ניצן?????????? זהו ב-ר-ו-ג-ז!!! מנשמע הגרי?
N nitzangro2 New member 26/7/06 #45 שקרניתתתתתתתתת תגידי לו עכשיו ששיקרת!! עכשיו!! סכסכנית(?)!!! שלחתי לך מיליון נשיקות!!!!!!!!!1
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/7/06 #47 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאולי תוציאו כבר שתיכן את הלשון מהתחת שלו יא וו'לי
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאולי תוציאו כבר שתיכן את הלשון מהתחת שלו יא וו'לי
U urimz5 New member 26/7/06 #56 אעאעאעאעאעאע בדקתי זה הולך ככה:ניצן: תודה מאמי..הגר: אני לא מציע לך לפגוש אותי,את יודעת כמה זמן לקח לי לבדוק?!?רותם: אפרופו לשון אולי כדאי שתיסתמי ת`פה? אגב,ראית ת`חתימה שלי?
אעאעאעאעאעאע בדקתי זה הולך ככה:ניצן: תודה מאמי..הגר: אני לא מציע לך לפגוש אותי,את יודעת כמה זמן לקח לי לבדוק?!?רותם: אפרופו לשון אולי כדאי שתיסתמי ת`פה? אגב,ראית ת`חתימה שלי?
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/7/06 #60 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאז זה הולך ככה אני לא רואה אותך אני לא סופרת אותך וסתם לידע כללי- אני עיוורת דיסלקטית
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאז זה הולך ככה אני לא רואה אותך אני לא סופרת אותך וסתם לידע כללי- אני עיוורת דיסלקטית
U urimz5 New member 26/7/06 #69 יופי מאמי יופי.. לפתוח ת`פה,תוציאי את כל הזבל שיש לך בפנים..הגיע הזמן שתגידי את כל מה שאת חושבת עלי,חופשי!!
יופי מאמי יופי.. לפתוח ת`פה,תוציאי את כל הזבל שיש לך בפנים..הגיע הזמן שתגידי את כל מה שאת חושבת עלי,חופשי!!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/7/06 #70 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאם אני אגיד פה כל מה שאני חושבת עליך אני אהיה חסומה לחודש....
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאם אני אגיד פה כל מה שאני חושבת עליך אני אהיה חסומה לחודש....
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/7/06 #75 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאם אתה אומר
U urimz5 New member 26/7/06 #77 אני צודק נגמרת לי הבטרייה ואני לא בבית..אז ביי..כלבה שלי..אין עלייך..
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/7/06 #81 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifכלבה אחותך ואני לא צוחקת
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/7/06 #54 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifהיא שלחה לך מלא נשיקות... לעומת הגר שהוסיפה בהודעות שלה פרצופים מקיאים...חושבת בגלל שאתה לא רואה את זה היא תעבוד עליך...
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifהיא שלחה לך מלא נשיקות... לעומת הגר שהוסיפה בהודעות שלה פרצופים מקיאים...חושבת בגלל שאתה לא רואה את זה היא תעבוד עליך...