משו שהרבה זמן לא היה פה

../images/Emo121.gifמשו שהרבה זמן לא היה פה

שאלון
(שלקוח אגב מפורום היהודים, בשביל הקרדיט=])
מי מי הכי מצחיק אותך? למי הכי כיף להתבכיין? מי מחבק הכי טוב? למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? מי האחרון שחשבת עליו? מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? ומי קרוב אליך עכשיו בלב? מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? מי תמיד גורם לך להרגיש רע? מי תמיד גורם לך לחייך? את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? למי אתה מתגעגע? מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? מי האחרון ששלחת לו סמס? למי אתה חייב תודה? למי אתה חייב סליחה? למי אתה חייב שיחה? למי אתה פונה כשעצוב? ממי אתה מתחמק ברגע זה?
תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע:
מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך לשמוח? איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? מאיזה שיר נמאס לך? מאיזו להקה\אומן נמאס לך? מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? והדיסק הראשון שקנית? ההופעה הראשונה? ההופעה האחרונה? ההופעה הכי טובה? ההופעה הבאה בתכנון? על איזה כלי אתה מנגן? על איזה כלי תרצה לנגן? תחנת רדיו אהובה? רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע:
ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: מה הדבר הכי חשוב לך בבית? מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? איזו מזכרת אתה הכי אוהב? איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? ופרח מיובש? מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? מה היחס שלך לדברים האלה? רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...:

Hezi The One

New member
היה שאלון מתישהו השבועP:

מי מי הכי מצחיק אותך?-רוב החברים שלי(טוב.אני ארשום שמות,אבל אתם לא מכירים גמככהP:) למי הכי כיף להתבכיין?-דפי מי מחבק הכי טוב?-דפיXDDDDDDDD (אתם לא מכירים
) למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? ללוטןXDDDD סיבות משעשעות מי האחרון שחשבת עליו? -לוטן,בגלל שאלה אחרונהXD מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)?-תום ומי קרוב אליך עכשיו בלב?-יש מישי...לומשנה. מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)?-חניכים>< מי תמיד גורם לך להרגיש רע?-מישו וזה לא משנה. הוא פשוט אדיוט. מי תמיד גורם לך לחייך?-חברים שלי,כולם כמעט. את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה?-יהלי
למי אתה מתגעגע?-מיכלי:( (מהפורום נו) מי אתה רוצה שימות בזה הרגע?-אף אחד מי האחרון ששלחת לו סמס?-ליבי אתמול (כן אני מנסה לצנזר בSMSים שלי) למי אתה חייב תודה?-לכל מי שבאמת אני חשוב לו למי אתה חייב סליחה?-גילי. אבל ביקשתי והיא סלחה,אני עדיין חושב שאני צריך להתנצל שוב למי אתה חייב שיחה? -מישי... למי אתה פונה כשעצוב?-לרוב החברים שלי,במיוחד רייפר. (נו אור><) ממי אתה מתחמק ברגע זה?-יש מישי. לומשנה תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע:דפי,רייפר,מיכלי,ברינגר וריינסP: מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר:נו אין ליXD איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו?השיר של ארמגדון מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? ביקוז אוף יו-קלי קלארקסון איזה שיר גורם לך לבכות? -היו כמה,כבר לא איזה שיר גורם לך לשמוח? הרבה איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? לוזוכר>< איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי?-רוב השירים של שייגעצ איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? השיר של ארמגדוןXD איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? כרגע נראה לי ששייגעצO: מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? קלי קלארקסון,לא להקה נו מאיזה שיר נמאס לך? לא נמאס כ"כ מאיזו להקה\אומן נמאס לך? שייגעצ. טוב לא נמאס,אבל תחדשו@%@# מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? לא זוכר והדיסק הראשון שקנית? נו>< ההופעה הראשונה? ההופעה הראשונה,לוזוכר ההופעה האחרונה? עידן רייכל ביום שבת ההופעה הכי טובה? היהודים בניצנים נראה לי. ההופעה הבאה בתכנון? היהודים בצופיםXD על איזה כלי אתה מנגן? לא מנגן על איזה כלי תרצה לנגן? אולי תופים תחנת רדיו אהובה? 102FM רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: היהודים,סינרגיה,קלי קלארקסון,שייגעצ,גרין דיי ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה:דיסק ועוד דיסק ועוד דיסק ועוד 2 פוסטריםXD מה הדבר הכי חשוב לך בבית? המחשב נראה לי מה הדבר הכי ישן שאתה שומר?נעלים שלי מגיל פחות משנהP: איזו מזכרת אתה הכי אוהב?לוידע איפה אתה מחזיק את כל המזכרות?בחדר,איפשהוXD אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? זורק ואח"כ מוצא אותם אחרי שנה אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? סביר שיכאב קצת,אבל מתגברים ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? למי אכפת? ופרח מיובש? אז אני אהרוג אותהO_O מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? איןO: אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? למה שאני אקח מכנס ישן של חבר?:$ חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? נדביק על משו יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כן נראה לי מה היחס שלך לדברים האלה? שומר בערך רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: לא עניינכםXDDD

Forever NemeSh

New member
לא נעלמתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מי
מי הכי מצחיק אותך? שחר חסון
.. סתם סתם.. סיון שלי
למי הכי כיף להתבכיין? גיל/עידן (מהבסיס) מי מחבק הכי טוב? סיון, עומרי, גיאו'ש למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? לגיל ידיד שלי. מי האחרון שחשבת עליו? הוא
מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? הכלב שלי
ומי קרוב אליך עכשיו בלב? הוא
מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? הוא
מי תמיד גורם לך להרגיש רע? החבר לשעבר ה-1 שלי. מי תמיד גורם לך לחייך? אחותי
וסיון
את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? רועיקי, סיון, גיא, אותו
למי אתה מתגעגע? לרועיקי מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? חס וחלילה. מי האחרון ששלחת לו סמס? אלי למי אתה חייב תודה? לסיון שלי
למי אתה חייב סליחה? לאבא שלי, למרות שהוא כאילו שכח כבר. למי אתה חייב שיחה? לגיל למי אתה פונה כשעצוב? גיל/עידן/סיון/עומרי/גיא/עדי
החברים המדהימים שלי
ממי אתה מתחמק ברגע זה? שרון
תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: הוא
, רועיקי, עדי, עומרי וסיון. מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: הוא
Everything- lifehouse, רועיקי
מלאך- אביב גפן, עדי
הכי יפה בעולם- מאור כהן, עומרי וסיון
לשניהם אני מקדישה את- לחבק אותך- סינרגיה (כי אני אוהבת אותם ואוהבת לחבק אותך כ"כ..
) איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? everything- lifehouse מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? כנ"ל איזה שיר גורם לך לבכות? וואי, יש כ"כ הרבה. איזה שיר גורם לך לשמוח? shakawkaw איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? המצב קוואקה- MC מנצור איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? אין לי מושג. איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך?
אשמור זאת לעצמי. איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? שבק"ס מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? לאידעת. מאיזה שיר נמאס לך? כנ"ל. מאיזו להקה\אומן נמאס לך? לאידעת. מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? אביב גפן- אור הירח. והדיסק הראשון שקנית? עכשיו מעונן
ההופעה הראשונה? חחחחחחחחחחח..
ההופעה האחרונה? עוד יומיים
ההופעה הכי טובה? אביב גפן 3. ההופעה הבאה בתכנון? עוד יומיים
אביב גפן. על איזה כלי אתה מנגן? על העצבים על איזה כלי תרצה לנגן? גיטרה תחנת רדיו אהובה? גלגלצ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: אביב גפן, דריס תיאטר, אוהד חיטמן, לייפהאוס, עברי לידר. ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: מפרט, גלויה של "דור מזויין", עט, פרסומת של סלקום
, חולצה. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? הכלב שלי, המחשב שלי והמיטה שלי. מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? מכתבים שהתכתבתי עם בנות כשהייתי בת 12
איזו מזכרת אתה הכי אוהב? מפרט.
איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? קופסא בארון. אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? נהנת
אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אין לי מושג. ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? לעעעעע.. בקטנה. ופרח מיובש? בקטנה. מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? מקל תופים
אבל זה מגניב. אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אין לי מושג. חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? מי מתעסק במדבקות? יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? משתדל שלא. מה היחס שלך לדברים האלה?
רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: איזה רשימה כבר התבלבלתי. (לפי סדר האנשים ברשימה)פקק של בקבוק, תמונה שלנו יחד, מחזיק מפתחות, פותחן בקבוקים ממש מגניב, מראה מהממת שקנתה לי ליומולדת

עונה.....

מי הכי מצחיק אותך? כמה חברות סרוטות שלי למי הכי כיף להתבכיין? אמא כמובן מי מחבק הכי טוב? חברה שלי... למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? חברה שלי שבבית חולים :\ מי האחרון שחשבת עליו? חברה טובה מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אמא.. מגהצת ומי קרוב אליך עכשיו בלב? הרבה אנשים.. חברים טובים שהייתי איתם במשך היום מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? המורה לספורט הבתזונה הזאת !!!!!!!!!!זרקה לי את הבקבוק מים לפח !!!!!!!!! כוסאמא של השמנה הזאת מי תמיד גורם לך להרגיש רע? המורה שלי להיסטוריה>< ולרוב אמא שלי.. מי תמיד גורם לך לחייך? חברות.. חח את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? חברה שלי שבבית חולים למי אתה מתגעגע? לאחותי הגדולה מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? אני לא באמת רוצה שהיא תמות... אבל המורה שלי להסטוריה מי האחרון ששלחת לו סמס? חברה טובה למי אתה חייב תודה? לכל האנשים הקרובים אליי... שהם פשוט הם למי אתה חייב סליחה? אף אחד ? למי אתה חייב שיחה? וואלה אין לי מושג למי אתה פונה כשעצוב? לא יודעת ממי אתה מתחמק ברגע זה? מהחדר המבולגן שלי תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: אממממ אחותי הגדולה, אחשלי שבצבא, חברה שבבית חולים, ועוד שתי חברות טובות מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: אין לי כוח איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו?Matisyahu - Chop 'em Down מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? במה? איזה שיר גורם לך לבכות? של אואזיס.. סטופ קרייניג יור הארט אאוט איזה שיר גורם לך לשמוח? סרט של סקס איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? ככה מפנקים .. לפעמים איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? וואי הרבה... כל שירי האמטיוי שהיו באותה תקופה... וגם שירים של טופאק וכל מיני ראפרים כאלה... איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? לא יודעת.. איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? רד הוט..ובוב מארלי .. תמיד הם היו בתודעה שלי מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? נדמה לי בוז'ו באנטון.. רגאיי מאיזה שיר נמאס לך? זה של רובי ווילאמס... שונאת אותו !!!!!!11 מהרגע ששמעתי אותו! מאיזו להקה\אומן נמאס לך? הרבה.. מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? מתיסיהו והדיסק הראשון שקנית?משקאות חריפים.. אבל לא בשבילי.. בשביל חברה ההופעה הראשונה? לא יודעת מזמן..... ההופעה האחרונה? ביום האחרון לחופש הגדול... של שייגעצ בלילה לפני היום הראשון ללימודים וזה ההופעה הכי טובה? ניצנים אני חושבת.. או יום העצמאות ההופעה הבאה בתכנון? מחר !!!!!!!!!! בית הבובות(מחממים) את מתיסיהו!!!!1 אה שלמותתת על איזה כלי אתה מנגן? תופים וגיטרה על איזה כלי תרצה לנגן? צ'לו, פסנתר, באס, כינור, ועוד הרבה.. תחנת רדיו אהובה? גלגלצ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: מתיסיהו, בית הבובות, בוב מארלי, להקת שבע, בוז'ו באנטון ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1הדיסק של מתיסיהו 2 כלום 3 צמיד אדום צהוב ירוק 4 כלום 5 כנל מה הדבר הכי חשוב לך בבית? החדר שלי חחחח והמטבח מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? עיתון מלפני 40 ומשהו שנה... שמפרסמים בו את הסרט קזבלן איזו מזכרת אתה הכי אוהב? מפרט,מקל, צמיד, שרשרת, חוט או מחזיק מפתחות יפה איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? מגירה אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? לרוב אני שומרת.. וגם תלוי ממי זה אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? יצרח עליה כמו מטורפת ולא ישכח את זה לעולם ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? חח אני יצחק עליה וידרוש כסף לעוד כרטיס ופרח מיובש? קורה... מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? חוט (שקשרנו איתו מלא דברים) מאחד הטיולים הטובים שהיו לי בחופש הגדול לכנרת עם חברים טובים שלי וגם חוט מההופעה של משינה בניצנים.. שהעיפו עם הזיקוקים על הקהל בשיר "אין מקום אחר" אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? לא אלבש אותו חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? ישמור אותה באיזה מגירה... גם ככה הכל באלגן שם.. יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? לא כל כך.... מה היחס שלך לדברים האלה? אני שומרת... רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: אין לי כוחח

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifשאני אסרב לשאלון?!../images/Emo6.gif

מי מי הכי מצחיק אותך?
הכיהכי? לא'דעת..אבל איתן, ידיד שלי, ממש ממש מצחיק אותי
למי הכי כיף להתבכיין?
לאוריש ו...קוֹק [חברות] מי מחבק הכי טוב?
כולםםם! אני חולת חיבוקים
למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"?
אפי, חברהשלי. מי האחרון שחשבת עליו?
ממממ..עזבו..מיש'ו. מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)?
אפ'חד ומי קרוב אליך עכשיו בלב?
קוֹ.. מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)?
ילד מטומטם מהכיתה שלי!! הוא פשוט כלכך מפגררררר! מי תמיד גורם לך להרגיש רע?
מיש'ו מטומטם אחד!
מי תמיד גורם לך לחייך?
מממממ...אפי, מלכי
את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה?
מממממ...
למי אתה מתגעגע?
ממ...
מי אתה רוצה שימות בזה הרגע?
הו! הרבה אנשים
קודם כל - המורה המפגרת שלי לתקשורת, המורה למתמטיקה, כמה פרחות+פקאצות+ערסים מהביצפר שלי! ועוד.. מי האחרון ששלחת לו SMS?
ממממ...אוריש למי אתה חייב תודה?
לכמה אנשים
למי אתה חייב סליחה?
ממממ...לאזוכרת.. למי אתה חייב שיחה?
מממ..נראלי לקוֹ למי אתה פונה כשעצוב?
מממ..מי שהכי קרוב פיזית/מנטלית באותו רגע ממי אתה מתחמק ברגע זה?
ברגע זה?..מממ..לא'דעת תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע:
ממ..קו, אפי, מעיין, בוּח ו...אחותי!
[רציתי לבחור גם אנשים מהפורום אבל..לאחשוב..] מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: קו: בית הבובות - שיר בעיפרון אפי: עברי לידר - זה לא אותו דבר מעיין: היהודים - אמן בוּח: ברי סחרוף - יומולדת [למרות שהיא שונאת רוק ישראלי וכאלה אבל עכשיו חזרתי מהיומולדת שלה
] אחותי [הדר]: דניאל סלומון&דנה עדיני - רבות הדרכים איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו?
She hates me של Puddel of mud מה היה השיר האחרון שמעת בלופ?
Zombie של הקרנבריז ו"טוויסטד טרנזיסטור" של קורן איזה שיר גורם לך לבכות?
אביב גפן - השיר שלנו Oueen - Love Of My Life The beatles - Let It Be ......זה בכללי [וכשאני שומעת אותם לבד בד"כ].. אבל כשאני במצב רוח מגעיל אז המון שירים גורמים לי לבכות איזה שיר גורם לך לשמוח?
מממממ..ברי סחרוף - עברים פורטיסחרוף - אין קץ לילדות אפרת גוש - מועדון ריקודים [למרות שזה שיר עצוב] איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם?
לא'דעת איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי?
כל הקיילי מינוג ובריטני ספירס האלה XD איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך?
וואו...אממ..לא'דעת איזו להקה שמעת מאז ומתמיד?
Take That בערך.. מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך?
Bowling For Soup מאיזה שיר נמאס לך?
מממ...כלמיני מאיזו להקה\אומן נמאס לך?
לא'דעת מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת?
קיבלתי?! נראלי ווסטלייף
והדיסק הראשון שקנית?
מממ..בעיקרון אחותי הייתה קונה והייתי לוקחת לה אותם..
ההופעה הראשונה?
ממ ווסטלייף ופייב ב2001 נראלי.. אבל הופעת רוק וכאלה אז רוקע"צ 2004 ההופעה האחרונה?
היהודיםםםםםםםםם!!!!!!!! שישי האחרון
ההופעה הכי טובה?
כמעט כולן ההופעה הבאה בתכנון?
ב"הההההה סינרגיה בסילבסטר על איזה כלי אתה מנגן?
על איזה כלי תרצה לנגן?
תופים נראלי מגניב.. תחנת רדיו אהובה?
גלגלגלגל"צ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: שייגעצ My Chemical Romance KoRn אירוסמית' Sum 41 ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: שייגעצ - שער וכתבה שתלויים על הארון MCR - כתבה ופוסטר על הארון KoRn - מממ..דיסק צרוב אירוסמית' - שירים
Sum 41 - כל השירים שלהם [כמעט] על דיסק מה הדבר הכי חשוב לך בבית?
כלמיני מה הדבר הכי ישן שאתה שומר?
ממ..לא זוכרת..כלמיני תמונות, כרטיסים וכאלה...נראלי.. איזו מזכרת אתה הכי אוהב?
ממממ...כלמיני
איפה אתה מחזיק את כל המזכרות?
מדף, לוח שעם כזה [>תמונות וכרטיסים], יומן של ביצפר, ארנק.. אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל?
אוהבת
אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב?|אצא|אצעקקקקקק! ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע?
בקטנה [למרות שפעם הייתי אוספת
] ופרח מיובש?
תלוי ממי הוא.. מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר?
ממממ..אני שומרת כמעט כל דבר.. אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה?
אשאל אותו אם הוא עוד צריך אותו XD חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה?
אם היא יפה - אשמור יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית?
בחדר כן
מה היחס שלך לדברים האלה?
יחס של כבוד.. חחח מהזה מה היחס?! רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: קו, אפי, מעיין ובוּח - מכתבים ותמונות ואחותי... בערך כל מה שיש לי בחדר - היא קנתה לי..כפרעלייה.

אפרת P

New member
יאי

מי מי הכי מצחיק אותך? פורום מוניקה... סתומים למי הכי כיף להתבכיין? לא כיף להתבכיין מי מחבק הכי טוב? מי שמחבק הרבה :) למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? ממ ידיד שלי.. היה לו יומולדת :] מי האחרון שחשבת עליו? אחשלי מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אחות ואבא ומי קרוב אליך עכשיו בלב? אף אחד
התנתקתי מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? אף אחד
מי תמיד גורם לך להרגיש רע? מורה אחת בבצפר מי תמיד גורם לך לחייך? חברים את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? את מי לא..
למי אתה מתגעגע? לכולם מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? אף אחד מי האחרון ששלחת לו סמס? ינאי למי אתה חייב תודה? ליותר מדי אנשים למי אתה חייב סליחה? לא נראה לי שיש מישהו למי אתה חייב שיחה? חחחחח לעצמי XD גאד עזבו הצחקתי תצמי למי אתה פונה כשעצוב? לחברים שלי ממי אתה מתחמק ברגע זה? מאף אחד תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: אח שלי אחות שלי קרן עונג אורי מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: שיר הסטיקר wish you were here חם על הירח ממ... עוד פעם חחחחחחחחחח עזבו אותכם איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? עוד פעם-מוניקה סקס מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? משהו של דפש מוד.. איזה שיר גורם לך לבכות? עכשיו אף אחד... היה תקופה שיחסים פתוחים איזה שיר גורם לך לשמוח? יש המון איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? אוכלת מהצד XD איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? יונתן הקטן איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? לא יודעת איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? ממ... התחלתי לשמוע מוזיקה רק בכיתה ה-ו ככה מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? לא דעת מאיזה שיר נמאס לך? אף אחד מאיזו להקה\אומן נמאס לך? אף אחד מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? נראה לי משקאות חריפים והדיסק הראשון שקנית? פצעים ונשיקות? ההופעה הראשונה? הדורבנים
ההופעה האחרונה? פיטר רוט בבנימינה ההופעה הכי טובה? שאלה קשה ההופעה הבאה בתכנון? הייתה מוניקה.. התבטלה
על איזה כלי אתה מנגן? גיטרה, קלידים, חלילית, כלי נשיפה מוזר ובטח יש עוד.. אבל אני מנגנת גרוע על איזה כלי תרצה לנגן? דונט נואו תחנת רדיו אהובה? לא דעת רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: מוניקה סקס הזבובים אינפקציה בוני רייט ניל יאנג ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: דיסקים? מה הדבר הכי חשוב לך בבית? אחותי מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? מכתבים איזו מזכרת אתה הכי אוהב? כנ"ל איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? בחדר אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? נהנת לשמור אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? סביר להניח שאני אהיה די עצובה..... ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? חח ממתי אני הולכת לקולנוע? ופרח מיובש? בעעע אני אמחא לה כפיים מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? עזבו אותי אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? מעבירה אותו הלאה.. או שומרת אם זה מזכיר לי יותר מדי חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? חחח מה? יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? יש מצב מה היחס שלך לדברים האלה? אם הם באמת סנטימנטליים אז... רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: אח - אין לי אחות - כלמיני בגדים בקבוק? לא דעת לא דעת

../images/Emo121.gifלהלהלה

מי מי הכי מצחיק אותך? כלמיני למי הכי כיף להתבכיין?יעל מי מחבק הכי טוב? דורונוש, דווקא אנשים אומרים שאינ אבל ניחא
למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"?יעל מי האחרון שחשבת עליו? יעל מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? נועם ומחמוד חחח ומי קרוב אליך עכשיו בלב? יעל:) מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? קורמן מי תמיד גורם לך להרגיש רע? קורמן מי תמיד גורם לך לחייך?הרבה
את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? יעל ודורונוש למי אתה מתגעגע? כולם
מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? הערסים מתיכון אביב מי האחרון ששלחת לו סמס?לא זוכר למי אתה חייב תודה? הרבה למי אתה חייב סליחה? לא יודע, אבל סליחה לכולכם אם... למי אתה חייב שיחה? מממ לא זוכר למי אתה פונה כשעצוב? אודליה ממי אתה מתחמק ברגע זה? קורמן תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע:יעל, דורונוש, אודליה, ג'סי ומממ עומר מוזיקה...
הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: יעל: כל שיר של יוני בלוך דורונוש:כל שיר יפה אודליה: יש לי סיכוי-אביתר בנאי ג'סי: נפוליאון-יוני בלוך ועומר: כל שיר יפה
איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? כלום:( מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? נפוליאון-יוני בלוך איזה שיר גורם לך לבכות? -יש לי סיכוי-אביתר בנאי איזה שיר גורם לך לשמוח? פנאן-שוטי הנבואה איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? אינקובטור-רמי פורטיס איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? אפחד איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? לא דע איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? מממ כוורת מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? בלוז ראש פינה מאיזה שיר נמאס לך? כלמיני מאיזו להקה\אומן נמאס לך? לא דע מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? מממ של כוורת ניראלי והדיסק הראשון שקנית? במזומן? מממ שני הדיסקים של שוטי הנבואה ההופעה הראשונה? לא זוכר ההופעה האחרונה? לא זוכר ההופעה הכי טובה? לא זוכר ההופעה הבאה בתכנון? אנערף על איזה כלי אתה מנגן?בס/מפוחית ובקרוב גיטרה אולי על איזה כלי תרצה לנגן? מממ בס פרטלס
תחנת רדיו אהובה? 88FM רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: אלג'יר/יוני בלוך/ענבל פרלמוטר/בלה פלאק/משינה ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: דיסקים דיסקים דיסקים דיסקים ודיסקים מה הדבר הכי חשוב לך בבית? לא דע מה הדבר הכי ישן שאתה שומר?מממ לא זוכר איזו מזכרת אתה הכי אוהב? לא זוכר
איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? לא זוכר
אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? שומר ברור אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? כוס סבתא שלי!!! ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? ניחא ופרח מיובש?
מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? לא יודע אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אחזיר לו חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? כע יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כע מה היחס שלך לדברים האלה? נחמדים רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...:אין לי כוח

אפרת P

New member
אתה באמת מחבק טוב../images/Emo24.gif

אבל לחבק את עצמך זה קצת בעיה... טוב נו אתה מסוגל להכל

אפרת P

New member
סימן שאלה מיותר

גוררים אותו מהאזניים אם הוא לא יבוא בכוחות עצמו

../images/Emo121.gifזה יהיה יותר חסכוני

ככה אני אבוא על חשבונכם
באיזה תאריך הוא?

אפרת P

New member
על חשבון האניים שלך*

תסתכל בשרשור מפגש... נראלי זה יוצא ה2.1 נלך לישון אצל קרן וזהו

פרקשון

New member
איזה שיעמום

מי הכי מצחיק אותך? אחד... למי הכי כיף להתבכיין? אחת.. מי מחבק הכי טוב? אחת.. למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? לא מגלה מי האחרון שחשבת עליו? אחותי? מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אחותי ומי קרוב אליך עכשיו בלב? דודה של עמוס מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? אהבתי את ה"ארביץ" מי תמיד גורם לך להרגיש רע? יש כמה מי תמיד גורם לך לחייך? חברוקה את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? אחת.. למי אתה מתגעגע? לאחת.. מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? הו הוווו מי האחרון ששלחת לו סמס? חבר למי אתה חייב תודה? לא להרבה למי אתה חייב סליחה? לא יודע למי אתה חייב שיחה? לאף אחד למי אתה פונה כשעצוב? למי שפנוי ממי אתה מתחמק ברגע זה? אחד תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: לכולם מוקדש חלום כחול של פורטיסחרוף איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? אין מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? בלופ? איזה שיר גורם לך לבכות? אין איזה שיר גורם לך לשמוח? אין איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? אינפקציה בעבר איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? אין איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? נומה נומה יי איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? שייגעצ מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? מינימל קומפקט מאיזה שיר נמאס לך? לא יודע מאיזו להקה\אומן נמאס לך? לא יודע מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? גורילז והדיסק הראשון שקנית? שייגעצ ההופעה הראשונה? שייגעצ ההופעה האחרונה? מג'יקל ההופעה הכי טובה? מוניקה סקס ניצנים אולי ההופעה הבאה בתכנון? אינפקציה\מג'יקל על איזה כלי אתה מנגן? תחת על איזה כלי תרצה לנגן? גיטרה תחנת רדיו אהובה? גלגלצ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: מפרטים מה הדבר הכי חשוב לך בבית? החדר שלי מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? שיניים שלי איזו מזכרת אתה הכי אוהב? ציור איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? בחדר אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? שומר אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אני אתעצבן אבל אף אחד לא יראה עליי ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? ופרח מיובש? מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? לא יודע אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? לפח חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? אשמור יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כן מה היחס שלך לדברים האלה? יחס טוב נו מה רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: עזבו אותי באמאשלכם

פרקשון

New member
למי יש כוח להגיד שמות

וחוץ ממך ומאוהד אף אחד לא היה מכיר את השמות

למעלה