ללא כותרת

msll63

New member
../images/Emo23.gif שלום לך אשה מדהימה

שלום לך אשה מדהימה, את לא יכולה להיות אחרת באם הגעת לתובנות האלה, המשיכי להדביק או להאיר את העולם במסר החשוב שיש לך להעביר, כל מילה ממה שאמרת נכונה לי, דברים שאני עם עצמי חשבתי עליהם ולפעמים, נדמה לי שאני לבד בעולם הזה, שמחה לדעת שיש אותך...

avitalp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

יופי של כתיבה
"אין אדם שאפשר ללמד אותו להרגיש, כי ברגע שאתה מרגיש, אתה לא אף אחד אחר, רק עצמך"... לקחתי לי, מותר

סילחה משחררת../images/Emo45.gif

כל המילים נכונות (ואהבתי את שכתבת) ככה גם הרעיונות. דובר רבות בלדעת לסלוח לדעת שכעסים הם בעצם אנרגיות שליליות ומי שכועס למעשה סובל. דובר רבות שזוכרים אנשים שמשאירים הרגשה טובה וטעם טוב בפה והכי רצוי היה לדעת מתי לנתק כאשר יש ויברציות שליליות סביבך. כאשר אדם נותן כי הוא רוצה לתת מכל הלב למעשה הוא זוכה בקבלת הנתינה ע"י הרגשה מאוד מאוד טובה ולכן תמיד רצוי לחפש את הטוב ולראות בכל מצב את חצי הכוס המלאה. סליחה זו מעלה. ברגע שסלחת לעצמך את תסלחי לאחרים ומכאן מתחיל שלב ההבראה. צריך להכיר בעובדה הזו אך לצערי יש אנשים רבים שמתבשלים במיץ של עצמם מתוך כעס ולא רואים מקצה האף את העובדה שסליחה משחררת.

שלום לך

עשית לי קצת שמח בלב. "ולכמה מאיתנו שמרגישים בימים אלו רע אני אומרת שכל זה מצב זמני, ואולי אף לטובתנו,ומה שקרה הוא עוד שיעור בשבילנו" החבר שלי התגייס לצבא היום והפך לחייל לתפארת מדינת ישראל. אחרי חברות עמוקה של שנתיים מאוד קשה לי להיות מרוחקת ממנו אף לכמה לילות. אני עצובה. מאוד. המשפט הזה עשה לי טוב, ואכן, זהו עוד שיעור בשבילי. שיעור אמיתי לחיים. תודה לך. השוטרת.

אין לנו לפחד, אלא מהפחד שלנו .

האושר הוא דרך- לא גורל. החיים מלאים אתגרים ומכשולים, עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושר בכל מקרה. אין זמן טוב להיות "מאושר" מ"עכשיו"- עם לא עכשיו אז מתי??? משך הרבה זמן נדמה שהחיים "האמיתיים" היו אמורים להתחיל עוד מעט, אך תמיד היה מיכשול אחד, או בעיה לא פתורה. עד שהבנתי שהמכשולים האלו הם החיים שלי. מאחלת לכולם ימים של אור ואהבה

התרגשתי ממעמקי ליבי

כל מילה ומילה נחרטה עמוק עמוק בתוכי. כמה נכון !!1 היה בי המון כעס כלפיו , המון התבשלתי במיץ של עצמי , אבל אתמול סלחתי וכשאני סולחת זה מכל הלב!!!!!!! זה הדבר הכי משחרר בעולם , הרגשה נינוחה.....

רגשות זה טוב אבל...

כעיקרון את מדברת על עולם מושלם, שבו כולם אמורים להרוויח. בלי כעס, בלי כאב ורק הרבה הרבה אהבה. זה נכון שכשמרגישים, אז באותו רגע אתה הכי עצמך. אי אפשר לזייף רגש, ולא משנה כמה ינסו. אבל להרגיש זה גם להיות פגיע. כאחת שנפגעה בגלל הרגשות, אני יכולה לומר בבטחון רב כי אחשוב פעמיים בפעם הבאה. אני אחשוב האם אותו אדם שווה את הדרור שאני צריכה להעניק לרגשות שלי על מנת שיתפתחו ויפרחו. להרגיש פירוש הדבר לחשוף את כל החולשות שלך, ויש אנשים בעולם שפשוט ינצלו את הרגשות שלך, ולא יתחשבו בעובדה שהם פוגעים בך או גרוע יותר הורגים אותך. אבל למרות כל החסרונות בלהרגיש, אנחנו עדיין בני אדם, ואי אפשר לחיות כאדם מבלי להרגיש. בכלליות עדיף להרגיש משהו על פני ריקנות רגשית בגלל הפחד מרגשות. אז קדימה כולם להרגיש...

GOG1

New member
שאלת וענית באותה הנשימה

עדיף להרגיש לטוב ולרע, מאשר לא להרגיש בכלל

מיקו 42

New member
לרגע.........

לרגע חשבתי.. כאילו משהו משכתב אותי כל כך כנה ישיר ואמיתי ואם נשים לב לטבע אז נשכיל להבין שגם הטבע יש לו עונות.. והאדמה ואנחנו >כאילו יצורי אנוש< מסתגלים לעונות אז עכשיו אולי מעונן לנו...אבל השמש תזרח ותאיר מעלינו ורק מי שמאמין ודבק בדרכו....מגיע למטרה ! "הצנע לכת" זו דרך חיים לא רק סיסמה ואני שמח שאת ממשיכה לדבוק בדרכך לחבק אותה חזק לליבך וללטף אותה ברוך שיש בתוכך מאד אהבתי מיקו

למעלה