משו שהרבה זמן לא היה פה

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif עונה על השאלון סתם כי בא לי.

מי מי הכי מצחיק אותך? החברים וחהברות =) למי הכי כיף להתבכיין? לאמא מי מחבק הכי טוב?
לא מגלה. למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? לחברה הכי טובה שהייתה לה מומלדת מי האחרון שחשבת עליו? אותו אחד שמחבק טוב. מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אמאבא. ומי קרוב אליך עכשיו בלב? נו, זה לא ברור? מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? המורה למתמטיקה עם הטריגו הלא פתיר הזה במבחן!! ##%$&^&*&$@! מי תמיד גורם לך להרגיש רע? אין דבר כזה מישהו שתמיד וגרם לי להרגיש רע... מי תמיד גורם לך לחייך? החברים הכי טובים את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? מישהו שמחבק טוב. ;) למי אתה מתגעגע?
מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? המורה למתמטיקה. מי האחרון ששלחת לו סמס? לכל מי שדאג לי אם ררה לי משהו בפיגוע.. כי זה 2 מטר מהבית.. למי אתה חייב תודה? לאמא. שהביאה אותי עד הלום =) למי אתה חייב סליחה? לאדעת.. אבל אם חייבת אז סליחה =) למי אתה חייב שיחה? o_O למי אתה פונה כשעצוב? לאמא ממי אתה מתחמק ברגע זה? אווה.. מהמון אנשים... תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: חן, עידן, יניב, אדיר ואמא. מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: לחן כל דבר של אביב גפן. לעידן כל דבר של עידן רייכל. ליניב כל דבר של הביטלס. לאדיר את דיילת באל-על של שייגעצ. ולאמא כל שיר שהיא רק תרצה. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? Ivy-Worry about you מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? הפרויקט של עידן רייכל -שובי אל ביתי איזה שיר גורם לך לבכות? בלע. יש המון. לוזכרת כרגע. איזה שיר גורם לך לשמוח? יש המון שירים שוגרמים לי לחייך. בעיקר שירים שמזכירים לי אנשים. איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? לא זכור לי שקיים דבר כזה איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? האמת שלא זכור לי... איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? לא שיר. סתם שקט ורעש של לילה. איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? דסטניזד צ'ילד מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? שאלה טובה... אין לי שמץ... מאיזה שיר נמאס לך? אין דבר כזה... מאיזו להקה\אומן נמאס לך? בריטני ספירס. חלאס עם הצומי. מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? של דסטניז צ'ילד.. והדיסק הראשון שקנית? לינקין פארק ההופעה הראשונה? שייגעצ במוזה בנתניה ההופעה האחרונה? עידן רייכל בניצנים נראה לי =\ ההופעה הכי טובה? שייגעצ- החגיגית ההופעה הבאה בתכנון? עידן רייכל בנתניה או שייגעצ בבארבי. על איזה כלי אתה מנגן? לא מנגנת. על איזה כלי תרצה לנגן? סקסופון. תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ או 99 אסקייפ. רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: שייגעצ, לינקין פארק, עידן רייכל, פינק, וPOD ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: הדיסקים שלהם? מה הדבר הכי חשוב לך בבית? כל המ שנמצא אצלי בחדר. במיוחד ציור הקיר שלי. מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? הכל יש לי. מחברות מהגן וכאלה.. איזו מזכרת אתה הכי אוהב? היומן זכרונות שלי כמובן. איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? המגירות למינהן. אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? לשמור. אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אבכה עד בךי סוף ולא אדבר איתה כמה ימים. ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? אותה תגובה. ופרח מיובש? אותה תגובה. מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? פתקים שמישו כתב לי. אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אממ.. או מרחיבה\ מקטינה או שומרת אותו סתם בארון. חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? אשמור יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כן. המונות. מה היחס שלך לדברים האלה? אוהבת עד עמקי נשמתי. רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: חן- תמונות, שרשרת, דיסק, כרטיסי ברכה, פסל של פייה, פעמון רוח עידן- תמונות, פתקים, זכרון בספר הזכרונות יניב- תמונות, כרטיסי ברכה, אסאמאסים אדיר- תמונות, מכתבים, אסאמאסים אמא- פרחים מיובשים, תמונות, מכתבים, כרטיסי ברכה

בום

מי הכי מצחיק אותך? עידן למי הכי כיף להתבכיין? ליל מי מחבק הכי טוב? דיאגו :] למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? אייי נו מי האחרון שחשבת עליו? דיאגו מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אמא ומי קרוב אליך עכשיו בלב? פיק וצליעיל מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? השומר הרשע בהופעה מי תמיד גורם לך להרגיש רע? :X מי תמיד גורם לך לחייך? רוי את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? ליל למי אתה מתגעגע? ליל מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? מורה למתמטיקה מי האחרון ששלחת לו סמס? עידן למי אתה חייב תודה? לפיק שביררה לי על ההופעה למי אתה חייב סליחה? לזה שנתתי לו בהופעה מרפק בבטן :\ למי אתה חייב שיחה? שו למי אתה פונה כשעצוב? ליל ממי אתה מתחמק ברגע זה? אבא תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: ליל, פיק, צליעיל, דיאגו ובוקו מוזיקה... את יפה.. משקאות חריפים עין הנמר אם הדרך dont you cry הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: dont you cry - ליל. את יפה - צליעיל. אם הדרך- פיק עין הנמר- דיאגו [זה מה שנשאר נוו] איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? הלילות מלאיםםםםםםם משקאות חריפים :] מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? נייט זוכרת איזה שיר גורם לך לבכות? :X איזה שיר גורם לך לשמוח? כל שיר של אינפקציה איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? פתח תקווה איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? עידן האלוהים איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? בום זדיינו .:] איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? מטאליקה.. [מכיתה ג'!!!] מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? המממ וואלה לא זוכרת מאיזה שיר נמאס לך? סרט של סקס מאיזו להקה\אומן נמאס לך? :X מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? שקיבלתי?? אוו לאזוכרת והדיסק הראשון שקנית? דה וואל... פינק פלוייד הכפול.. בכיתה ד'. רולז לי ההופעה הראשונה? לא זוכרת ההופעה האחרונה? היום :] ההופעה הכי טובה? הוווווו לא משווים! סתם.. שייגעצ 18.3 ההופעה הבאה בתכנון? 13.1 שייגעצ על איזה כלי אתה מנגן? נייט על איזה כלי תרצה לנגן? נייט תחנת רדיו אהובה? נייט רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: אינפקציה, שייגעצ, פיטר רוט, צ'ילדרן, אפרת גוש ערכים סנטימנטליים... אהבה, שנאה, קנאה, עצב, וזהו. רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: אפרת גוש- תמונה איתה אינפקציה- כרטיס של הופעה? מספיק טוב? פיטר רוט - ארטליין XD שייגעצ -מפרטים מיובל שיקו ואבי.. ומקל של אסף XD צ'ילדרן - חלומות רטובים מה הדבר הכי חשוב לך בבית? החדר שלי מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? בום איזו מזכרת אתה הכי אוהב? הכל :] איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? מגירה? אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? שטויותתתתת שומרת תמיד יש לי דוקים שרויטל שלחה לי במכתב.. ניטים שבורים מעדי.. כלמיני אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? שואה ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? שואה ופרח מיובש? יאאיי מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? מפית.. עם דגימת ד.נ.א של חברה שלי XD אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אשמור? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? ]יק נתנה לי היום.. שמתי בקופסא XXD יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? וודאי מה היחס שלך לדברים האלה? אהבת חיי רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: ליל-ביתנו המשותפת פיק - מדבקה :] צליעיל - תמונה? דיאגו - חעחעחע לא מגלה :] ובוקו - מכתבים.

טולייצ

New member
שונאת שהמחשב

מתחיל לקרוס בדיוק בסוף
ואין לי זמן עכשיו,יורם מחכה לי

אני הולכת לשמו"צרוק!!1 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מי מי הכי מצחיק אותך? בז'י למי הכי כיף להתבכיין? לזחי
מי מחבק הכי טוב? גלעדי
למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? לחזי מי האחרון שחשבת עליו? אבא נו. אני מדברת איתו במסנג'ר.. מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אבא <האמיתי
> ומי קרוב אליך עכשיו בלב? לודעת.
מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? בז'י
מי תמיד גורם לך להרגיש רע? אה. לודעת.
מי תמיד גורם לך לחייך? בז'י ורונה. את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? כולם
למי אתה מתגעגע? לכולם. ): מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? הזה שכמעטבאוכרתליאתהלשון! מי האחרון ששלחת לו סמס? וואו. אינלי מושג. למי אתה חייב תודה? לחזי. למי אתה חייב סליחה? לזורי?
למי אתה חייב שיחה? למורי! למי אתה פונה כשעצוב? לבז'י למורי לחזי לודעת לעוד בטח.. ממי אתה מתחמק ברגע זה? מאפחד..
תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: חזי ליל בנצי עידני הדרי
מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: חזי- "בשמלה אדומה"- מהשד"ק ליל- את השיר הזה של פאנקייק שהדבק לי למוח.. בנצי- לודעת.
עידני- "שילה"- מהשד"ק הדרי- לא הייתי מקדישה לה שיר, הייתי רצה אליה ומחבקת אותה
אני מתגעגעת
איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? יאבאיהיאבאיהיאבאיה אל תשאל אל תשאל כך <משו> זאביק זאביק השועלל מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? רקויאם לבלונדינית- מוניקה סקס איזה שיר גורם לך לבכות? מיכלי- הארלי ו איזה שיר גורם לך לשמוח? קבנוס של אדיר <ליל, אל תגידי שזה לא שיר ענק!> ו Just My Imagenation - Cranberries איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? לויודעת.. איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? בשמלה אדומה.. איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? המ. איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? מאיפלי?! מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? HIM מאיזה שיר נמאס לך? דאווי דאווי שסנופין כל הזמן שר >.< מאיזו להקה\אומן נמאס לך? שייגעצ[?] מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? קיבלתי.. גנבתי מאחותי את ניו יורק רפיח..
והדיסק הראשון שקנית? האדום של מהשד"ק. ההופעה הראשונה? בית הבובות.. ההופעה האחרונה? נחשו.
ההופעה הכי טובה? דיי לדבר על הופעות. ההופעה הבאה בתכנון? - על איזה כלי אתה מנגן? מתחילה, על תופים. על איזה כלי תרצה לנגן? >.< תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ.. רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: מהשד"ק קראנבריז פינקפלויד בית הבובות קווין
ערכים סנטימנטליים... ? רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: מהשד"ק- 3 דיסקים שלהם
קראנבריז- דיסק אחד לשהם
פינקפלויד- 1. אחות פאנטית 2.כמה דיסקים שלהם אצל אחותי <אבל היא לא בבית.. אז גם הדיסקים לא בבית.. אז. לא משנה.> 3. דיסק אחד שלהם. חדש
בית הבובות- דיסק! ^^ קווין- 1. אחות פאנטית <נו. היא אוהבת המוון להקות.
> 2. פוסטר ו.. זהו.
מה הדבר הכי חשוב לך בבית? הדיסקים של מהשד"ק מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? בובת אריה מגיל 3 איזו מזכרת אתה הכי אוהב? לודעת.. איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? |: אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? שומרת אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אצעק עליה ואכריח אותה ללכת לפחזבל ולהביא את הקופסא.. ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? היא קונה לי חדש. ופרח מיובש? היא לא תזרוק את הפרחים המיובשים שלי.. מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? לויודעת. אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אביא אותו לאחותי הקטנה? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? נראה.. יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? אינלי מושג מזה אומר.. מה היחס שלך לדברים האלה? הא? רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: יא. אינלי כוח לחזור. אני רק יכולה להגיד שיש לי 2 פקקים של קולה שדני נגע בהם.
הם ישמרו לעד.

למעלה