אני הולכת לשמו"צרוק!!1 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif
מי מי הכי מצחיק אותך? בז'י למי הכי כיף להתבכיין? לזחי
מי מחבק הכי טוב? גלעדי
למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? לחזי מי האחרון שחשבת עליו? אבא נו. אני מדברת איתו במסנג'ר.. מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אבא <האמיתי
> ומי קרוב אליך עכשיו בלב? לודעת.
מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? בז'י
מי תמיד גורם לך להרגיש רע? אה. לודעת.
מי תמיד גורם לך לחייך? בז'י ורונה. את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? כולם
למי אתה מתגעגע? לכולם. ): מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? הזה שכמעטבאוכרתליאתהלשון! מי האחרון ששלחת לו סמס? וואו. אינלי מושג. למי אתה חייב תודה? לחזי. למי אתה חייב סליחה? לזורי?
למי אתה חייב שיחה? למורי! למי אתה פונה כשעצוב? לבז'י למורי לחזי לודעת לעוד בטח.. ממי אתה מתחמק ברגע זה? מאפחד..
תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: חזי ליל בנצי עידני הדרי
מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה של ה5 למעלה) שיר: חזי- "בשמלה אדומה"- מהשד"ק ליל- את השיר הזה של פאנקייק שהדבק לי למוח.. בנצי- לודעת.
עידני- "שילה"- מהשד"ק הדרי- לא הייתי מקדישה לה שיר, הייתי רצה אליה ומחבקת אותה
אני מתגעגעת
איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? יאבאיהיאבאיהיאבאיה אל תשאל אל תשאל כך <משו> זאביק זאביק השועלל מה היה השיר האחרון שמעת בלופ? רקויאם לבלונדינית- מוניקה סקס איזה שיר גורם לך לבכות? מיכלי- הארלי ו איזה שיר גורם לך לשמוח? קבנוס של אדיר <ליל, אל תגידי שזה לא שיר ענק!> ו Just My Imagenation - Cranberries איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? לויודעת.. איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? בשמלה אדומה.. איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? המ. איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? מאיפלי?! מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? HIM מאיזה שיר נמאס לך? דאווי דאווי שסנופין כל הזמן שר >.< מאיזו להקה\אומן נמאס לך? שייגעצ[?] מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? קיבלתי.. גנבתי מאחותי את ניו יורק רפיח..
והדיסק הראשון שקנית? האדום של מהשד"ק. ההופעה הראשונה? בית הבובות.. ההופעה האחרונה? נחשו.
ההופעה הכי טובה? דיי לדבר על הופעות. ההופעה הבאה בתכנון? - על איזה כלי אתה מנגן? מתחילה, על תופים. על איזה כלי תרצה לנגן? >.< תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ.. רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: מהשד"ק קראנבריז פינקפלויד בית הבובות קווין
ערכים סנטימנטליים... ? רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: מהשד"ק- 3 דיסקים שלהם
קראנבריז- דיסק אחד לשהם
פינקפלויד- 1. אחות פאנטית 2.כמה דיסקים שלהם אצל אחותי <אבל היא לא בבית.. אז גם הדיסקים לא בבית.. אז. לא משנה.> 3. דיסק אחד שלהם. חדש
בית הבובות- דיסק! ^^ קווין- 1. אחות פאנטית <נו. היא אוהבת המוון להקות.
> 2. פוסטר ו.. זהו.
מה הדבר הכי חשוב לך בבית? הדיסקים של מהשד"ק מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? בובת אריה מגיל 3 איזו מזכרת אתה הכי אוהב? לודעת.. איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? |: אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לעזעזל? שומרת אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אצעק עליה ואכריח אותה ללכת לפחזבל ולהביא את הקופסא.. ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? היא קונה לי חדש. ופרח מיובש? היא לא תזרוק את הפרחים המיובשים שלי.. מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? לויודעת. אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אביא אותו לאחותי הקטנה? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? נראה.. יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? אינלי מושג מזה אומר.. מה היחס שלך לדברים האלה? הא? רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: יא. אינלי כוח לחזור. אני רק יכולה להגיד שיש לי 2 פקקים של קולה שדני נגע בהם.
הם ישמרו לעד.