באמת קורעתאת עשית? כי אם לא אז אסור לשים פה...
D darklighter New member 8/11/07 #18 באמת קורעת../images/Emo6.gifאת עשית?../images/Emo190.gif כי אם לא אז אסור לשים פה...
D darklighter New member 10/11/07 #24 מהמם!!../images/Emo99.gifו../images/Emo58.gifמעליי בתמונה ל2.22../images/Emo190.gif
D darklighter New member 12/11/07 #26 הספוילר הוא../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif רשום שם את השם של הפרק האחרון ויש את ג'ון בתמונה אז מבינים שג'ון יהיה...
הספוילר הוא../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif רשום שם את השם של הפרק האחרון ויש את ג'ון בתמונה אז מבינים שג'ון יהיה...
T the covenant New member 13/11/07 #27 אבל...../images/Emo58.gif זה לא המצב שהם היו בו בפרק הראשון של העונה? כאילו, מי שרואה את התמונה מסתכל וראה אותם כאילו הם אחרי התאונה ואיפה רשום השם של הפרק האחרון? אני לא מוצא שם את all hell breaks loose
אבל...../images/Emo58.gif זה לא המצב שהם היו בו בפרק הראשון של העונה? כאילו, מי שרואה את התמונה מסתכל וראה אותם כאילו הם אחרי התאונה ואיפה רשום השם של הפרק האחרון? אני לא מוצא שם את all hell breaks loose
D darklighter New member 14/11/07 #28 אה נכון התבלבלתי בשמות הפרקים../images/Emo190.gif חח זכרתי שזה שם גנוב ממכושפות אז לא הייתי בטוחהXDDDD תודה על התיקון אורן
אה נכון התבלבלתי בשמות הפרקים../images/Emo190.gif חח זכרתי שזה שם גנוב ממכושפות אז לא הייתי בטוחהXDDDD תודה על התיקון אורן