי אלכוהול.. איזה שיר אחרון הורדת באינטרנט?אין לי קאזה.. מי הבנאדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי (שאני אמות.. חחח) או משו.. ולחבק?אח שלי או משו.. חחח ולנשק?לא עניינכם! ולספר לו משהו מהלב?נווו לא יודעת.. יש לך חברה?יש לי אפילו כמה.. ראית בחנוכה תפסטיגל?לא.. היתי בשיר נולד!!! את מי היית לוקח לאי בודד?את מאיה.. אם היה באפשרותי.. שתשיר לי וזה.. את נוווווש... ואת ליטלי חיים שליי!! את מי היית רוצה לחבק עכשיו?את נוווש.. אבל היא למטה.. אז אין לי כוח! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?רק קמתי אזז.. שם מיוחד לבן:אושרי.. ולבת?עדן.. בנאדם שניתקת איתו קשר ואתה רוצה לחדש?אתם לא מכירים אזז.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינסים! אתה לומד ביום שישי?לא.. חהחהחה מה הספר האחרון שקראת?מלך ההר.. אבל אני קוראת עכשיו את "פרי בוסר".. אהבת?אני לא נהנת מלקרוא ספרים.. אזז.. מה הסרט האחרון שראית?פאק.. שכחתי.. אהבת?אני חושבת שכן..[: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אבא על מה דיברת איתה?הוא אמר לי להוציא את נוווש מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה?אין כזה.. על מי אתה יודע הכי הרבה?ליטל או משו.. חחח מה הדבר האחרון שקנית?חצאית ג'ינס נראה לי.. כמה עלה? 200 ממי ה-sms האחרון שקיבלת?מאיזבל.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ליטל נראה לי.. מה המילה הראשונה של ה-sms הכי ישן שיש לך בפלא?טוב.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?בדיוק עכשיו סיימתי לאכול אז.. יש לך עדשות/משקפיים?לא עשית יישור שיניים?יש לי גשר..|= מתי פעם אחרונה היית ברופא שיניים?לא זוכרת תתאריך.. אבל לא לפני הרבה זמן.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אורי.. מתי היה מה שהיה..? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? TLV למה הלכת לשם? כי חגגתי שםם יומולדת..(= איך קוראים לאמא שלך? טובה יש לך שם שני? לא אתה קרוי על שם מישהו?לא אתה אוהב ילדים קטנים? לאאאאאאאאאאאאאא כמה גני דודים יש לך מצד האמא?לא יודעת.. ומצד האבא? ל-א יודעת.. איזה בנדוד/בת אתה הכי אוהב?אף אחד.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16!! חחחח מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?והאא.. הרבהה!... את הבטן..רגליים..שפה עליונה..עיניים.. וכו'.. חחחח ובפנימיות?אין לי כוח לפרט.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל חבר הכי טוב שלך?פטתיות.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?מתח,אהבה וזה.. מה הדבר האחרון שאכלת?קוסקוס.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?ליטל.. (נווו... כי כייף אצלך..) למה?בדיוק מה שרשמתי למעלה.. כמה ילדים יהיו לך כשתיהיה גדול?0! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?זבלל מהו השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ניסים.. כמה קומות יש לך בבית?3 הלכת פעם להפגנה?ל-א מה תעשה כשתיהיה גדול?כבאית... בעז"ה.. מה הרגע המאושר בחייך?שפגשתי את מאיה... כן כן.. יש לכם בעייה?!?!?! באיזה ביטוי אתה משתמש הכי הרבה?כוסאומו... זה ביטוי? מה עושה לך טוב?חיבוק מהלב.. מה מעצבן אותך?חיבוק לא מהלב.. מה תמיד צריך להיות בכיס?מסטיק מנטה.. איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?שירה..! מה הפריט הכי יקר שיש לך?חצאית ג'ינס.. חחח... 200 שקל.. זה הרבה בשבילי..! מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?סירה,מזרון,טלפון,מחשב,טלויזיה............ המלצה לסרט: "לרכב על לוויתן" תוכנית טלויזיה אהובה: ערב טוב עם גיא פינס.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שיש לי פנים תמימות.. איך אתה מתגבר על באסה?אוכלת שוקולד מריר.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?אתיופיה.. כי יש שם מלא אתיופים...[[=[[= מה תכונה הכי ישראלית בעיניך?חברותיות.. איזה עונה בשנה אהובה עלייך? חורף!! איזה חג אהוב עלייך?פסח.. הכי ארוך.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים?כן.. חחחחחחחח חיית מחמד:נווש.. כאילו כלב.. כמה אחים יש לך?2 מאמין באהבה וירטואלית?לא האם הכרת פעם מישהו באינטרנט?כן.. ניפגשת איתו/איתה?ניפגשתי עם חלק מהאנשים בפורום.. זה נחשב כה?! מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?נווו אין לי כוח להיכנס לזה.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא כ"כ.. מה הדבר שעושה אותך מאושר?לשמוע את מאיה שרה.. או את אמא צוחקת.. מה אתה אוהב לעשות?לצאת למסיבות.. מקומות בילוי אהובים?ים,מסיבה,חברות.... אתה אוהב להיות בבית?כן כשיש לך אהבה אתה נאמן?בוודאי אתה ותרן או עקשן?עקשנית אני שונה ממך,תנסה לשנות אותי?לא! אתה בחור קנאי?אני בחורה מילים או משפטים שאתה אוהב להגיד:כוסאומו, תשעבי, כאילו.... האם אתה מאמין באלוהים?לא (לא לרצוח) החיים טובים לדעתך?לא משו.. לבוש:ג'ינס איפור:פודרה וגלוס.. שתייה אהובה:לימונדה להקה אהובה?בלאק אייד פיז גלידה:וניל עוגיות עיר בעולם:NYC ארץ:קנדה מה תעשה כשתסיים לענות על השאלון?אני יתקלח!! שיר ברקע?אין-שיר שעת סיום: 15:29 פאקקק זה היה ארוווךךךך

../images/Emo105.gifעונה לשאלון החופר :p

שעת התחלה.. 21:41 שיר שמתנגן ברקע: אממ יאלללה נסראללהה מחשבה שעוברת בראש: איזה כיף היה בימית 2000 מה עשית היום?הייתי בימית 2000 מה תעשה מחר? נממ אלמד טיפה.. חשק ל.. ללכת למסיבה :p מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מאיה בוסקילה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? דוגמנית :) מה אתה הכי אוהב לאכול?מקרוני אם נקניקיות :p מה הכי שונא לאכול? קישואיםם בעעע מה המקצוע האהוב עלייך? בביצפר?-מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקהה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה עלייך? אממ קשה קשה אבל מצחייקה וכייפית עיר/ים אהובות: חולון אילת גדרה ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פלאפוןן ומחשב איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ לא יצא לחגוג איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבהה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 3 ומשו אתה נוהג לדבר עם חפצים? לשקר? לפעמים חחח היית פעם אצל פסיכולוגית? לאא ואצל פסיכיאטר? לאא חשבת פעם על התאבדות? .חס וחליקה אם כן.. סיפרת למישהו? לא!!!!! מתי פעם אחרונה שבכית? אממ יום שבת מדוע? בגלל שרציתי ללכת למסיבהה אם חברות ולא הסכימו לי חחח לקחת סמים מתישהו? חס וחליקה אתה מעשן? חס וחליקה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בבת מצווה שלי איזה שיר אחרון הורדת באינטרנט? מאיפה לי מי הבנאדם האחרון שרצית להרביץ לו? הבנאדם שאני הכי שונאת בעולם בעעע ולחבק? את אהוב ליביי
ולנשק? אותו ולספר לו משהו מהלב? אותו יש לך חברה? לא ראית בחנוכה תפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? MP3 את מי היית רוצה לחבק עכשיו? אותו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? הגרווש שם מיוחד לבן: סתיו ולבת? נועה בנאדם שניתקת איתו קשר ואתה רוצה לחדש? אהוב לשעבר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את המכנס השחור שלי אם הכיס אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? אממ סודות נעורים אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית? מכוניות אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הגרווש על מה דיברת איתה? איזה כיף היה בימית חיחיחי מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? הגרווש על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ הגרוש מה הדבר האחרון שקנית? גלידה :p כמה עלה? 8 ש"ח ממי ה-sms האחרון שקיבלת? מסלקום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אבא מה המילה הראשונה של ה-sms הכי ישן שיש לך בפלא? אין לא שומרת SMSים מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא באלי כלום יש לך עדשות/משקפיים? כןן :( עשית יישור שיניים? לא מתי פעם אחרונה היית ברופא שיניים? אממ מזמןן לפני מלא שנים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? טיול שנתי לפני חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? גדרה למה הלכת לשם? משפחה איך קוראים לאמא שלך? יעל יש לך שם שני? לא אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה אוהב ילדים קטנים?כשהם לא מציקים זה בסדר כמה גני דודים יש לך מצד האמא? 6 ומצד האבא? 7 איזה בנדוד/בת אתה הכי אוהב? אממ נופר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ להוריד משקפיים ובפנימיות? להפסיק לקנאות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל חבר הכי טוב שלך? מתעצבנת מהר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אמממ רומנטי ופעולה מה הדבר האחרון שאכלת?אבטייח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אם אפחד :) למה? כמה ילדים יהיו לך כשתיהיה גדול? בערך 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מגלשות מהו השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דור כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה כשתיהיה גדול? דוגמנית מה הרגע המאושר בחייך? הבת מצווה שלי באיזה ביטוי אתה משתמש הכי הרבה? יאלללה מה עושה לך טוב? לראות אותו
מה מעצבן אותך? שמרכלים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? אממ משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפוןן מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים ופירות מה היית לוקח לאי בודד? MP3 המלצה לסרט: ימים של אהבה תוכנית טלויזיה אהובה: האחד :) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני יפיפה איך אתה מתגבר על באסה? בוכהה איפה היית רוצה לבקר בעולם? באמריקה מה תכונה הכי ישראלית בעיניך? לנפנף על האש איזה עונה בשנה אהובה עלייך? קיייץ איזה חג אהוב עלייך? פסח האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? אמ כהה חחחח חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?לאא האם הכרת פעם מישהו באינטרנט? כה מלא ניפגשת איתו/איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? דבר יפה ומגעיל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר? לראות אותו :) מה אתה אוהב לעשות?לשמוע מוזיקה בטירוף מקומות בילוי אהובים? מסיבות אתה אוהב להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה אתה נאמן? כן מאוד אתה ותרן או עקשן? עקשנית אני שונה ממך,תנסה לשנות אותי? לא אתה בחור קנאי? כן מילים או משפטים שאתה אוהב להגיד: תודה האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: שימלהה יפהה איפור:שחור בעין ושפתון שתייה אהובה:מיץ ענבים להקה אהובה? איןן גלידה: שוקו עיר בעולם: אילת ארץ:נו יורק מה תעשה כשתסיים לענות על השאלון? סתם יענה להודעות שיר ברקע? מאיה בוסקילה-בלעדייך שעת סיום: 21:59 כי טיפה הייתי עסוקה :)

עניתייייי:)

שעת התחלה: 00:10 שיר שמתנגן ברקע:השיר של מאיוש בצרפתית מחשבה שעוברת בראש:מעניין מה מאיה עושה עכשיו חחחחחחח מה עשית היום? הייתי בבריכה :) מה תעשה מחר? אולי יילך לתל אביב חשק ל.. לראות את מאיה יחד עם ניצניייי מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?רק בפורוםם של מאיוש!!!! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בארצות הברית מגשימה את החלום שלי... מה אתה הכי אוהב לאכול?ספגטי ושניצל מה הכי שונא לאכול? אממממ לא זוכרת חחחחח מה המקצוע האהוב עלייך? בביצפר?-פסיכולוגיהה(ברורררר) מה המקצוע השנוא עלייך?אמממ לא יודעתת בכל מקצוע יש משו נחמד..האמת שזה תלוי במורה.... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה עלייך?שנה נחמדה... עיר/ים אהובות: תל אביב וירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פגישה אישית עם מאיוששששש וקיבלתי ממנה ברכה אישיתתתתתתתתת(בא לי שוב חחחחח) איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית שליי איך אתה הכי אוהב לבלות?ללכת להופעות ולמסיבות או סתם לשבת עם חברות בבית ולראות סרט מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כל יום בשעה אחרת חחח אבל רוב הפעמים ב3 בגלל השיחות שלי עם ניצניי כפרה עליה... אתה נוהג לדבר עם חפצים? לשקר?לא.... היית פעם אצל פסיכולוגית? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? .אמממ לא אם כן.. סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שעה מדוע? מהתרגשות לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בפסח איזה שיר אחרון הורדת באינטרנט? שיר של נינט "כשאתה כאן" מי הבנאדם האחרון שרצית להרביץ לו? חחחח בחיים לא הרבצתי לאף אחד בחיים לא הלכתי מכות חחחחחחחחחחח ולחבק? אמא ולנשק? אמא ולספר לו משהו מהלב? ידיד טוב שלייי יש לך חברה? ראית בחנוכה תפסטיגל? לאא הייתי בשיר נולדדדדד!!! את מי היית לוקח לאי בודד? אמממ ואיייי קשהה קשה להחליט לא יודעת זאת תהייה בעיה חחחחחחח יש לי כל כך הרבה אנשים שחשובים לי את מי היית רוצה לחבק עכשיו?את מאיוש אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן:אופק ולבת? אושר וזוהר בנאדם שניתקת איתו קשר ואתה רוצה לחדש?עכשיו בדיוק חידשתי קשר עם בן אדם שמאוד חשוב לי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ נראה לי חצאיות אתה לומד ביום שישי? כן אבל רק שעתיים מה הספר האחרון שקראת? טיפש עשרה אהבת? מאודדדדדדד מה הסרט האחרון שראית?היום יצא לי לראות יומני הנסיכה 2 אהבת? כן אבל ראיתי אותו כבר מלאאא פעמים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתה? על מאיוש חחחח מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אמא שליי על מי אתה יודע הכי הרבה? על חנוש חברה שליי מה הדבר האחרון שקנית?קניתי בגדיםם לבר מצווה של בן דוד שליי כמה עלה? 600
לא נורא בגלל שאני ילדה טובה אמא קנתה לי חחחחח ממי ה-sms האחרון שקיבלת?אממ מניצנושש הנשמהה שלייי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ניצנוששששש מה המילה הראשונה של ה-sms הכי ישן שיש לך בפלא? ליטלוש מה ממש בא לך לאכול עכשיו?ספגטי עם שניצל יש לך עדשות/משקפיים? עדשות לעיניים כחולות אבל זה לא לראייה עשית יישור שיניים?כן מתי פעם אחרונה היית ברופא שיניים?לפני חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חחחח פרדסיה אצל ניצן אבל זה לא עיר זה יישוב למה הלכת לשם?כדי להיות עם ניצנוש ביומולדת שלה איך קוראים לאמא שלך?דבורה יש לך שם שני?לא אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כןןןןןןןןןןןן מאודדדדד כמה גני דודים יש לך מצד האמא?11 ומצד האבא?23 כןן אני יודעת שזה הרבה חחחחח איזה בנדוד/בת אתה הכי אוהב?בת דודה שלי ליאתת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?להישאר בגיל שאני עכשיו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האצבעות ברגליים שלי חחחחחח ובפנימיות?להיות פחות תמימה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל חבר הכי טוב שלך? היא אדישה רצחחחח אבל אני מתה עליההה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?רומנטיים וקומדיה מה הדבר האחרון שאכלת?ספגטי עם נקניקיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם מאיוש למה?לדעת איך זה להיות מפורסמת כמה ילדים יהיו לך כשתיהיה גדול? אמממ לא יודעת עדיין... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אהבה מהו השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?מאיה כמה קומות יש לך בבית?3 הלכת פעם להפגנה?אממ כןן של יום האישה זה היה ביישוב שלי אבל הכריחו אותי מהבצפר חחחחח מה תעשה כשתיהיה גדול?לא יודעת... מה הרגע המאושר בחייך? הפעם הראשונה שנפגשתי עם מאיושש באיזה ביטוי אתה משתמש הכי הרבה?נשמה,מאמי,מותק מה עושה לך טוב?שהאנשים שחשובים לי נמצאים לצידי מה מעצבן אותך?שמשקרים... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך?2 שרשראות שאני בחיים לא יוריד אותן ממני מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד? את היומן האישי שלי המלצה לסרט:אמממ יש מלא מלא סרטים יפיםםם אבל סרט שממש אהבתי "בקול גדול" של הילארי דאף תוכנית טלויזיה אהובה:זה תלוי בתקופות עכשיו התכנית האהובה עליי זה "השיר שלנו" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אמרו לי שאני יגיע רחוק בגלל האופי שלי איך אתה מתגבר על באסה?נזכרת בדברים טובים שקרו לי איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו יורק מה תכונה הכי ישראלית בעיניך?לקלל בכביש חחחחחח איזה עונה בשנה אהובה עלייך?אביב איזה חג אהוב עלייך?אממ נראה לי פורים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים?תלוי.... חיית מחמד:סוס כמה אחים יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית? אממממ לא יודעת... האם הכרת פעם מישהו באינטרנט?אמממ כן מהפורום ניפגשת איתו/איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כןןןןןןןןןןןןן מהי אהבה בשבילך? הדבר שאי אפשר לחיות בלעדיו אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר?חיבוק אמיתי מכל הלב מה אתה אוהב לעשות?לרקוד מקומות בילוי אהובים?אין ממש מקום קבוע אתה אוהב להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה אתה נאמן?יותר מדיי!! אתה ותרן או עקשן?ותרן! אני שונה ממך,תנסה לשנות אותי?לא נראה לי.... אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה אוהב להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?כןן!!!!! החיים טובים לדעתך?רוב הזמן כן לבוש:לפי המצב רוח איפור:עדין שתייה אהובה:קולה דיאט להקה אהובה?אין גלידה:שוקו עיר בעולם: ארץ:ארצות הברית מה תעשה כשתסיים לענות על השאלון?נראה לי שאני יראה טלויזיה שיר ברקע?חלק בעולם(שמאיה שרה בווראייטי) שעת סיום:00:45

nitzangro2

New member
נשמה שלי חולה עלייךךךך

ועוד מילה שאת תמיד אומרת זה "שאני אמות.." אזז

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאם לסבא היו גלגלים

אז הוא היה מסיע את סבתאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחח קורעת שכמותי

urimz5

New member
סליחה על האיחור[אני חייב לכם משו??]

שעת התחלה:8:00 שיר שמתנגן ברקע: השיר מהסרט lion king מחשבה שעוברת בראש: למה אני עונה על הדבר האידיוטי הזה??? מה עשית היום?ישנתי וגם ישנתי קצת... מה תעשה מחר? אני אשן ואולי גם אני אשן קצת... חשק ל.. שינה.. מה המידה שלך בנעליים? 43 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בכל מיני,אבל לא בכינוי הזה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אולי בעזריאלי.. מה דעתך? מה אתה הכי אוהב לאכול?תותיםםםם מה הכי שונא לאכול? לחם זיתים מה המקצוע האהוב עלייך? בביצפר?-איזה ביצפר.. מה המקצוע השנוא עלייך? אני לא אחזור על זה!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה עלייך? מגניבה חבל"זז עיר/ים אהובות: ירושלים/טבריה.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית,היתה מסיבה ..בלאגנים.. איך אתה הכי אוהב לבלות? ייןןן וגיטרה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כל הזמןןן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לשקר? לאאאא היית פעם אצל פסיכולוגית? כןןןןןןןןןן..פסיכולוג. ואצל פסיכיאטר? טרם הספיקותי.. חשבת פעם על התאבדות?עדיין חושב . אם כן.. סיפרת למישהו? לאא מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע שעבר אני חושב מדוע? זה כיףףףףף לקחת סמים מתישהו?טרם הספיקותי.. אתה מעשן? כנ"ל מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני חודש בערךך.. איזה שיר אחרון הורדת באינטרנט? שוב היא כאן-יוני רכטר.. מי הבנאדם האחרון שרצית להרביץ לו? איזה פריחה בשכונה חחח ולחבק? מישהייי לא מכירים חח ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? כנל"ל [כנזכר לעיל לעזאזל] יש לך חברה? ראית בחנוכה תפסטיגל? לאאא את מי היית לוקח לאי בודד? כרית ושמיכה לישוןן את מי היית רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לאאאא,עם סבתא.. שם מיוחד לבן: אורייי/אליאורר שם יפה [חנפןן חח] ולבת?איילה/ מאיה בנאדם שניתקת איתו קשר ואתה רוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה של tnt אתה לומד ביום שישי? לא בכלל מה הספר האחרון שקראת? אפריים קישון "באחד האמשים" אהבת? מאודדד מה הסרט האחרון שראית? על נשיקה ותשוקות אהבת? מדהיםםם מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? סבתאאא על מה דיברת איתה? על המצב הכלכלי מבחינה ביטחונית מי הבנאדם שיודע עלייך הכי הרבה? אין מישו כזה על מי אתה יודע הכי הרבה? אין מישו כזה מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק מנטה כמה עלה? 3 ממי ה-sms האחרון שקיבלת? איזה חבר הומו חחחח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחי מה המילה הראשונה של ה-sms הכי ישן שיש לך בפלא? אני [?] מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שניצל סויה דחוףףףףףף יש לך עדשות/משקפיים? עדשות עשית יישור שיניים? בטחחח מתי פעם אחרונה היית ברופא שיניים? אוווו מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? איפה זה חחח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביבבב למה הלכת לשם? משפחה איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? לאאא אתה קרוי על שם מישהו? סבא שלי משה.. אתה אוהב ילדים קטנים? מתתתת עליהם [מייקל] כמה גני דודים יש לך מצד האמא?איןןןןן ומצד האבא?שלושה איזה בנדוד/בת אתה הכי אוהב?אףף אחדדד חחח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? שש מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? טוב לי כמו שאני ובפנימיות? כנ"ל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל חבר הכי טוב שלך? הוא אידיוטט איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? הכל חוץ מפעולה מה הדבר האחרון שאכלת? שתיתי קולהה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם סבא שלי למה? מעניין אותי איך זה למעלה.. כמה ילדים יהיו לך כשתיהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שטרוםםם בלאזםם קאזיומטט מהו השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אורייייי.. אני לא יוצא לי מהראש כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כשהייתי קטן אבא שלי לקח אותי לראותתת מה תעשה כשתיהיה גדול?אלוקים יודע מה הרגע המאושר בחייך? אין משהו מסוים..אינשאללה עוד יהיו... באיזה ביטוי אתה משתמש הכי הרבה? לייקק דההההההה חחחח כל הזמן מה עושה לך טוב? מוזיקההה מה מעצבן אותך? אנשים מזוייפים מה תמיד צריך להיות בכיס? 20 שקל איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? אני מוכשר בטירוףףף..חח סתם לא יודע מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פיללל אפריקני מה היית לוקח לאי בודד? עניתי על זה לאאאא???? המלצה לסרט: "על נשיקה ותשוקות" תוכנית טלויזיה אהובה: "משחק מכור" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מנגןן יפהה איך אתה מתגבר על באסה?מנגןןן איפה היית רוצה לבקר בעולם? בבית של שכינה שלי חחחחח סתאםםם בהודו אולי מה תכונה הכי ישראלית בעיניך? שכולםם "אחי" איזה עונה בשנה אהובה עלייך? חורף איזה חג אהוב עלייך? סוכותתת האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? מאודדד חיית מחמד: חתוללל כמה אחים יש לך? 5 מאמין באהבה וירטואלית? לאאא האם הכרת פעם מישהו באינטרנט? כןן ניפגשת איתו/איתה? לאאא מאמין באהבה ממבט ראשון? לאאא [בגדול] מהי אהבה בשבילך? נתינה ללא תמורה [קיצ' אבל נכון] אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מאודדד מה הדבר שעושה אותך מאושר? משפחההה מה אתה אוהב לעשות? לנגןןן... מקומות בילוי אהובים? מכון כושר אתה אוהב להיות בבית? לגמרי כשיש לך אהבה אתה נאמן? כןןן אתה ותרן או עקשן? עקשןן אני שונה ממך,תנסה לשנות אותי? אם אני חושב שאתה טועההה אתה בחור קנאי? לאאא מילים או משפטים שאתה אוהב להגיד: אהוי חגר קירח בבוא היום אנקםם ממךך זרום השורבבים {שינויים קלים] האם אתה מאמין באלוהים? כןן החיים טובים לדעתך? הכי טובים שיש לבוש: שחורררר איפור:סליחה???!!! ז-ה- ט-ב-ע-י!!!! שתייה אהובה: מיץ תפוזים להקה אהובה: maroon 5 גלידה: שוקו עיר בעולם: אמסטרדםםם ארץ: ישראלללל [פטריוט] מה תעשה כשתסיים לענות על השאלון? ארקוד טנגוו שיר ברקע? איןןן שעת סיום: אליאורר לא עונהה??? חצוףףףף!!! חחח

למעלה