טוב אז רק תודיעי לי מתי, ואני אפרסם.
ה הגבירה מהיער הזהוב New member 4/6/07 #18 ../images/Emo99.gif הניתוח שלך מעולה, והתרגום של השם מקסים ממש: ) נהדר! לא סיכמנו שננתח אותו ביחד? התחלתי לשייף את האיזמל סתםסתם, עשית עבודה נהדרת. אוף, נרדמתי וכשהתעוררתי גיליתי שפיספסתי שיעור פרטי במת' =\
../images/Emo99.gif הניתוח שלך מעולה, והתרגום של השם מקסים ממש: ) נהדר! לא סיכמנו שננתח אותו ביחד? התחלתי לשייף את האיזמל סתםסתם, עשית עבודה נהדרת. אוף, נרדמתי וכשהתעוררתי גיליתי שפיספסתי שיעור פרטי במת' =\
B BrowN EyeD GirL1 New member 4/6/07 #19 ניתוח מצוין!../images/Emo47.gif אהבתי! כל הכבוד לך! שיר מצוין
D danduuu New member 4/6/07 #23 אני מאוהבת בשיר הזה../images/Emo99.gif אחד השירים הכי גאוניים שנוצרו אי פעם לדעתי אני אקרא יותר מאוחר או מחר, כי אני ממש עייפה, רק חזרתי מביצפר ואני תכף צריכה לחזור עד 11 בלילה הלפפפפפפפפ מיי
אני מאוהבת בשיר הזה../images/Emo99.gif אחד השירים הכי גאוניים שנוצרו אי פעם לדעתי אני אקרא יותר מאוחר או מחר, כי אני ממש עייפה, רק חזרתי מביצפר ואני תכף צריכה לחזור עד 11 בלילה הלפפפפפפפפ מיי
G Girl In The Box New member 5/6/07 #26 איזה שיר יפהההה../images/Emo99.gif נורא אהבתי את הניתוח!! כל הכבוד
K Kezia New member 5/6/07 #27 אח, אח.. כמה תיקוני תרגום... ../images/Emo3.gif אבל אני אעזוב אותך לעכשיו
T TheImpactBoy New member 5/6/07 #29 וואו פשוט מדהים... אפשר לומר שזה אחד היצירות... ואחר ניתוח שכזה.. . עבודה ממש טובה!!