קצת שטויות לחנוכה

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifקצת שטויות לחנוכה../images/Emo137.gif

מה אתם עושים בחנוכה? כמה סופגניות אתם מתכוונים לאכול השנה? ספרו ספרו .. שתפו והנה סתם שרשור
לחנוכה
מה דעתכם על מפגש צ'ט באחד הימים של החופש? מתי מתאים לכם?

כמה שפחות

זה משמין רצח וגם סופגניות זה רצח!! אם היה לי את הלינק הייתי מראה לכם למה אני מתכוונת :|
- מסכנה שלי

dht160

New member
ח חנ חנו חנוכ חנוכה ../images/Emo139.gif

בחנוכה אני מתכנן ללכת למשרדי YES עם אביעד עם רובים והלשתלט על החברה. סתאם. כרגע יש לי כמהדבירם מתוכננים וכמה באופצייה: * יומיים כייף עם ידידות אצל חברה מכפר שמריהו * מפגש עם ידידה מפ"ת- כנראה מרתון עמוק באדמה' עם הרבה צי'פסים ופיצות *אני ילך לבקר את אחותי (בתמונה) ואני מקוה שיצא לי ללכת עם אביעד לתערוכה שיש בגני התערוכה כדי לראות את ה YES MAX חוץ מזה אני הרי לא למוד אז אני גם ככה בחופש אז אני די הולך לעשות מה שאני עושה כל יום שזה לקום ב 14:00 או 16:00 וכו.. נ.ב * אני גם מאלה שלא סובלים סופגניות. זה בכלל לא טעים !!! * הערב הראשון של החג היום היה אמור להיות במסיבה של טלעד לכבוד יום שני החדש שלהם עם טקס הדלקת נרות חגיגי אבל הוא נגמר בכאב ראש שגרם להברזה שגרמה הירדמות עד 01:00 חג שמח לכולם גיא גיא

dht160

New member
כן . לצחוק על שמנים יופי !!

וסול אני יודע שזאת את. שלא תתלונני שאני לא מזהה תנייק שלך.

InFecTeD LOVER

New member
מה שמנים??????

כנראה לא הבנת את מה שרשמתי... אתה רזה מאוד, ובגלל זה רואים שאתה לא אוכל סופגניות. הכל צריך להסביר לך??????????? וזה לא חוכמה- כתוב לי בחתימה.

dht160

New member
בטח שהבנתי כפרה

ולגבי החתימה לא סמתי לב. אני כבר מזהה תנייק

אני!

אני מתכננת היום ללכת לאסף הראל, ביום שישי לשברולט ויהיה כיףףף חברה שלי מופיעה
. ביום שבת יש הופעה של היהודים, נקווה שנעבור את זה בשלום. אה-בחמישי מפגש של ערוץ באפי. ומעבר לזה אני לא חושבת שיש לי תכניות :) אולי קצת טיפי ללמוד למבחן בתנ"ך שישר אחרי החופש, ולנוח הרבה... אה ויום ראשון יוצא הדיסק האקוסטי של היהודים!!!!! ייפי!!
אז אני אלך אחרי ההופעה ביום שבת לישון ליד טאוור רקורדס כדי להיות הראשונה שתקנה אותו בארץ
.

Aviad1987

New member
דיסק תמורת כסף

ואם כבר אז כן. "היהודים" מתים על כסף. כל מה שאפשר להוציא ולקבל עליו כסף הם עושים את זה... אני חשבתי שהם רוצים לעשות מוזיקה. אבל זה כבר ידוע כמה ממוסחרים הם הפכו.

InFecTeD LOVER

New member
הם בסך הכל להקה...

הם חיים מהשירים שלהם, למה שלא יקבלו על זה גם כסף?

Aviad1987

New member
לא אמרתי את זה

שהיהודים התחילו לפעול כלהקה בערך בשנת 94 הם היו הכי לא מיינסטרים שיש. הם כל הזמן ברברו שלא אכפת להם והם לא עושים את זה בשביל הכסף אלא בשביל לעשות מוזיקה ולתת לכולם לשמוע אותה וידה ידה ידה. עבר קצת זמן... עבר הרבה זמן, אם נדייק, והם הפכו למיינסטרים רציני, כולם שומעים כולם מכירים כולם יודעים! אז הם אמרו, למה שלא נקבל על זה המון כסף? הם מופיעים כל יומיים בכל חור עם אותם שירים שכבר יצאו מהחורים. אז לא בוער להם לעשות מוזיקה.. בוער להם לקבל עליה כסף. להוציא כל יומיים דיסק מהופעה זה סתם עלוב. אני כולי תקווה שעד הדיסק הרביעי שלהם אף אחד לא יקנה את זה... אבל זה לא יקרה :|

InFecTeD LOVER

New member
אתה צודק

אבל תחשוב שאם אתה היית במקומם היית עושה בדיוק אותו דבר! מתחיל ככה בקטנה, ואז אתה רואה שאתה מתפרסם והמון אנשים מעריצים אותך, וקונים את הדיסקים שלך ומגיעים להופעות... כל אחד מאיתנו היה מנצל את ההזדמנות לקבל על זה עוד כסף... אם יש מספיק אנשים שמוכנים ללכת לכל הופעה שלהם, אפילו אם אלו אותם שירים, אז למה לא לנצל את זה...? אני לא מוצאת משהו רע בלחשוב אם כולם שומעים מכירים ויודעים למה שלא נקבל מזה המון כסף. לך הם יצאו מהחורים, אבל יש מספיק מעריצים [כנראה] שעוד לא.

Aviad1987

New member
אז פה אני לא מסכים איתך

קודם כל - את רק התחלת לשמוע את השירים שלהם. תחשבי על אנשים ששומעים אותם לפחות 4-5 שנים עם אותם שירים. ברור שזה נמאס
ובקשר לזה ש-כל אחד- היה מנצל את ההזדמנות הזאת אני ממש לא מסכים איתך. יש מספיק אומנים שמעדיפים את האומנות שלהם על הכסף. את חושבת אחרת כי אותם אומנים בכלל לא מחפשים פרסום ובכלל לא מחפשים שום דבר כזה ואת לא מכירה אותם, זה הכל. מוזיקה טובה או לא מזיקה טובה זה לא העניין. היהודים הם להקה ממוסחרת ובטח האלבום הרביעי שלהם ישמע ככה (יותר מיינסטרים וקליט), ויש מספיק להקות (וטובות מהם) שהם לא ככה.

InFecTeD LOVER

New member
טוב...

אני יודעת שרק התחלתי, אבל העובדה היא שאנשים עדיין הולכים להופעות שחוזרות על עצמן. לי הספיקה אחת, תודה. טוב לא כל אחד היה מנצל את ההזדמנות, אבל הרבה. הנה רואים את זה... כמה זמרים מפורסמים מאוד יש. נכון שהיא ממוסחרת אבל זה לא עושה אותם פחות טובים... לדעתי מותר להם וזהו...

Aviad1987

New member
לא טוב

מי שעוד הולך להופעות הם אנשים כמוך, שלא הספיקה להם הופעה אחת או שתיים + כל המעריצים הפנאטים (ויש). ושוב לא הבנת אותי. לא כל זמר מפורסם שאת שומעת בגלגל"צ הוא זמר ממוסחר, יש הבדל! והם התמסחרו רק אחרי האלבום השלישי. אם זה עשה אותם פחות טובים נראה באלבום החדש..

למעלה